18 / 05 / 2024

Dizayn İnşaat dönüşüm projeleri

Dizayn İnşaat dönüşüm projeleri

İnşaat sektöründe yaklaşık 15 yıldır Şişli merkezli projeler hayata geçiren Dizayn inşaat, mimari yönden modern projeleri ile adından söz ettiriyor.

Casting İnşaat Döküm Çelik Orman Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Casting İnşaat Döküm Çelik Orman Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Veysel Çayıroğlu tarafından kuruldu.

Buildin İnşaat Döküm Çelik Profil Orman Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buildin İnşaat Döküm Çelik Profil Orman Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Riza Çivtçi tarafından kuruldu.

Dk Dizayn İnşaat Ve Harita Mühendisliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dk Dizayn İnşaat Ve Harita Mühendisliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kıvanç Yılmaz ve Deniz Tüfekçi ortaklığında kuruldu. 

Özyurtlar İnşaat dükkan müzayedesi 15 Şubat 2018!

Özyurtlar İnşaat dükkan müzayedesi 15 Şubat 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Ncadde Ottoman ve Nlogo projelerinde yer alan toplam 63 dükkan satışa sunuluyor. 

Erc Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Erc Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Aynur Gasımova imzasıyla kuruldu.

Adana'da kentsel dönüşüm inşaat sektörünü canlandıracak!

Kentsel dönüşüm Türkiye'de yıkılacağı ilan edilen 7 milyon konut sayısıyla inşaat sektörüne canlılık kazandıracak projelerin sayısının artması bekleniyor.

Yeni Mamak kentsel dönüşüm 5. etapta kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Ankara Mamak 5. Etap kentsel dönüşüm projesi kapsamında, 17. 355 metrekarelik arsa alanı üzerinde 34 milyon 710 bin TL sermaye bedeli ile kat karşılığı inşaat yaptırılacak.

Tesla Geri Dönüşüm İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tesla Geri Dönüşüm İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de kuruldu.

Tanrıverdi Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tanrıverdi Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Sunay Tanrıverdi ortaklığında kuruldu.

Kutbal İnşaat Asfalt Atık Geri Dönüşüm Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tepeören Şubesi açıldı!

Kutbal İnşaat Asfalt Atık Geri Dönüşüm Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tepeören Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuzla'da açıldı.

Şah Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şah Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Necip Coşar ve Yaşar Güler tarafından 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da kuruldu.

Göksu Hurda Geri Dönüşüm İnşaat Nakliye Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göksu Hurda Geri Dönüşüm İnşaat Nakliye Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gürşat Çiğdem tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

Mst Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mst Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esra Kıvılcım tarafından 20 bin TL sermaye bedeli ile Esenler'de kuruldu.

Dizayn İnşaat dönüşüm projeleri Haberi

Dizayn İnşaat dönüşüm projeleri

İnşaat sektöründe yaklaşık 15 yıldır Şişli merkezli projeler hayata geçiren Dizayn inşaat, mimari yönden modern projeleri ile adından söz ettiriyor. Depreme karşı dayanıklı ve mimarisi ile bulunduğu çevreye değer katan projeler gerçekleştirme amacında olduklarını belirten Yönetim Kurulu Üyeleri Tayfun Gevrek ve İbrahim Ceyhan'dan Dizayn inşaat ve kentsel dönüşüm konulan hakkında bilgi aldık. 



DİZAYN İNŞAAT HAKKİNDA BİLGİ 

Tayfun Gevrek : Dizayn inşaat olarak 2000 li yılların başından itibaren İnşaat sektöründe faaliyet gösteriyoruz.  Ağırlığı Şişli' bölgesinde olmak üzere 50 nin üzerine projeye imza atarak 600 den fazla aileyi modern ve güvenli konutlara kavuşturduk. 



Şuan devam eden projeler hangisi? 

Tayfun Gevrek: Şuan da yapımını sürdürdüğümüz 5 projemiz var. Bütün projelerimizi özel olarak geliştirdiğimiz New34 konsepti ile yapıyoruz. Şuan yapımını devam ettirdiğimiz New34 Tatavla, New34 konseptimizin çok...