14 / 05 / 2024

Dış cephe tasarımları

Dış cephe tasarımları

kibrID MATERIAL tarafından Türkiye’de temsilciği yapılan Hollandalı Mosa firmasının Exterior Flooring koleksiyonu, dış mekan zeminlerine karakter kazandırıyor.

Yükselen Anadolu projesi için düğmeye basıldı! 100 bin konutun tasarımları tamamlandı! 

‘Yükselen Anadolu’ projesiyle deprem bölgesinde çalışmalarını hızlandıran GYODER, 25 mimarlık ofisiyle 100 bin konutun tasarımları tamamlandı.

İstanbul'da meydanların yeni tasarımları için oylama başladı!

Çalışmalarına devam eden İBB ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmasıyla yarışmaya açılan Taksim, Bakırköy Meydanı ve Salacak kıyı bandı tasarımlarının ödül kazanan projelerin hayata geçirileceği süreçte, bugünden itibaren artık İstanbullular da söz sahibi oluyor.

Konut tasarımlarında yeni dönem: Balkon ve teras trendi!

Koronavirüs salgını sebebiyle konutta tercihler değişti. Salgın sebebiyle uzun vadede kentsel tasarım, toplu konut ve konut mimarisi için yeni kriterler ortaya çıkacak. Yapılarda kendine ait açık havaya çıkmaya imkan sağlayan balkon, teras veya bahçesi olan tasarımlar ön planda olacak...

Türk mobilya sektörünün en güzel tasarımları ödüllendirildi!

Sektörün en büyük üretici ve ihracatçı firmalarının katılımı ile gerçekleştirilen Furniture İstanbul Fuarı’nda en güzel mobilya tasarımları ödüllendirildi. 

İşte dünyadaki en ilginç mimari tasarımlar!

Güney Koreli fotoğrafçı Anh Nguyen'in mimari ve insan temalı fotoğraflar çekti. Nguyen'in çektiği mimari tasarımlar ilgi çekiyor...

İşte dünyanın en iyi bina tasarımları!

“Dünya Mimarlık Festivali”nde çeşitli kategorilerde yarışacak tasarımların 2017 finalistleri belirlendi. Listede, dünyanın en iyi mimarlık projeleri seçildi.

Facade Dış Cephe Tasarım Uygulama Ve Sistem Çözümleri Limited Şirketi kuruldu!

Facade Dış Cephe Tasarım Uygulama Ve Sistem Çözümleri Limited Şirketi Korkut Güneş tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

New York'ta gökdelen tasarımları sıra dışı!

New York'ta gökdelen tasarımları sıra dışı tasarlanıyor. BD’de bir mimarlık şirketinin projesi gökdelenlerin ‘dikine inşa’ özelliğini değiştirdi.

Kontra'dan özel iç mekan tasarımları!

Kontra, Türkiye’nin ve dünyanın önemli kentlerinde iç mekan tasarımlarına imza atıyor. Kontra, kullanıcıları için ‘Love Brand’ler yaratıyor.

Bİ­EN yeni tasarımlarını UNICERA’da tanıttı!

Bİ­EN, en son teknoloji ile ürettiği ve 2017 yılının en yeni tasarımlarını 8-12 Mart 2017 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlenen UNICERA’da görücüye çıkardı.

Silverline Ankastre'nin tasarımları Living Kitchen Fuarı'nda tanıtılacak!

Teknolojisi, üretim alt yapısı ve tasarımlarıyla dünya markaları ile yarışan Silverline Ankastre, inovatif tasarımları ve üstün teknolojik özelliklere sahip ürün gamı ile 16-22 Ocak tarihleri arasında Almanya’nın Köln şehrinde düzenlenen Living Kitchen Fuarı’nda yer alacak.

Teleset, klişelerin dışında tasarımlarıyla dikkat çekiyor!

Her yıl hazırladığı özel koleksiyonuyla ürün gamını yenileyen Teleset, kendine özgü, zamanın ötesinde mobilya tasarımlarını evlere getiriyor…

Düzce Belediyesi'nden dış cephe değişimi için teşvik!

Düzce Belediyesi İstanbul ve Gaziantep Caddesi üzerindeki binaların dış cephe değişimi için mülk sahiplerini teşvik edecek.

Dış cephe tasarımları Haberi

Dış cephe tasarımları

Renk ve biçim açısından Mosa’nın iç mekan karolarıyla kusursuz bir bütünlük oluşturan koleksiyon, minimalist tasarım anlayışı, uzun ömürlü kullanımı ve dayanıklılığıyla dikkat çekiyor.

  

Dünyaca ünlü yapı malzeme firmalarının özgün koleksiyonlarını müşterileriyle buluşturan kibrID MATERIAL, Hollandalı Mosa firmasının teras, çatı terasları, balkonlar ve kamu alanları gibi dış mekanlar için ürettiği Exterior Flooring zemin kaplama koleksiyonu, her tarz dekorasyona hitap edebilen modelleriyle sınırsız tasarım özgürlüğü sunuyor. Mimar ve iç mimarlar tarafından ticari yapılarda ve konut projelerinde sıklıkla tercih edilen karolar, özel sektördeki uygulamalarda da oldukça ilgi görüyor.

İşlevsellik, renk ve boyutlar açısından Mosa iç mekan karolarıyla kusursuz bir entegrasyon sağlayan Exterior Flooring koleksiyonu, çizilme, aşınma, yıpranma, kötü hava şartları, gres, yağ ve asit lekelerine karşı yüksek direnç gösteriyor.

Güneş ışınları ve diğer dış etkenler...