19 / 05 / 2024

Divan Immara İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Limited Şirketi adres

Divan Immara İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Limited Şirketi adres

Divan Immara İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sami Abo-Baker Omar Elgassier tarafından kuruldu.

Divan Grup Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Divan Grup Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Daşdemir tarafından kuruldu.

Divan Immara İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Divan Immara İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sami Abo-Baker Omar Elgassier tarafından kuruldu.

Kuruçeşme Divan Otel'in inşaatı durduruldu!

Beşiktaş'ta kültür varlığı olarak kabul edilen ve tarihi kalıntıların bulunduğu alanda otel inşaatı yapan Koç Holding'in Kuruçeşme'deki Divan Oteli inşaatı durduruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Divan 34 Turizm Ve Otelcilik Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Divan 34 Turizm Ve Otelcilik Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Sağır tarafından kuruldu.

TSKB Gayrimenkul Divan Adana için Laya ve Noya İnşaat ile anlaştı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre TSKB Gayrimenkul Divan Adana için Laya ve Noya İnşaat ile anlaştı.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Dost İnşaat, 20. yılını çalışanlarıyla birlikte Divan Otel'de kutladı!

Dost İnşaat Genel Müdürü Atkın Eroğlu, "İçinde kendimiz yaşayacakmış gibi evler, güvenle çalışabileceğimize inandığımız binalar yapıyoruz. 20 yıldır beton binalar değil, sıcacık yuvalar inşa ediyoruz...

G Marin Managed by Divan! Divan ve Maryapı ayrıcalığyla Bayramoğlu'nda!

Türk turizminin ekol markası Divan ve İnşaat sektörünün öncü markalarından Maryapı işbirliğiyle Bayramoğlu'nda özel bir proje hayata geçiyor. G Marin Managed by Divan projesinde fiyatlar 77 bin 139 TL'den başlangıç gösteriyor...

Divan Adana'nın elektrik işlerini Kart İnşaat yapacak!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Divan Adana otel projesinin elektrik işlerini Kart İnşaat ve Dekorasyon Ltd. Şti. yapacak...

Taksim, Tarlabaşı'ndan Divan Oteli önüne kadar trafiğe kapanacak!

Cumhuriyet Caddesi, 5 Kasım'dan itibaren Tarlabaşı'ndaki otoparktan, Divan Oteli önüne kadar trafiğe kapatılacak

Divan Adana'nın temeli atıldı!

Divan Adana inşaat çalışmaları kapsamında; Berko İnşaat tarafından sürdürülmekte olan Kaba İnşaat işlerinde, 9 Ağustos 2012 tarihi itibariyle temel atılmaya başlandı

Gürbüz Refioğlu vefat etti! Odin Ortadoğu İnşaat'ın acı günü!

Odin Ortadoğu İnşaat Sanayi Ticaret ve Taşımacılık A.Ş.'nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Gürbüz Refioğlu hayatını kaybetti. Aynı zamanda Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Üyesi olan Refioğlu'nun cenazesi, 19 Mayıs 2012 Cumartesi günü öğle namazının ard

Divan Immara İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Limited Şirketi adres Haberi

Divan Immara İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Limited Şirketi adres

Divan Immara İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sami Abo-Baker Omar Elgassier tarafından kuruldu.

Divan Immara İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. a-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil...