24 / 07 / 2024

Dış mekan mobilyaları

Dış mekan mobilyaları

Güneşten korunmayı başardığınız sürece, iç mekânların klimalı ortamlarından kaçıp dışarıda konforu aramak en sağlıklısı şüphesiz

Fenomenlerin tercihi GoPro’da dev indirim! Su geçirmeyen GoPro HERO8 11 Eylül 2022 fiyat listesi..

Dış mekan çekimlerinin bir numaralı tercihi GoPro, şimdi indirimli fiyatıyla Amazon.com’sa sizi bekliyor. Türlü özelliklerinin yanında, oldukça hafif ve küçük olan GoPro 11 Eylül 2022 fiyatıyla hepinizi şaşırtacak. İşte GoPro HERO8 11 Eylül 2022 fiyat listesi…

Pickhobi Yenilikçi İç Ve Dış Mekan Mimarlık Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pickhobi Yenilikçi İç Ve Dış Mekan Mimarlık Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Tutmaz tarafından kuruldu.

Bakanlığa ait binalarda dış cephe ve iç mekan yenilemeleri mecliste!

Bakanlığa ait merkez ve taşra teşkilatı binalarında yapılan dış cephe ve iç mekan yenilemeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Dış mekan dekorasyonunda altın kurallar!

Bahara merhaba dediğimiz bu günler aynı zamanda açık havanın tadını doyasıya çıkarabileceğiniz, kendinizi dinleyebileceğiniz, günün yorgunluğunu ve stresini atabileceğiniz ve sevdiklerinizle birlikte huzurlu anlar paylaşabileceğiniz bahçe, balkon ve terasları yenilemek için en ideal dönem…

Hışva Han dünyanın en iyi dekorasyonuna sahip mekanı oldu!

Gaziantep'de yer alan Hışva Han dünyanın en iyi dekorasyonuna sahip mekanı oldu.

Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması ödülleri yarın verilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen "Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması"nda derece kazananlara ödülleri yarın verilecek.

Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması ödül töreni 27 Temmuz'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen 'Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması' ödül töreni 27 Temmuz'da Ankara'da gerçekleşecek. Yarışmada dereceye girenlere 150 Bin TL para ödülü verilecek.

Ted Turner'in Casa Grande evi, tatil mekanına dönüştü!

Ted Turner'ın New Mexico'daki mülkü Casa Grande, multimilyon dolarlık bir yenilenme sonrasında kiralanabilen -bizonlar dahil- lüks bir tatil mekanına dönüştü,

Ofislerin iç mekan düzenlemeleri nasıl olmalıdır?

Değişen yaşam koşulları ve yaşam biçimlerimizle birlikte iç mekan düzenlemeleri de çağımızın gereksinimleri doğrultusunda değişim gösteriyor.

İtalyan Goccia, I-Dea serisiyle dış mekanlara zarafet katıyor!

Aydınlatma sektörünün öncü ve yenilikçi firması LAMP 83, 20 yılı aşkın bir süredir distribütörlüğünü yaptığı İtalya’nın önde gelen aydınlatma aygıtı üreticilerinden Goccia’nın, dış mekan aydınlatma ürünleriyle bahçe ve giriş alanlarında fark yaratıyor.

Antalya Kıbrıs Evi'nin iç ve dış mekan ihtiyaçları belirlendi!

Antalya'da açılacak "Kıbrıs Evi"nin çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. İnşaat mühendislerinden oluşan bir heyet Antalya'ya giderek, "Kıbrıs Evi"nin iç ve dış mekanı için gereken ihtiyaçları listeledi.

Silivri'deki tarihi mekan tiyatro sahnesine dönüştürüldü!

İstanbul Silivri’de tarihi 16. yüzyıla dayanan ve Cumhuriyet’in kuruluş yıllarında yoğurthane olarak kullanılan tarihi mekan restore edilerek tiyatro sahnesine dönüştürüldü.

4 yıl içinde 95 bin yatak kapasiteli hastane dönüşümü yapılacak!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, önümüzdeki dört yıl içinde 90-95 bin yatak kapasiteli fiziki mekan dönüşümlerinin yapılacağını belirterek, “Sağlık hizmeti rakamlarını 2019 yılında 10 milyar dolara taşıyabileceğimize inanıyoruz” dedi.

Dış mekan mobilyaları Haberi

Dış mekan mobilyaları

Dış mekân mobilyalarında malzeme tercihi de hem mobilyalarınızın ömrü hem de sağlıklı malzeme seçimi için önemli. Rattan, teak, bambu, plastik, alüminyum, çelik ve tekstil ürünleriyle kombinlenen mobilyalar markette en fazla bulabileceğiniz ürünler. Bahçe mobilyaları seçilirken, bakımı, temizliği, dayanıklılığı, güneş ışınları altında renk dayanımı, hafiflik gibi özellikler satın alma kriterlerimiz arasında olmalı.



Hasır ve ahşap dokunun tüm modelleri plastik malzemeden üretilebilmekte.

Ekstra bakım gerektirmeyen, hafif, suya, sıcağa ve soğuğa dayanıklı, kolay temizlenen, uzun ömürleri nedeniyle tercih edilen plastik ürünler, yabancı tasarımcıların yeni gözdesi olmakla birlikte ülkemizde hâlâ stil sorunu.

Yüzde 100 lastik atık geri dönüşümü ile üretilmiş, kolay temizlenebilen, uzun ömürlü, Loll Design plastik teras sandalyesi.

Polyethylene esaslı ısıl işlemler ile dış ortam dayanımı artırılmış, Victoria and Albert Collection koltuk

Tord Boontje tarafından Morosso için...