28 / 04 / 2024

Rönesans, Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi'ni 1.6 milyar TL'ye inşa edecek!

Rönesans, Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi'ni 1.6 milyar TL'ye inşa edecek!

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi inşaat işini 1 milyar 577 milyon TL bedelle Rönesans Holding'in aldığı açıklandı...



Türkiye genelinde pek çok proje üstlenen Rönesans Holding, yeni bir iş için düğmeye bastı. Kuzey Marmara Otoyolu'nun, MİT Yerleşkesi, Millet Kütüphanesi, Hava Harp Okulu'nun,  İzmir  Bayraklı Konutları'nın, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın, Okluk Yazlık Sarayı, Bursa-Adana-Yozgat-Elazığ-İkitelli ve Sancaktepe ile Atatürk Havalimanı'ndaki hastane projelerinin yapımını üstlenen Rönesans Holding'in Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi'nin inşaat işi ihalesini kazandığı belirlendi. 

Sözcü'den Yusuf Demir'in haberine göre; İstanbul'un Fatih ilçesindeki Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi inşaatının ihalesi Kamu İhale Kanunu’nun 21-b Pazarlık usulü ile yapıldı. 

Rönesans, Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi ni 1.6 milyar TL ye inşa edecek!

14 Ocak'ta gerçekleştirildiği ortaya çıkan ihaleye Rönesans Holding’e bağlı REC Uluslararası İnşaat'ın özel olarak davet edildiği belirlendi. “İstanbul Bezmialem Vakıf Üniversitesi Yeni Hastane Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi” olarak isimlendirilen ihaledeki işin yaklaşık 2 milyar 90 milyon 456 bin 275 lira 59 kuruş maliyeti olduğu belirlendi. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı  TOKİ  Başkanlığı'nca gerçekleştirilen ihalede 1 milyar 577 milyon 900 bin Türk Lirası'na anlaşıldığı belirtildi. 

Tarihi yarımada Fatih'te Vatan Caddesi'de konumlanan mevcut hastanenin yerine inşa edilmesi planlanan projenin 21 Şubat'ta start verilen inşaatı 550 gün devam edecek ve 24 Ağustos 2023'te bitirilecek. 

Rönesans İnşaat'ın Schiphol Havalimanı sözleşmesi feshedildi!

Rönesans'tan Türkmenistan’a çok amaçlı otel ve iş merkezi!


Geri Dön