18 / 05 / 2024

diyarbakır lojistik köy nerede

diyarbakır lojistik köy nerede

MÜSİAD Lojistik Kurulu Diyarbakır’da ‘Yeni Türkiye, Güçlü Lojistik’ ana temalı Lojistik Sektör Zirvesi’ni gerçekleştirdi. Zirvede Ortadoğu bölgesine yakınlığı ile ön plana çıkan Diyarbakır’a lojistik köy kurulması gündeme geldi.

Altın şaha kalktı! Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları

Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altın fiyatları bugün şaha kalktı. 1900 doların altına kadar gerileyen ons altın bugün 1903 dolardan işlem görüyor. Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları.

Diyarbakır'da Depremde Yıkılan Galeria Sitesi İçin Bilirkişi Raporu Tamamlandı: Çökmenin nedeni belli oldu!

Diyarbakır'da, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan ve 89 kişinin hayatını kaybettiği siteye ilişkin bilirkişi raporu tamamlandı.

Euro yükselir mi, elimizdeki euroları bozduralım mı? Net yanıt geldi! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar acil bakın!

Avrupa Merkez Bankası bu hafta faizleri 50 baz puan artırdı. Kararın hemen ardından euro kuru yükselişe geçti. Yatırımcılar ise ''euro yükselir mi, elimizdeki euroları bozduralım mı? sorusunun yanıtını araştırıyor. Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar acil bakın! Net yanıt geldi...

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Kıyıda köşede altını olanlar dikkat! Altında deprem! 8 Ağustos altın fiyatları

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Haftanın ilk iş gününde altın fiyatları düşüşe geçerken yatırımcılar ve altın almak isteyenler altın fiyatlarını araştırıyor. Kıyıda köşede altını olanlar dikkat. İşte son dakika altın fiyatları 8 Ağustos 2022...

Alp Kırşan Bodrum'dan köy evi aldı!

Bodrum'a taşınan sunucu ve oyuncu Alp Kırşan, Bodrum'da köy evi satın aldı. Kırşan, köy evi için 1 milyon TL ödedi.

Diyarbakır Lojistik Merkezi kuruluyor! Arsa tahsisi tamamlandı!

"Diyarbakır Lojistik Merkezi" kurulması için çalışmalara başlandı ve gerekli arsa tahsisi tamamlandı. Toplam 229 hektar alan üzerine kurulacak merkezin yatırım tutarı 123 milyon dolar olup 5.400 kişiye istihdam sağlanacak...

Diyarbakır'da 3 yıllığına kiralık 5 gayrimenkul!

Diyarbakır İli Çınar Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Gazi Mahallesi'nde yer alan 5 adet gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Çankırı Obruklu Köy'ün sakinleri yeni köylerine taşınıyor!

Çankırı'da, çevresinde yer sarsıntılarına bağlı derin çukurlar meydana gelen ve taşıma kararı alınan Obruklu köy sakinleri yeni köylerine taşınıyor!

Kemalpaşa'da lojistik köy kurulması için kamulaştırma kararı TBMM'de!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde bir lojistik köy kurulması kapsamında tarım arazilerinin acele kamulaştırılması nedeniyle mağdur olan vatandaşların durumu TBMM gündemine taşındı. CHP'li Polat konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Diyarbakır'ın 400 yıllık konaklar restore edildi!

Diyarbakır'da, Osmanlılar döneminde kenti yönetenlerle varlıklı ailelerin yaşadığı 400 yıllık konaklar, aslına uygun olarak gerçekleştirilen restorasyonla turizmin gözde mekanlarından oldu.

Diyarbakır Kocaköy'e 2 yılda 50 milyon TL'lik yatırım!

İçişleri Bakanlığı tarafından Diyarbakır'ın Kocaköy Belediyesine Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Yusuf Turhan'ın girişimleriyle ilçeye 2 yılda 50 milyon liralık yatırım yapıldı.

Çankırı Obruklu Köy yeni yerine taşınacak!

Çankırı'da Obruklu köyün sakinleri için eski yerleşim yerine iki kilometre uzaklıkta, Ankara yolu üzerinde 65 konut ve 45 ahırdan oluşan modern bir köy inşa ediliyor.

Belediye, AVM ve otellere Sıfır Atık'a geçme zorunluluğu geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Sıfır Atık Yönetmelik Taslağı'na göre belediyeler, terminaller, alışveriş merkezleri, iş yerleri ve eğitim kurumları, 4 ve 5 yıldızlı otellere 2019'da Sıfır Atık Sistemi'ne geçme zorunluluğu getirilecek.

diyarbakır lojistik köy nerede Haberi

diyarbakır lojistik köy nerede

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Lojistik Sektör Kurulu, Karacadağ Kalkınma Ajansı Diyarbakır Yatırım Destek Ofisi ve MÜSİAD Diyarbakır Şubesi ev sahipliğinde ‘Yeni Türkiye, Güçlü Lojistik’ ana temalı Lojistik Sektör Zirvesi Diyarbakır gerçekleştirildi. Zirvede Diyarbakır’ın Ortadoğu coğrafyası için lojistik köy yapılması konusu konuşuldu. Diyarbakır Ticaret Odası Başkanı Ahmet Sayar “Diyarbakır Ortadoğu’daki Erbil, Tahran, Şam, Bağdat gibi ticaret merkezlerine ve limanlarına çok uzak olmayan konumu ile logistik üs olmaya aday bir kent olduğunu ifade etti. Sayar “Diyarbakır, teşvik siteminin en avantajlı bölgesine yer alması ve 21 yaş ortalaması ile sahip olduğu genç ve dinamik nüfusu, GAP kapsamında planlanan sulama projelerinin tamamlanması ile tarım ve tarıma dayalı sektörlerde oluşacak potansiyel ile ekonomik olarak sıçrama yaratacak bölge illerinin başında gelmektedir” dedi.


Ortadoğu için...