05 / 05 / 2024

Diyarbakır TOKİ başvuruları 2019

Diyarbakır TOKİ başvuruları 2019

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Kayapınar projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başladı.

EYT başvurusu nereden, nasıl yapılır? e-Devlet EYT başvuruları nasıl olacak? İşte başvuru ekranı...

Milyonlarca emeklilikte yaşa takılanların (EYT) gündeminde başvuruların nasıl ve nereden yapılacağı var. Peki, EYT başvurusu nereden, nasıl yapılır? EYT başvuruları nasıl olacak? İşte başvuru ekranı...

TOKİ başvuru son gün ne zaman 2022? TOKİ başvuruları uzatıldı mı?

TOKİ sosyal konut projelerine dair detaylar hala gündemde yer alıyor. Ev almayı düşünen vatandaşlar, TOKİ başvurularının ne zaman sona ereceğini araştırıyor. İşte TOKİ başvuru son gün ne zaman 2022? Sorusunun detayları!

TOKİ başvuruları ne zaman açıklanacak? TOKİ 2022 ne zaman açıklanacak?

TOKİ başvuruları gündemden düşmüyor. Bundan dolayı sürekli “TOKİ başvuruları ne zaman açıklanacak? TOKİ 2022 ne zaman açıklanacak?” soruları sorulmaktadır. İşte merak edilen detaylar…

İstanbul’da ev arayanlara müjde! TOKİ başvuruları başladı! Sakın kaçırmayın

TOKİ, İstanbul Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Projesi ve Beyoğlu Sütlüce Projesinde inşa edilen 185 konutu “açık artırma” şekliyle satışa sunmuş olacak. TOKİ Başvuruları ise başladı. TOKİ İstanbul konut başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar…

TOKİ Bolu Mudurnu başvuru tarihleri resmen belli oldu! Bolu TOKİ başvuruları ne zaman? Fiyatlara inanamayacaksınız!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bolu Mudurnu Taşkesti projesinde yer alan konutlar satışa çıktı. Peki Bolu TOKİ başvuruları ne zaman? İşte TOKİ Bolu Mudurnu başvuru tarihleri ve fiyat listesi...

TOKİ Kırıkkale Delice başvuru tarihleri belli oldu! Kırıkkale TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale Delice projesi için başvuru tarihleri belli oldu. Peki Kırıkkale TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? Yeni TOKİ projeleri hangi şehirlerde?

'TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya TOKİ ucuz konut başvuruları başladı mı?' sorularının yanıtları en çok araştırılan konuların başında geliyor.

Diyarbakır Bağlar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor...

Diyarbakır Bağlar'da sanayi bölgesi inşa edilecek!

Diyarbakır'a bağlı Bağlar ilçesinde 1 milyon metrekare alanda sanayi bölgesi inşa edilecek. Proje Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanacak. 

Diyarbakır Bağlar Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Diyarbakır ili Bağlar ilçesi Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E-ihale) ihalesi yarın 14:00'te yapılacak. 

Diyarbakır Bağlar Millet Bahçesi 19 Ekim'de ihaleye çıkıyor!

Diyarbakır ili Bağlar ilçesi Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E-ihale) ihalesi 19 Ekim 2020 tarihinde yapılacak.

Diyarbakır Bağlar'daki kentsel dönüşüm vatandaşlara anlatılacak!

Diyarbakır''ın Bağlar ilçesinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi için, vatandaşlara anlatılması amacıyla belediye tarafından  irtibat bürosu kurulacak.

Diyarbakır Bağlar için riskli alan kararı!

Diyarbakır ili, Bağlar ilçesi, Kaynartepe Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Diyarbakır TOKİ başvuruları 2019 Haberi

Diyarbakır TOKİ başvuruları 2019

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Kayapınar projesinde toplam 104 adet konut bulunuyor. Projede yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Son başvuru tarihinin 28 Haziran 2019 olarak belirlendiği TOKİ Diyarbakır Kayapınar projesi açık satış yöntemiyle satışa çıktı.

TOKİ Diyarbakır Kayapınar projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor.

En düşük konut bedelinin 148 bin 985 TL, en yüksek konut bedelinin ise 297 bin 771 TL olduğu projeden yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Diyarbakır Kayapınar projesinde peşinat tutarları 14 bin 898 TL ile 74 bin 442 TL arasında değişiyor.

96 ay, 108 ay ve 120 ay vade sağlanan Kayapınar TOKİ için en düşük taksit bedeli 931,16 TL, en...