28 / 04 / 2024

dizilerin kiraladığı evlerin fiyatı ne kadar

dizilerin kiraladığı evlerin fiyatı ne kadar

Dizi çekimleri için kiralanan villalarda günlük fiyat 8 bin liraya kadar çıkıyor. Bazı özel evler için bölüm başı ücret isteniyor. 35 bin liralık bu rakam, başrol oyuncusunun ücretine denk...

Kiraladığım evi kiraya verebilir miyim?

Taşınmaz mal kiralamalarında taraflar arasında kira sözleşmesi düzenleniyor. Peki, kiracı kiraladığı evi başkasına kiraya verebilir mi? Siz de "Kiraladığım evi kiraya verebilir miyim?" diyorsanız işte yanıtı..

Ev kiraladıktan sonra yapılması gerekenler!

İstediğiniz gibi bir ev bulduğunuzu, ev sahibi ile anlaşma sağladığınızı ve eve taşındığınızı farz edelim. Peki, kiracı tarafından ev kiraladıktan sonra yapılması gerekenler nelerdir? İşte yanıtı..

Ahmet Kural Rumalihisarı’ndan kiraladığı daireyi babasına verdi!

Ahmet Kural Rumalihisarı’nda aylık kirası 10 bin dolar olan yalı dairesi kiralamıştı. Kural’ın 1 yıllık kirasını peşin ödediği Boğaz manzaralı daireyi emekli emniyet mensubu babası Mesut Kural için kiraladığı ortaya çıktı.

Reysaş GYO Tuzla'daki deposunu Enucuz Pazarlama Turizm'e kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tuzla'daki deposunu Enucuz Pazarlama Turizm'e kiraladı.

Erhan Çelik Gülben Ergen'in evinin yanındaki daireyi kiraladı!

Gülben Ergen, Mustafa Erdoğan'ın ' Çocuklarım başka biri ile aynı evde yaşamaz ' sözleri üzerine eşi Erhan Çelik'le birlikte olmak için evinin yanındaki daireyi kiraladı.

Erhan Çelik Gülben Ergen'in yan dairesini kiraladı!

Ünlü çift, Gülben Ergen’in eski eşi Mustafa Erdoğan’ın “Çocuklarımın başka biriyle aynı evde yaşamasını kabul etmem” demesiyle küçük çaplı bir kriz yaşamıştı. Ergen'in şimdiki eşi Erhan Çelik, Ergen'nin yan dairesini kiraladı...

Gülben Ergen Erhan Çelik'le birlikte evinin yanındaki daireyi de kiraladı!

Gülben Ergen, Mustafa Erdoğan'ın ' Çocuklarım başka biri ile aynı evde yaşamaz ' sözleri üzerine eşi Erhan Çelik'le birlikte olmak için evinin yanındaki daireyi kiraladı.

Samsun Çarşamba'da tek katlı eski evlerin üzerine bina yapılıyor!

Samsun’un Çarşamba ilçesinin 5 bin nüfuslu 2010 yılında Cumhuriyet köyünün de ilçeye bağlanması ile birlikte yeni binaların, eski evlerin üzerine yapılması görenlerin şaşkınlık yaşamasına neden oluyor...

Vakıf GYO Ümraniye'deki gayrimenkulünün bir kısmını Vakıf Factoring'e kiraladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vakıf GYO Ümraniye'de yer alan gayrimenkulünün bir kısmını Vakıf Factoring'e kiraladı.

Eroğlu Gayrimenkul evlerin fiyatını 10 bin lira indirdi!

Eroğlu Gayrimenkul, bayramın 3. ve 4. gününe özel bir indirim uyguladı. Buna göre İstanbul Lounge, İstanbul Lounge 2, Yeni Moda Evleri ve Bursa Harmony Towers projelerinde evlerin fiyatını 10 bin lira indirdiğini duyurdu.

Ahmet Kural Rumelihisarı'nda 10 bin dolara yalı dairesi kiraladı!

Oyuncu Ahmet Kural ‘ev’lendi. Ahmet Kural Rumelihisarı'nda 10 bin dolara yalı dairesi kiraladı. ‘Düğün Dernek’ filmi, ardından ‘Kardeş Payı’ dizisiyle şöhretinin zirvesine çıkan Kural, Rumelihisarı’nda denize sıfır ev kiraladı.

Reysaş Çayırova'daki deposunu Mono Sanal Mağazacılık'a kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Çayırova'daki deposunu Mono Sanal Mağzacılık'a kiraladı.

Vitra, hayranlık uyandıran evlerin seramiği!

VitrA; seramiklerin banyo dışında, antreden salona, terastan mutfağa ve balkona kadar evin tüm yaşam alanlarında kullanılabildiğini anlatan yeni reklam filmini, izleyicilerle buluşturdu. Vitra, hayranlık uyandıran evlerin seramiği...

dizilerin kiraladığı evlerin fiyatı ne kadar Haberi

dizilerin kiraladığı evlerin fiyatı ne kadar


Dizi çekimleri için kiralanan villalarda günlük fiyat 8 bin liraya kadar çıkıyor. Bazı özel evler için bölüm başı ücret isteniyor. 35 bin liralık bu rakam, başrol oyuncusunun ücretine denk.


İZLENME rekorları kıran diziler, yapımcı ve oyuncularına kazandırdığı kadar mekanları da zengin ediyor. İstanbul'un çeşitli yerlerinde lüks daireleri, köşkleri hatta yalıları mesken tutan diziler, hem evlere turist çekiyor, hem de sahiplerine günde binlerce dolar kazandırabiliyor. 


GÜNLÜK DAİRELER 4 BİNE ULAŞIYOR

Hurriyetemlak verilerine göre; dizi ve reklam çekimleri için kiralanan villalarda günlük fiyatlar 8 bin liraya kadar çıkıyor, lüks dairelerde ise 4 bin liraya kadar çıkan rakamlar görmek mümkün. Bazı evler için bölüm başı ücret isteniyor. Bu da 35 bin lirayı buluyor.  Dizilerde kullanılan evler genellikle Zekeriyaköy, Beykoz, Çengelköy, İstinye, Çekmeköy gibi kalabalıktan uzak...