22 / 05 / 2024

diyarbakır tapu operasyonu

diyarbakır tapu operasyonu

Diyarbakır'da suç örgütüne yönelik operasyonda aralarında tapu müdür yardımcısının da bulunduğu 10 kişi yakalandı.

Şile Tapu Müdürlüğü’ne 2. dalga rüşvet operasyonu!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Şile Tapu Müdürlüğü'nde 2. dalga rüşvet operasyonu düzenlendi. 

Diyarbakır Kayapınar'da tapu sorunu büyüyor!

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesi Peyas Mahallesi'nde gecekondu ve kaçak yapılaşmayı engellemek için yapılan imar revizyonları, Şehir Plancıları Odası’nın itirazları sonrasında durduruldu. Bölge sakinleri ise tapuları olmadığı için doğalgaz ve internetten faydalanamadıklarını söyledi.

Diyarbakır'da tapu işlemlerinde usulsüzlük operasyonu!

Diyarbakır Çınar'da rüşvet karşılığı tapu işlemlerinde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla gözaltına alınan 41 zanlıdan biri tutuklandı.

Diyarbakır Irmak Sitesi'nde tapu tepkisi!

Diyarbakır’da yıllardır oturdukları Irmak Sitesi’ndeki tapulu arsaları olduğu iddiasıyla bazı şahıslar tarafından el koyulan site sakinleri, belediye yetkililerine tepki gösterip sorunun çözülmesini talep etti.

Manisa'da tapu müdürlüğüne rüşvet operasyonu!

Manisa Yunusemre İlçesi Tapu Müdürlüğü'ne rüşvet operasyonu düzenlendi. Kurum çalışanlarına yapılan operasyon sonucunda 5 kişi gözaltına alındı.

İstanbul'da tapu memurlarına rüşvet operasyonu!

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri toplam 60 adreste rüşvet operasyonu düzenliyor. İstanbul'da yapılan operasyonda aralarında tapu memurlarının da bulunduğu 44 kişi gözaltına alındı.

Diyarbakır'da tapu operasyonu!

Diyarbakır'da suç örgütüne yönelik operasyonda aralarında tapu müdür yardımcısının da bulunduğu 10 kişi yakalandı.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nden 5 ilde sahte tapu operasyonu!

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, Diyarbakır, Antalya, Ankara, İzmir ve İstanbul olmak üzere 5 kentte düzenlediği eş zamanlı operasyonlarda sahte belgeler düzenleyip, taşınmaz malların satışını yapan 30 kişiyi gözaltına aldı.

Diyarbakır tapu müdürlüğünde iki aile çatıştı! 12 yaralı!

Diyarbakırın Yenişehir ilçesinde arazi yüzünden iki aile arasında çıkan silahlı, taşlı ve sopalı kavgada 12 kişi yaralandı. Elazığ Caddesi'ndeki tapu müdürlüğünde arazi anlaşmazlığı nedeniyle iki aile çatıştı

Diyarbakır'da belediye 3,2 milyon TL'den arsa satıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Aziziye Mahallesi'ndeki 18 bin 823,38 metrekarelik kapalı alanın satılması işini 3 milyon 263 bin 940,96 TL muhammen bedel ile ihaleye çıkardı. Belediyenin ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı

Diyarbakır'ın kültür envanteri belgelendi!

Diyarbakır'da 33 cami, 10 kilise, bir havra, 14 türbe, 40 çeşme, 10 hamam, 4 han, 4 tarihÜ® çarşı, 5 medrese, 9 okul, 5 köprü, 3 değirmen, 13 köşk, 430 ev, 21 arkeolojik yapı tespit edildi

Ninova Park AVM Diyarbakır'da 19 Ağustos'ta açılacak!

Diyarbakır'ın en büyük ve ilk prestijli alışveriş merkezi olacak Ninovapark, 19 Ağustos 2011 Salı günü açılıyor.  Kalenderler İnşaat tarafından yapımına geçen yıl başlanan AVM'nin kiralama işlerini Inside Danışmanlık gerçekleştiriyor

Diyarbakır'da 850 bin liraya lüks daire!

Doğu'nun Paris'i Diyarbakır'da lüks dairelerin fiyatları 850 bin lirayı gördü. Yiğit İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Önder Yiğit, "Yakında 1 milyon liraları konuşuruz. Havuzlu, spor sahaları olan, içinde sosyal tesisleri olan küçük siteler hızla artıyor" d

diyarbakır tapu operasyonu Haberi

diyarbakır tapu operasyonu

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında, suç örgütü kurucusu ve yöneticisi olan Ş.A'nın, Yenişehir, Bağlar ve Kayapınar İlçe Tapu Müdürlüklerinde görevli memurlardan rüşvet karşılığında taşınmazların ve sahiplerinin bilgilerini temin ettikten sonra anlaştıkları noter ve tapu müdürlükleri huzurunda sahte vekaletname ile sattıkları belirlendi.


Bunun üzerine Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince eş zamanlı düzenlenen operasyonda aralarında suç örgütü yöneticisi Ş.A, Yenişehir Tapu Müdür Yardımcısı A.S. ile 4. Noter katibi E.C'nin de bulunduğu 10 kişi "örgütlü olarak rüşvet", "nitelikli dolandırıcılık" ve "resmi belgede sahtecilik" suçlarından gözaltına alındı.


Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği, 2 şüpheli hakkında da yakalama kararı çıkartıldığı öğrenildi.


Diyarbakır...