06 / 05 / 2024

dizi mekanı kiralamı

dizi mekanı kiralamı

Yapımcılar, dizi setleri için ev ve yalı bulmakta zorlanıyor. Geçtiğimiz yıllarda cemiyetin ünlü isimleri, evlerini dizi yapımcılarına kiralıyordu. Ancak şimdi işler değişmiş ve ödenen yüksek rakamlar bile ev/ yalı sahiplerini ikna edemiyormuş.

İsrail, Doğu Kudüs'te bir dizi yerleşim projesi planlıyor!

İsrail Adalet Bakanlığının, işgal altında olan Doğu Kudüs'ün Bab el-Amud, Beyt Safafa, Sur Bahir, Şeyh Cerrah ve Beyt Hanina bölgelerinde bir dizi yeni Yahudi yerleşim projesi hayata geçirmeyi planladığı bildirildi.

Mekan Atölyesi Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mekan Atölyesi Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Ayık Fadime    Kul  ve Sinan Şerifoğlu tarafından kuruldu.

Kadıköy Moda İskelesi kültür mekanına dönüşüyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kadıköy Moda'da bulunan iskeleyi kültür mekanı haline getirmek için çalışmalara başladı. İskelede yakın zaman içerisinde çalışmalar başlayacak. 

Bakanlığa ait binalarda dış cephe ve iç mekan yenilemeleri mecliste!

Bakanlığa ait merkez ve taşra teşkilatı binalarında yapılan dış cephe ve iç mekan yenilemeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Besta Home İç Mekan Dekorasyon Tasarım İmalat Sanal Mağazacılık Hizmetleri Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Besta Home İç Mekan Dekorasyon Tasarım İmalat Sanal Mağazacılık Hizmetleri Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Kağırhane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Kaya tarafından kuruldu.

Mekan Emlak Gayrimenkul Bandırma'daki konut stokunu eritiyor!

Uzun yılların kazandırdığı tecrübesi ve isabetli fiyatlandırmasıyla bilinen Mekan Emlak Gayrimenkul, Bandırma ve Gönen bölgesinde konut stokunu eritiyor. Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Mekan Emlak Gayrimenkul bayilik ve Franchise hizmetini büyütüyor!

Türkiyenin yerli ve milli emlak markası olama yolunda emin adımlarla ilerleyen Mekan Gayrimenkul,  ülke genelinde danışmanlara bayilik ve franchise vermeye devam ediyor. 

Mekan Gayrimenkul dijital yatırımlarına hız veriyor!

Uzun yıllardır emlak piyasasında başarılı işlere imza atan Mekan Gayrimenkul, dijital yatırımlarına hız vererek iki yeni emlak sitesini hizmete sundu. 

Okan Bayülgen Bodrum’daki mekanını kapattı!

Ünlü şovmen Okan Bayülgen, Bodrum’da açtığı ‘Dada Salon Brasserie’ adlı mekanını kapatacağını açıkladı.

Mekan Gayrimenkul Türkiye genelinde temsilcilik açıyor!

Mekan Gayrimenkul, uzun yıllar ardından emlak piyasasında edindiği tecrübeyi bayilerle paylaşıyor. Mekan Gayrimenkul Türkiye genelinde temsilcilik açıyor.

Mekan Gayrimenkul bayilik vermeye başladı!

Mekan Gayrimenkul, Türkiye'de bayilik açmak isteyen emlak danışmanlarının taleplerini değerlendirmeye başladı. 

Mekan Gayrimenkul bayiliklerle büyüyor!

Mekan Gayrimenkul Emlak Bayilik alan girişimcilerimiz sektörde marka bilinirliği yüksek olan bir marka ile işbirliği yaparak itibarlı bir iş sahibi olma imkanı yakalayabiliyorlar. Mekan Gayrimenkul bayilik vererek büyümesini sürdürüyor.

Mekan Gayrimenkul franchise ile büyümeyi planlıyor!

Emlak sektörünün yenilikçi kurumsal markası Mekan Gayrimenkul bayilik sistemi ile alan da satan da kazançlı çıkıyor.

dizi mekanı kiralamı Haberi

dizi mekanı kiralamı

Bu hafta sonu hızlı bir İstanbul turu yaptım... Kulağıma gelenler, en gıcır ve en fiyakalı haberler, trendler, eski köye yeni adetler; hepsi bu yazıda...


KİRALIK YALI SORUNU: Yapımcılar, dizi setleri için ev ve yalı bulmakta zorlanıyor. Geçtiğimiz yıllarda cemiyetin ünlü isimleri, evlerini dizi yapımcılarına kiralıyordu. Ancak şimdi işler değişmiş ve ödenen yüksek rakamlar bile ev/ yalı sahiplerini ikna edemiyormuş. Yeni bir dizide yer alacak olan yalı dairesinden denize atlama sahnesi için teklif edilen günlük 20 bin TL ücret bile yeterli gelmemiş. Bir başka yapım şirketi de, aylık 120 bin TL'ye kiralayacak yalı arıyormuş.


İLK MAKAS KUTLAMASI: Eski bir gelenek, yeni versiyonuyla sosyete düğünlerinde karşımıza çıkmaya başladı. Kızlar; artık üç gün üç gece süren düğünlere, bir gecede üç farklı gelinlik giyen gelinlere...