08 / 07 / 2024

Diyarbakır stadyum yeri sorunu çözüldü mü

Diyarbakır stadyum yeri sorunu çözüldü mü

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı bürokratları ve kentin spor camiasıyla "Diyarbakır stadyum yeri" konusunda bir zirve yaptı.

Fahiş kira zamları Diyarbakır'da kiracıları zorladı!

Diyarbakır'da uygulanan fahiş kira zamları kentteki kira zamları işyeri ve konut zamları kiracıları mağdur ediyor. 

Diyarbakır Yenişehir Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Diyarbakır merkez Yenişehir ilçesindesi eski stadyum alanına kurulacak millet bahçesinin ihalesi gerçekleştirildi.

Binali Yıldırım: Sur, Diyarbakır'ın en güzel yeri olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, “Sur’u Diyarbakır’ın en güzel yeri haline getireceğiz. Oradaki tarihi tekrar gün ışığına çıkaracağız. Orada mağdur olan, 4 bine yakın hemşehrimizin dertlerine derman olacağız” dedi.

Sezgin Tanrıkulu: Diyarbakır'da 361 iş yeri kapandı!

Tanrıkulu, sokağa çıkma yasağının ilan edilmesiyle birlikte Diyarbakır Sur ilçesinde bulunan küçük esnaf ve tüccarlar için ticaretin durduğunu, tüccarın sıkıntıya girdiğini ve iş yerlerinin kapanma noktasına geldiğini söyledi.

Diyarbakır Stadı, UEFA ve FIFA standartlarına uygun!

Gelecek yıl hizmete girmesi beklenen 33 bin seyirci kapasiteli stat, 126 milyon 632 bin liraya mal olacak. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir: "Diyarbakır'a yakışan bir stadyum yapılıyor" dedi.

Big Chefs Diyarbakır kapandı!

Geçtiğimiz yıl bu dönemde 1.5 milyon dolar yatırımla Diyarbakır Fıskaya’da 4 bin metrekarelik restoran açan ‘Big Chefs’, yeri belediyeden kiralayınca bölge halkı ayaklandı. Big Chefs, Türkiye’deki en büyük restoranını 1 yılda kapatmak zorunda kaldı.

Diyarbakır stadyum yeri sorunu çözülüyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı bürokratları ve kentin spor camiasıyla "Diyarbakır stadyum yeri" konusunda bir zirve yaptı.

Diyarbakır stadyum yeri sorunu çözülüyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı bürokratları ve kentin spor camiasıyla “Diyarbakır stadyum yeri” konusunda bir zirve yaptı...

TOKİ Diyarbakır ve Batman'da stadyum inşaatlarına başlıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Diyarbakır ve Batman'da inşa edeceği stadyumlar için düzenlediği ihaleleri tamamlayarak inşaatlarına başlıyor.15 bin seyirci kapasiteli stadyumun yanında kapalı yüzme havuzu da inşa edecek...

Diyarbakır Atatürk Stadı'nın park mı olacak?

Diyarbakır şehir stadyumunun yeri 12 Mart 2014 günü saat 15.00 da Ankara"da satılığa çıkarılacağı öğrenilirken, 51 dönümlük bu araziyi satın alacak kişilerin bu alana muhtemelen AVM yapacakları belirtildi.

TOKİ Diyarbakır'da 33 bin kapasiteli stadyum yaptıracak!

TOKİ Diyarbakır 33000 Seyirci Kapasiteli Stadyum İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Diyarbakır'a dev stadyum yapılacak!

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin en büyük statlarından birini Diyarbakır'da inşa edilecek. 33 bin seyirci kapasiteli stadın ihalesi, 30 Ocak 2014 tarihinde TOKİ'nin Bilkent'teki merkezinde yapılacak.

TOKİ istanbul, Ankara, Adana, Samsun Diyarbakır, Gaziantep'te 108 işyeri satacak!

TOKİ, yeni yıla işyeri ve konut satışlarıyla girecek, idare, aralarında istanbul, Ankara, Adana, Samsun Diyarbakır, Gaziantep'in de bulunduğu 23 ilde 108 işyeri ve bir konutu acık artırmayla satısa cıkaracak.

Diyarbakır stadyum yeri sorunu çözüldü mü Haberi

Diyarbakır stadyum yeri sorunu çözüldü mü


Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı bürokratları ve kentin spor camiasıyla "Diyarbakır stadyum yeri" konusunda bir zirve yaptı. Büyükşehir Belediyesi imar planında "spor alanı" olarak belirlenen 307 no'lu parselde stadyum yapılacak. Yeni stadın içinde uluslar arası standartlarda olimpik yüzme havuzu da inşa edilecek. 


Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı, yeni stadyum yeri konusunda geçtiğimiz günlerde Valilik, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığıyla görüşmeler yaptı. Eşbaşkanlar, görüşmelerde stadyum için yapılan ihalenin iptal edilmemesi için alternatifler önerdi. Görüşmelerin ardından Gençlik ve Spor Bakanlığının tesislerden sorumlu Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk ve Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Edip Eren Diyarbakır'a geldi. Diyarbakır Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Serkan Bayhan,...