10 / 05 / 2024

Diyarbakır Kocaköy yatırımları

Diyarbakır Kocaköy yatırımları

İçişleri Bakanlığı tarafından Diyarbakır'ın Kocaköy Belediyesine Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Yusuf Turhan'ın girişimleriyle ilçeye 2 yılda 50 milyon liralık yatırım yapıldı.

Diyarbakır'da yapılması planlanan yatırımlar mecliste!

2021 yılında Diyarbakır'da yapılması planlanan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Diyarbakır'da yapılması planlanan yatırımlar TBMM'de!

2021 yılında Diyarbakır'da yapılması planlanan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Diyarbakır Kocaköy'e 2 yılda 50 milyon TL'lik yatırım!

İçişleri Bakanlığı tarafından Diyarbakır'ın Kocaköy Belediyesine Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Yusuf Turhan'ın girişimleriyle ilçeye 2 yılda 50 milyon liralık yatırım yapıldı.

Kayseri Büyükşehir yatırımları hız kesmiyor!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sarız ve Pınarbaşı ilçelerini ziyaret ederek yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Tekirdağ Büyükşehir'in 2018 yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan yatırımların ele alındığı bir değerlendirme toplantısı yapıldı.

Tekirdağ Büyükşehir'in yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak gerçekleştirdiği değerlendirme toplantısında Tekirdağ yatırımlarını masaya yatırdı.

4p Pazarlama Proje Yönetimi Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

4p Pazarlama Proje Yönetimi Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Tetik tarafından kuruldu.

İnşaat yatırımlarının büyümeye katkısı yüksek olacak!

Ekonomistler 1. çeyrekte yüzde 7 seviyelerinde büyüme bekliyor. İnşaat yatırımlarının da büyümeye katkısının yüksek olacağı belirtiliyor...

Kamu taşınmazlarındaki turizm yatırımları yönetmeliği 2018!

Kamu Taşınmazları Üzerindeki Turizm Yatırımlarının Sürelerinin Uzatılması ile Satışına İlişkin Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Tekirdağ Büyükşehir'in yatırımları masaya yatıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ve Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı, hayata geçireceği yatırımlar için bir toplantı düzenledi.

İstanbul Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 2 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

Bakırköy 222 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 222 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Bakırköy 221 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 221 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 260 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Diyarbakır Kocaköy yatırımları Haberi

Diyarbakır Kocaköy yatırımları

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İçişleri Bakanlığınca 31 Ocak 2017 tarihinde Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Yusuf Turhan, ilçede kaynakların doğrudan halka hizmet olarak sunulması için önemli projeleri hayata geçirdi.

Temizlikten ulaşıma, alt yapıdan üst yapıya, çevre düzenlemesinden sosyal yaşam alanlarına kadar pek çok alanda uygulanan projelerle büyük bir dönüşümün yaşandığı Kocaköy, 2 senede adeta köy görünümünden ilçe görünümüne kavuştu.

Yıllarca rutin belediyecilik hizmetlerinden dahi mahrum kalan Kocaköy'de, kanalizasyon, yol, su, temizlik hizmetleri ve sosyal belediyecilik anlayışıyla devletin imkanlarını vatandaşa aktaran Turhan, yaklaşık 50 milyon TL'lik projenin hayata geçirilmesini sağladı.

Turhan, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, göreve ilk geldiklerinde hiçbir anlamda yönetilemeyen bir belediye ile karşılaştıklarını, bütçesinin kötü kullanıldığı bir belediyeyi devraldıklarını belirttti.

Öncelikle ilçenin en önemli sorunlarını tespit ederek, bu sorunların çözümü...