15 / 05 / 2024

Divan Çukurhan en iyi otel seçildi

Divan Çukurhan en iyi otel seçildi

Divan Çukurhan, aylık 50 milyonu aşan ziyaretçi sayısıyla dünyanın en popüler seyahat sitesi olan TripAdvisor tarafından Ankara’nın en iyi oteli seçildi.

Divan Residence at G Tower’da yaşam başladı! 

İstanbul Avrupa Yakası’nın en hızlı gelişen bölgeleri arasında yer alan Basın Ekspres Yolu üzerinde Mar Yapı imzasıyla inşa edilen Divan Residence at G Tower projesinde ağustos ayından itibaren yaşam başladı.

Divan Express Kayseri 2018'de tamamlanacak!

Divan Grubu’nun yurtiçindeki büyüme ivmesi hızlanarak devam ediyor. Grup, İç Anadolu Bölgesi’nin en önemli şehirlerinden Kayseri’de yeni bir iş oteli projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Divan Express Kayseri’nin 2018 yılında tamamlanması planlanıyor

Evdekifirsat.com'dan Halkalı Divan Residence kampanyası!

Sizler için en karlı olabilecek projeleri araştırıp, avantajlı ödeme planları ile size sunan Evdekifirsat.com’un bünyesinde yer alan Halkalı Divan Residence projesinde çok özel fırsatlar sizi bekliyor.

Ankara'nın en iyi oteli Divan Çukurhan seçildi!

Divan Çukurhan, aylık 50 milyonu aşan ziyaretçi sayısıyla dünyanın en popüler seyahat sitesi olan TripAdvisor tarafından Ankara’nın en iyi oteli seçildi.

Divan Grubu Cezayir'e 2 otel açacak!

Divan Grubu, Afrika kıtasının en büyük ülkesi Cezayir'de iki otel projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Divan Cezayir ve Divan Express Cezayir'in 2018 yılının üçüncü çeyreğinde tamamlanması planlanıyor.

Divan Grubu Cezayir'de 2 otel açacak!

Divan Grubu, işletmeciliğini yürüttüğü otellerdeki atılımına yurtiçinde olduğu kadar, yurtdışında da hız kesmeden devam ediyor. Grup, Afrika kıtasının en büyük ülkesi Cezayir’de iki otel projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Divan Gaziantep kendi alanının en iyisi seçildi!

2014 yılı başında misafirlerine hizmet vermeye başlayan Divan Gaziantep, Dünya’da, milyonlarca seyahat severin tercihi olan booking.com isimli online rezervasyon sitesinde, Gaziantep’te kendi alanında en iyi otel seçildi.

G Marin Managed by Divan’da Avantajlı 3+1’lerin satışı sürüyor!

Bayramoğlu’nun en güzel noktasında yer alan G Marin Managed by Divan’da, ilk etap tamamlandı ve yaşam başladı. Alışılmış daire tiplerinden farklı, ekstra yaşam alanları olan, deniz manzaralı son kalan 3+1’lerin satışı devam ediyor.

1956 yılında açılışı yapılan Divan Oteli, 6 milyon liraya mal olmuş!

Vehbi Koç tarafından İstanbul'un en modern otel olmak üzere inşa edilen Divan Oteli, 14 Ocak 1956 tarihinde törenle açılmış. 98 odalı olarak inşa edilen otel 6 milyon liraya mal olmuş.

Divan Suites Gaziantep otel açıldı!

Divan Grubu, geçen yıl açtığı iş oteli Divan Gaziantep'in ardından bu yıl da, lüks beklentisi olan misafirlere yönelik ve uzun konaklamalar için vazgeçilmez bir seçenek sunan Divan Suites Gaziantep'i hayata geçirdi.

Divan Grubu Gaziantep'teki ikinci otelini hizmete açtı!

Divan Grubu, geçen yıl açtığı iş oteli Divan Gaziantep'in ardından bu yıl da, lüks beklentisi olan misafirlere yönelik Divan Suites Gaziantep Otel'İ hizmete açtı.

Divan, Gaziantep'te ikinci otelini açtı!

Divan Grubu, geçen yıl açtığı iş oteli Divan Gaziantep'in ardından bu yıl da lüks beklentisi olan misafirlere yönelik ve uzun konaklamalar için seçenek sunan Divan Suites Gaziantep'i hayata geçirdi.

Divan Suites Gaziantep Otel hizmete girdi!

Divan Grubu, geçen yıl açtığı iş oteli Divan Gaziantep'in ardından, Divan Suites Gaziantep'i hayata geçirdi. Otelde, 99 adet superior oda, 6 adet deluxe oda, 2 adet premium süite bulunuyor.

Divan Çukurhan en iyi otel seçildi Haberi

Divan Çukurhan en iyi otel seçildi

Divan Çukurhan, aylık 50 milyonu aşan ziyaretçi sayısıyla dünyanın en popüler seyahat sitesi olan TripAdvisor tarafından Ankara’nın en iyi oteli seçildi. 153 otel arasından birinci seçilen Divan Çukurhan, TripAdvisor Mükemmeliyet Sertifikası almaya hak kazandı.


Dünyada milyonlarca kişinin seyahatlerini planlamak ve en doğru bilgiyi almak için başvurduğu TripAdvisor sitesinde yapılan oylama sonucu, Ankara’nın en iyi hizmet veren otelleri belirlendi. Yapılan oylamada  Divan Çukurhan, 153 otel arasından birinci seçilerek “Ankara’nın en iyisi” oldu.


16. yy’da bir kervansaray olarak inşa edilen Ankara Kalesi’ndeki tarihi Çukurhan’ın restore edilmesiyle butik bir otele dönüşen Divan Çukurhan, masalsı bir atmosferde konaklamak isteyenlere farklı bir alternatif sunuyor. 19  odalı butik bir otel olan Divan Çukurhan’ın her odası ayrı bir konsepte sahip. Bambu, Hint, İngiliz, Osmanlı, Tibet, Venedik, Boğaz, Pekin,...