03 / 05 / 2024

divan otele ödül verilecek

divan otele ödül verilecek

Dünya otelcilik sektöründe en prestijli ödüllerden sayılan 'Hospitality Innovation Award'a bu yıl Divan Otelleri'nin sahipleri Ali Koç ile Semahat Arsel layık görüldü. Ödül Münih'te yapılacak törenle sahiplerine takdim edilecek..

Laleli Taş Han 100 milyon TL yatırımla otele dönüştürülüyor!

Gayrimenkulün yanı sıra turizm yatırımlarına da hız kesmeden devam eden Keten Grup, İstanbul'un en eski hanlarından biri olarak bilinen, 1763'de III. Mustafa tarafından yapılan Laleli Taş Han’ı otele dönüştürüyor. 

Kaleiçi'ndeki 200 yıllık tarihi konak butik otele dönüştü!

Kaleiçi'nde yaşayan mahalle muhtarı Ali Kahraman, geçmişi 200 yıl öncesine uzanan konağı satın alıp orijinal dokusunun zarar görmeden butik otele dönüştürdü. Kahraman, muhtarlık hizmetine devam ettiği yapıyı, gelecek kuşaklara miras bırakabilmek için özenle koruyor.

Tokat Yazmacılar Hanı butik otele dönüştürüldü!

Tokat ilinde, Selçuklu döneminden kalan ve Cumhuriyet döneminde 50 yıl süresince Yazmacılar Hanı olarak kullanılan, son 30 yıldır atıl durumdaki 700 yıllık tarihi yapı restore edildi ve butik otele dönüştürüldü...

Şanlıurfa'daki tarihi evler butik otele dönüşüyor!

Dünyanın en eski kentlerinden Şanlıurfa'daki tarihi evler restore edilerek butik otele dönüştürülüyor.

Hasankeyf'teki 9 mağara butik otele dönüşecek!

Batman'ın Hasankeyf ilçesine bağlı Üçyol köyünde bulunan 9 mağaranın turizme kazandırılması için çalışmalar başlatıldı. Bölgedeki 9 mağara butik otele dönüştürülecek.

Ulu Şirketler Grubu lojmanları otele dönüştürdü!

2013 yılında Atomstroyexport ile Akkuyu'da çalışanlar için lojman tesisi yapmak için imza atan Ulu Şirketler Grubu, ödeme yapılmaması sonrası 20 milyon dolarlık bir yatırımla lojmanları otele dönüştürdü.

King Speech filminin çekildiği malikane otele dönüştürülecek!

Büyük Britanya Kralı 6. George’un hayatını konu alan Oscar ödüllü King Speech filminin çekildiği 39 milyon dolar değerindeki lüks malikane, ‘çılgın partilere ev sahipliği yapacak’ lüks bir otele dönüştürülüyor.

Antalya'da üç otele beyaz bayrak ödülü!

Antalya'da üç otel ve bir hastaneye "Beyaz Bayrak Gıda Güvenliği" ödülü verildi. Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünün "Gıda Güvenliği Eylem Kurulu Toplantısı", müdürlük konferans salonunda yapıldı.

Bartın'da atıl alabalık tesisi otele dönüştürüldü!

Bartın'ın Ulus ilçesinde atıl durumdaki alabalık tesisindeki binayı Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın hibe desteğiyle otele dönüştüren Erhan ve Gülbahar Akbalık çifti, otele "Küre Dağ Evi" adını verdi.

2002 yılında Balyan Ailesi'nin tarihi evi otele dönüşecekmiş!

2002 yılında Balyan Ailesi'nin inşa ettiği tarihi evi butik bir otele dönüşecekmiş. Ortaköy Vapur İskelesi'nin yanında bulunan tarihi eser Mimar Philippe Starck tarafından dizayn edilecekmiş.

Crystal Tat Beach Oteli Green Key ödülü aldı!

DÜNYANIN en prestijli çevre ödüllerinden biri olan Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı'nın Green Key (Yeşil Anahtar) ödülü Crystal Hotels zinciri otellerinden Crystal Tat Beach otele verildi.

Eminönü’ndeki tarihi hanlar otele dönüşüyor!

Fatih Belediyesi, Eminönü’ndeki tarihi hanları turizme kazandırmak için bir çalışma başlattı. Belediyenin öncülüğünde yapılan çalışmayla bölgedeki 15’in üzerindeki ünlü han restore edilip otele dönüştürülecek.

Eminönü'ndeki 1734 han 5 yıldızlı otele dönüşebilir!

Fatih Belediye Başkanı Demir, Eminönü’nde yer alan 1734 hanın otele dönüşmesinin önünü açacaklarını belirterek, “Tarihi hanlar restore edilecek, olmayanlar yıkılıp 5 katlı oteller yapılacak” dedi.

divan otele ödül verilecek Haberi

divan otele ödül verilecek

Dünya otelcilik sektöründe en prestijli ödüllerden sayılan 'Hospitality Innovation Award'a bu yıl Divan Otelleri'nin sahipleri Ali Koç ile Semahat Arsel layık görüldü.


Merkezi Münih'te bulunan PKF hotelexperts isimli kuruluş tarafından verilen ödülün çarşamba akşamı Münih'te yapılacak bir törenle sahiplerine takdim edileceği duyuruldu.


Ödülün gerekçesini açıklayan PKF Genel Başkanı Michael Widman, Koç Grubu'nun son 100 yılda Türkiye'nin en büyük şirketlerini kurduğuna dikkat çekerek, “Divan Otelleri küçük fakat imajı büyük 11 otel ve 1447 yataktan oluşuyor. Bunun yanı sıra Divan Oteli ve Koç Ailesi son Gezi Parkı protestolarında sivil dayanışma ve cesaretin önemli bir örneğini göstermiş, misafirperverliğin kriz anlarında da ne kadar gerekli olduğunu kanıtlamıştır”...