18 / 05 / 2024

Diyarbakır asfalt yol

Diyarbakır asfalt yol

Kent merkezindeki asfaltlama ve bakım onarım çalışmalarında şimdiye kadar 90 bin ton asfalt kullanan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, merkez Bağlar ilçesi Kamışlo Bulvarı ve Yenişehir ilçesi Üçkuyu’da asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Ortadağ İnşaat Nakliyat Asfalt Yol Yapım Demir Çelik Kömür Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortadağ İnşaat Nakliyat Asfalt Yol Yapım Demir Çelik Kömür Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Birol Dönmez tarafından kuruldu.

Diyarbakır-Batman Bölünmüş Yol Projesi mecliste!

Diyarbakır-Batman Bölünmüş Yol Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

ÜSY Lojistik İnşaat Hafriyat Asfalt Yol Yapımı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ÜSY Lojistik İnşaat Hafriyat Asfalt Yol Yapımı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Yıldırım tarafından kuruldu.

Eral Asfalt Yol İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Eral Asfalt Yol İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Yıldırım tarafından kuruldu...

Diyarbakır'daki Nazım Hikmet Caddesi asfaltlanıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Nazım Hikmet Caddesi'nde başlattığı asfalt çalışmasını olumsuz hava şartları nedeniyle gece saatlerinde de sürdürüyor.

Diyarbakır Nazım Hikmet Caddesi asfaltlanıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cumali Atilla, Nazım Hikmet Caddesi’nde devam eden asfalt çalışmalarını denetledi.

Diyarbakır'a 180 bin ton asfalt!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, mayıs ayından bu yana yürütülen asfaltlama, yol bakım ve onarım çalışmalarında 180 bin ton asfalt kullandı. Belediye, asfaltlama çalışmalarının 1,5 ay daha süreceğini açıkladı.

Diyarbakır'daki kaçak büfeler kaldırılıyor!

Kamusal alanların işgaline karşı denetimlerini sürdüren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir ilçesi Üçkuyular bölgesinde kaldırımlara ve yol kenarlarına yapılan 10 büfeyi kaldırdı.

Diyarbakır Kocaköy'ün yol sorunu çözüldü!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, kent merkezi ve kırsal ilçelerde yol yapım, asfalt, stabilize, sathi kaplama ve kilitli parke taşı çalışmalarına devam ediyor.

Diyarbakır Silvan'da sıcak asfalt çalışması!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Silvan'ın kırsal mahalle ve grup mahalle yollarında 142 kilometre sathi kaplama ve stabilize yol çalışmalarını bitirme aşamasına getirirken, ilçe merkezinde iki gündür sıcak asfalt çalışması yürütüyor.

Diyarbakır'daki 19 okulun bahçesi asfaltlandı!

Eğitime destek vermek için okulları asfalt programına alan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 19 okulun bahçesinde 6 bin ton asfalt kullanarak çalışmaları tamamladı.

Diyarbakır Bağlar’da 18 kilometre yeni yol açılıyor!

Kentin gelişim bölgelerinde yol açma çalışmalarını sürdüren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesi’ndeki 11 caddede 18 kilometre yeni yol açma, 16 kilometre bisiklet yolu düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Diyarbakır Ferit Köşk Mahallesi’nin yolları yenileniyor!

Kent merkezindeki asfaltlama ve bakım onarım çalışmalarında şimdiye kadar 117 bin ton asfalt kullanan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarını Ferit Köşk Mahallesi’nde tamamlayarak Ahmet Arif Caddesi’ne geçti. Belediyenin okul bahçelerini asfaltlama çalışmaları da devam ediyor.

Diyarbakır asfalt yol Haberi

Diyarbakır asfalt yol

Kent merkezindeki asfaltlama ve bakım onarım çalışmalarında şimdiye kadar 90 bin ton asfalt kullanan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, merkez Bağlar ilçesi Kamışlo Bulvarı ve Yenişehir ilçesi Üçkuyu’da asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, iki veya üç gün içinde Turistik Caddesi’ni asfaltlamaya hazırlanıyor.


Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, 2016 Yılı Asfalt ve Yol Yapım Çalışma Programı kapsamında asfalt çalışmalarına devam ediyor.


Kent merkezinde iki ekiple asfalt, üç ekiple bakım onarım çalışmalarını yürüten ekipler, program doğrultusunda şimdiye kadar, merkez Bağlar ilçesi Yeni Hal Caddesi, Yenişehir ilçesi Seyrantepe TOKİ 2. Etap 12. Cadde, 2. Cadde, Kaya 1, 2, 3 ve 4. Sokaklarda, yeni Yenişehir Belediyesi etrafındaki cadde ve sokaklarda, Akkoyunlu, İnaloğlu, Mehmet Akif Ersoy, Ali Emiri, Hintli Baba Caddesi, Kayapınar ilçesi Diclekent Bulvarı,...