27 / 04 / 2024

diyarbakır toki ergani başvuru

diyarbakır toki ergani başvuru

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Diyarbakır Ergani 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında 7 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor...

TOKİ Diyarbakır Ergani 2. etap başvuru dönemi 1 Ekim- 31 Aralık!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Diyarbakır Ergani 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında 7 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor...

TOKİ Diyarbakır Ergani’de 3+1 evler 3 bin 187 TL taksitle!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Diyarbakır Ergani projelerinin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Diyarbakır Ergani projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Ergani TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Diyarbakır Ergani 2022 ucuz konut projesi...

Diyarbakır TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Kayapınar projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başladı.

Diyarbakır Ergani'de acele kamulaştırma kararı!

Diyarbakır'ın Ergani İlçesinde Ergani Doğalgaz Boru Hattı projesinin gerçekleştirilmesi amacı ile kamulaştırma kararı alındı..

Diyarbakır Ergani'deki kazı çalışmaları yeniden başladı!

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde güvenlik gerekçesiyle 24 yıllık aranın ardından geçen yıl başlanan arkeolojik kazıları bu yılda yeniden başladı.

TOKİ Diyarbakır Emekli Konutları'na 6 bin kişi başvurdu!

TOKİ'nin başta emekliler olmak üzere düşük gelirliler için 250 TL taksitle satışa sunduğu konutlara Diyarbakır'daki emekliler yoğun ilgi gösterdi. Emekliler Derneği'ne 6 bin emeklinin başvuruda bulunduğu belirtildi.

Diyarbakır Sur'da TOKİ istenmiyor!

Barış ve huzur isteyen Diyarbakır Sur'daki halk, yasakların ve çatışmaların bir an önce son bulmasını isterken, Büyükşehir Belediyesinin kendilerine sahip çıkmasını istedi.

TOKİ, Diyarbakır Sur'u yeniden inşa edecek!

Diyarbakır Sur İlçesinde kentsel dönüşüm uygulanacak ve burası İstanbul'un tarihi yarımadasına benzer bir kimliğe bürünecek. tarihi ve turistik bir yer olarak düzenlenirken burada Sur'daki tarihi mahalleler için TOKİ devrede.

Diyarbakır Sağlık-Sen üyelerine konut müjdesi!

Sağlık-Sen Diyarbakır Şube Başkanlığı ikinci etap TOKİ konutları için düğmeye bastı. Ergani Sağlık-Sen Şube Başkanı Resul Aslan konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Diyarbakır Ergani'deki 30 metrelik yeni imar yolu tamamlandı!

Kırsal ilçelerin mahalle yollarında yıl boyunca 1150 km yol çalışması yapan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ergani’de bu yıl 90 kilometre yol çalışması yürüttü, 3 kilometre uzunluğundaki 30 metrelik yeni imar yolunu tamamlayarak hizmete açtı.

TOKİ Diyarbakır Ergani 1. Etap başvuru dönemi bugün başlayacak!

TOKİ Diyarbakır Ergani 1. Etap başvuru dönemi bugün başlayacak. 12 bin 209 TL peşinatla ödeme yapılabilen projede 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Diyarbakır Ergani 1. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Diyarbakır Ergani 1.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında 1 konut satışa sunuluyor. TOKİ Diyarbakır Ergani 1. Etap başvuruları başladı.

TOKİ, Diyarbakır'da konut çalışmalarına başladı!

DESOB Başkanı Alican Ebedinoğlu, TESK ile yapılan görüşmeler sonucu TOKİ tarafından Diyarbakır'da esnaf ve sanatkarlara yönelik konut yapılması için çalışma başlatıldığını duyurdu.

TOKİ Diyarbakır Ergani 1. Etap'ta 1 adet konut satıyor!

TOKİ Diyarbakır Ergani 1. Etap'ta 1 adet konut satıyor. Başvuruların 23 Kasım 2015 tarihi itibariyle başlayacağı projede yüzde 15 peşinde kalan bedel 108 ay vadelendiriliyor.

diyarbakır toki ergani başvuru Haberi

diyarbakır toki ergani başvuru

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Diyarbakır Ergani 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında 7 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor.


TOKİ Diyarbakır Ergani 2. etap Konutları'nda 135 metrekare alan büyüklüğüne sahip 7 daire satışa sunuluyor. TOKİ Diyarbakır Ergani Evleri'nde en yüksek konut fiyatı 98 bin 111 TL, en düşük konut fiyatı 92 bin 392 TL olarak belirlendi.



Diyarbakır Ergani 2. Etap Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T. Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Ergani Şubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları,01/10/2013 – 31/12/2013 tarihleri arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.



Detaylı bilgi için