02 / 05 / 2024

diyarbakır Vakıf Emeklilik Güneydoğu Bölge Müdürlüğü nerede

diyarbakır Vakıf Emeklilik Güneydoğu Bölge Müdürlüğü nerede

Vakıf Emeklilik, Diyarbakır' ın Yenişehir ilçesinde açtığı bölge müdürlüğü ile 2014 sonuna kadar Güneydoğu Anadolu Bölgesi' nde 3 bin yeni BES katılımcısını sisteme almayı hedefliyor...

Korhan Turgut ne zaman müdür oldu? Vakıf GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Korhan Turgut, kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Vakıf GYO’da hangi görevi yürütüyor? İşte Korhan Turgut’un hayatı...

Mikail Hıdır Vakıf GYO Yönetim Kurulu başkanı oldu!

Vakıf GYO'nun 10 Ağustos'ta gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Mikail Hıdır Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar vakıf üniversitelerine indirim çağrısı yaptı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Yükseköğretim Meclisi İstişare Toplantısı, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar'ın katılımıyla yapıldı. Özvar, burada vakıf üniversitelerine de çağrıda bulundu. İşte detaylar!

Rönesans, Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi'ni 1.6 milyar TL'ye inşa edecek!

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi inşaat işini 1 milyar 577 milyon TL bedelle Rönesans Holding'in aldığı açıklandı...

Vakıf GYO 3 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı üç şehirdeki 4 referans proje için 3 milyar TL yatırım yapacak.

Vakıf GYO'nun sermaye artırımı davasında yeni gelişme!

Marmara Metal Mamulleri Ticaret AŞ'nin, T.C. İstanbul 7. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin 2014/677 Esas Sayılı dosyası ile Vakıf GYO'ya açtığı dava dosyası taraflarca temyiz kanun yoluna başvurulmadığından işlemden kaldırıldı.

Vakıf GYO'nun sermaye artırımına SPK'dan onay!

Vakıf GYO'nun 500 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin yüzde 100 oranında artırılarak tamamı nakit karşılığı olmak üzere 1 milyar TL'ye çıkarılmasına ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'na yaptığı başvuru uygun bulundu.

Vakıf GYO, Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile aracılık sözleşmesi imzaladı!

Vakıf GYO'nun bedelli sermaye artırımı işlemleriyle ilgili olarak aracılık hizmeti alınması amacıyla Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile sözleşme imzalandı.

Vakıf GYO'nun çıkarılmış sermayesi 1 milyar TL'ye artırılacak!

Vakıf GYO'nun 500 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin yüzde 100 oranında artırılarak tamamı nakit karşılığı olmak üzere 1 milyar TL'ye çıkarılmasına karar verildi. 

Vakıf GYO'nun çıkarılmış sermayesi 500 milyon TL'ye artırıldı!

Vakıf GYO'nun 460 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin, tamamı 2020 yılı karından karşılanmak üzere 40 milyon TL bedelsiz artırılarak 500 milyon TL'ye çıkarılması işlemleri tamamladı.

Vakıf GYO 2020 yılı Sürdürülebilirlik İlkeleri Uyum Raporu!

Vakıf GYO'nun SPK tarafından yayınlanan Sürdürülebilirlik İlkeleri Uyum Çerçevesi kapsamında hazırlanan "2020 Yılı Sürdürülebilirlik İlkeleri Uyum Raporu" yayınlandı. 

Vakıf Varlık Kiralama'nın 3 aylık yatırımcı raporu yayınlandı!

Vakıf Varlık Kiralama'nın 1 Temmuz 2020 ve 30 Eylül 2020 dönemine ilişkin yatırımcı raporu yayınlandı. 

Vakıf Kültür Varlıklarının Restorasyonlarına İlişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de!

Vakıf Kültür Varlıklarının Onarımları ve Restorasyonları ile Çevre Düzenlemesine İlişkin Mal ve Hizmet Alımlarına Dair Usul ve Esaslarda Değişiklik Yapılması Hakkında Usul Ve Esaslar"a ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

diyarbakır Vakıf Emeklilik Güneydoğu Bölge Müdürlüğü nerede Haberi

diyarbakır Vakıf Emeklilik Güneydoğu Bölge Müdürlüğü nerede


Vakıf Emeklilik, Güneydoğu Bölge Müdürlüğü'nü Diyarbakır'da açtı.


Vakıf Emeklilik Genel Müdürü Mehmet Bostan, Yenişehir Semti'nde oluşturulan Vakıf Emeklilik Güneydoğu Bölge Müdürlüğü'nün açılışında yaptığı konuşmada, şirket olarak yeniden yapılanma sürecini kısa sürede tamamladıklarını belirterek, bu sayede çok sayıda kişiye ulaşarak daha iyi hizmet sunacaklarını söyledi.


Diyarbakır'dan sonra 3 bölge müdürlüğünün daha açılışını yaparak toplamda 13 bölgeye ulaşmış olacaklarını ifade eden Bostan, Güneydoğu Bölge Müdürlüğü'nün, Diyarbakır'ın yanı sıra Adıyaman, Bitlis, Elazığ, Hakkari, Malatya, Mardin, Siirt, Şanlıurfa, Van, Batman ve Şırnak illerindeki potansiyeli daha etkin şekilde değerlendireceğini kaydetti.


Tasarrufların hem ülke ekonomisinin hem de vatandaşın refahının garantörü olduğuna dikkat çeken Bostan, uzun dönem ve sürdürülebilir tasarrufların, vatandaşlar için daha güvenli ve yüksek yaşam standartlarında bir gelecek sağladığını vurguladı.


Genel Müdür Bostancı, tasarruf yapabilme kabiliyeti yüksek olan...