24 / 05 / 2024

Divan Adana ulaşım

Divan Adana ulaşım

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Divan Adana otel projesinin elektrik işlerini Kart İnşaat ve Dekorasyon Ltd. Şti. yapacak...

TSKB GYO Divan Adana Oteli 2019 yıl sonu değerleme raporu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Adana İli, Seyhan İlçesi, Çınar Mahallesi, 1653 ada ve 143 no'lu Parselde yer alan Divan Adana Oteli ve bağımsız bölümleri değerleme raporunu KAP'ta yayınladı...

Esas 01 Burda AVM ulaşım! Adana 01 AVM nerede, nasıl gidilir?

Esas 01 Burda AVM ulaşım! Adana 01 AVM'ye nasıl gidilir bilgisi haberimizde yer alıyor. Adana 01 Burda AVM bugün itibariyle hizmete açıldı.

TSKB GYO Divan Adana Oteli 2018 yıl sonu değerleme raporu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Divan Adana Oteli'ne ait 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Divan Adana Oteli 2017 değerleme raporu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Divan Adana Oteli'ne ait yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Adana'ya hangi ulaşım yatırımları yapıldı?

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana İli'ne yapılan ve yapılması planlanan ulaşım yatırımlarını meclis gündemine taşıdı..

Divan Adana Oteli'nin 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde bulunan Adana İli, Seyhan İlçesi, Çınarlı Mahallesi, 1653 ada ve 143 no'lu Parselde yer alan Divan Adana Oteli ve bağımsız bölümlerine ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Adana Karaisalı'da ulaşım ve çevre düzenlemeleri yapıldı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yerli ve yabancı turistlerin ziyaret durağı olan Varda Köprüsü ve Yer Köprü’ye ulaşım hizmetleri ve çevre düzenlemesi çalışmalarının tamamlanmasıyla Karaisalı İlçesi’nin cazibesini arttırdıklarını belirtti.

Adana'da ulaşım planı yok!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şube Başkanı H. Çağdaş Kaya, ulaşım ve trafik olgusunun Adana’da ilk sıralarda yer alan bir sorun olduğunu bildirdi.

Divan Adana Oteli 2015 yılsonu revize değerleme raporu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Şirketi, Divan Adana Oteli ve bağımsız bölümlerine ilişkin yıl sonu revize değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

İMO Adana Şubesi ulaşım ve trafik sorununu masaya yatıracak!

İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şubesi, önemli bir konuya parmak basıyor. İMO, Adana’da hızlı ve plansız kentleşmenin bir sonucu olarak son yirmi yılda kent yaşamında sorun olarak ilk sıralara oturan ‘ulaşım ve trafik’ olgusunu masaya yatıracak.

Divan Adana 1 Eylül'de açılacak!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bilici Yatırım San. ve Tic. A.Ş. ile birlikte Adana İli, Seyhan İlçesi, Çınarlı Mahallesi, 1653 Ada, 143 Parsel'de gerçekleştirdiği Divan Adana'yı tamamladı.

Çukurova Üniversitesi Çevre ve Ulaşım Çalıştayı düzenleyecek!

Adana'daki Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Peyzaj Mimarlığı Bölümü, TÜBİTAK'ın da desteğiyle, 13- 14 Mayıs tarihlerinde uluslararası katılımlı "Çevre ve Ulaşım Çalıştayı" düzenleyecek.

Divan Adana bu yıl açılacak!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Adana'nın Seyhan ilçesinde inşa ettiği Divan Adana bu yııln ikinci çeyreğinde açılacak. Otelle ilgili tüm gelişmeler kamuya açıklanacak.

Divan Adana ulaşım Haberi

Divan Adana ulaşım

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yapılan açıklama şöyle;


Adana İli, Seyhan İlçesi, Çınarlı Mahallesi, 1653 Ada, 143 Parsel'de geliştirilmekte olan 5 yıldızlı ve yaklaşık 200 odalı otel projemizin (Divan Adana) inşaat çalışmaları kapsamında Mimari İnce İşler ve Elektro-Mekanik İşler ihalesi sonuçlandırılmıştır. Buna istinaden, Bilici Yatırım-TSKB GYO Adana Otel Projesi Adi Ortaklığı olarak Mimari İnce, Elektrik ve Mekanik İşleri için Kart İnşaat Dekarasyon Ltd. Şti. ile sözleşme imzalanmıştır.


Konu ile ilgili somut gelişmeler oldukça kamuya açıklama...