27 / 04 / 2024

Diyarbakır Ninova Park bimeks

Diyarbakır Ninova Park bimeks

Bimeks Güneydoğu'da mağaza sayısını artırıyor Teknoloji perakende şirketi Bimeks, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezlerinden olan Diyarbakır Ninova Park şubesini açtı. Vatandaşlar, indirim için birbirleriyle yarıştı.

Diyarbakır Çermik Kalesi'ndeki 40 ev boşaltılacak!

Diyarbakır'daki tarihi Çermik Kalesi'nin eteğinde başlatılan park inşaatı sırasında kalede çatlaklar meydana geldi. Dev kayalar mahalleye sürüklendi. Bölgedeki 40 evin tahliye edileceği açıklandı.

Diyarbakır'da parkın içine cami tartışması!

Diyarbakır'ın en yeşil alanlarından biri olan Park Orman içinde cami yapılacağı iddiası tartışmaların çıkmasına neden oldu.

Diyarbakır Aktif Yaşam Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin 15 Temmuz Şehitler Parkı’nda engellilerin kullanımına uygun şekilde 1012 metrekare alanda hayata geçirdiği Aktif Yaşam Merkezi tamamlanıyor.

Diyarbakır'a Kardeşlik Parkı geliyor!

İçişleri Bakanlığınca kanun hükmünde kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, atıl durumda olan alanı yeşillendirerek "Kardeşlik Parkı"na dönüştürecek.

Diyarbakır Kayapınar'da kaçak yapıya geçit yok!

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi bölgedeki kaçak yapılar geçit vermiyor. Belediyeye ait park alanı üzerindeki kaçak yapılar yıkıldı.

Diyarbakır'da parklara 32 milyon TL yatırım yaptı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, bir yılda Anıtpark, Sanat Sokağı yenileme çalışmaları ile Sümerpark Güneş Enerji Santrali’ni tamamladı. Park bahçe ve yeşil alan çalışmalarına geçen yıl 32 milyon lira yatırım yapıldı.

Diyarbakır Anıtpark önümüzdeki ay açılıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, Anıtpark’ta yenileme çalışmalarını tamamlama aşamasına getirdi. 2 milyon 53 bin TL’ye mal olan çalışmalar, önümüzdeki ay tamamlanarak halkın hizmetine açılacak.

Diyarbakır Anıtpark yenileniyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Anıtpark’ta yenileme çalışmalarına devam ediyor. Yıl sonunda halkın kullanımına açılacak park, donatı alanlarıyla engellilerin, çocukların, kadınların daha rahat yararlanacağı bir hale getirilecek,

Tekzen Diyarbakır’da ikinci mağazasını açtı!

Tekzen, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki yatırımlarını kararlılıkla sürdürüyor. Tekzen bölgedeki 10’uncu, Diyarbakır’daki ikinci mağazasını 24 Temmuz Cuma günü Ceylan Karavil Park AVM’de açtı.

Hisar Diyarbakır’da 2. mağazasını açtı!

Türkiye’ nin köklü züccaciye markası Hisar, son olarak Diyarbakır Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezi’nde açtığı yeni mağazası ile büyümesini sürdürüyor. Hisar Diyarbakır’da 2. mağazasını açtı.

Sarar Interview Diyarbakır'a mağaza açtı!

Sarar Interview'un yeni mağazası Diyarbakır'da açıldı. 25 yılı aşkın süredir Sarar bayiliğini sürdüren Cako Giyim tarafından Diyarbakır Ceylan Karavil Park AVM'de açılan yeni mağaza giyinmeyi sevenlerin ilgisi ile karşılaştı.

E-bebek Diyarbakır'da ilk mağazasını açtı!

E-bebek, Diyarbakır'da ilk mağazasını "dün açtı. Ceylan Karavil Park AVM'de açılan ebebek, 24 Haziran'a kadar Diyarbakırlılara özel kampanyalar sunuyor. Diyarbakır'da ilk mağazasını Ceylan Karavil Park AVM'de açtı

Fenerium, Diyarbakır Ceylan Karavil Park AVM'de açıldı!

Mağaza sayısını her geçen gün arttırarak Fenerbahçe Spor Kulübü'nün lisanslı ürünlerini Türkiye'nin her köşesindeki Fenerbahçeli taraftarlara ulaştırmayı amaçlayan Fenerium, Diyarbakır'da yeni şubesini açtı. Daha fazla şube açmaya devam edilecek.

Diyarbakır Ninova Park bimeks Haberi

Diyarbakır Ninova Park bimeks

Bimeks Güneydoğu'da mağaza sayısını artırıyor Teknoloji perakende şirketi Bimeks, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezlerinden olan Diyarbakır Ninova Park şubesini açtı. Sabah saatlerinden itibaren Ninova Park önüne akın eden vatandaşlar, açılışa özel indirimlerden yararlanmak için birbirleriyle yanştı. Açılışa katılan Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, Diyarbakır'da ikinci mağazalarım açtıklarını söyledi. Bayraktar, "Hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyoruz. İnşallah sene sonunda 150'nin üzerinde mağaza sayısına çıkacağız. Faaliyette bulunduğumuz il sayısını da 60'm üzerine çıkaracağız. Bundan 15-20 gün önce Hakkari'de mağazamızı açmıştık. Tabii doğu ve güneydoğu Anadolu'da yaptığımız bu yatırımlarda bizi destekleyen bir çözüm süreci var. Çözüm süreci, halkımız tarafından memnuniyetle karşılandı. Biz de daha rahat yatırımlar yapıyoruz bu bölgelerde" dedi. Bimeks ayrıca İstanbul Gaziosmanpaşa, Antalya Erasta AVM ve Denizİi mağazalarını...