14 / 05 / 2024

Dk Tr Gayrimenkul adres

Dk Tr Gayrimenkul adres

Dk Tr Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane’de   50 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Kuş tarafından kuruldu.

Uluslararası gayrimenkul şirketinden büyük hamle! 3 ayda 2 büyük AVM'yi sattı!

Uluslararası ticari gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman & Wakefield | TR International, Ankara ve Konya'da yer alan AVM'lerin paylarını 3 aylık süreçte satışını gerçekleştirdi. 

Ma Project Tr Alizadeh Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ma Project Tr Alizadeh Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Alızadeh tarafından kuruldu.

Trıllıonı Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Trıllıonı Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Mezar A Abdelall tarafından kuruldu.

Domturk Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Domturk Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Dmıtrıy Orlyanskıy tarafından kuruldu.

Nexus Tr Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nexus Tr Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Asuman Balcıoğlu ve Funda Vurucu ortaklığında kuruldu.

Bosforus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Bosforus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Dına Shılo ve Smıtrıı Shılo ortaklığında kuruldu.

Dk Tr Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dk Tr Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane’de   50 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Kuş tarafından kuruldu.

Dounia Dk Gayrimenkul Turizm İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Dounia Dk Gayrimenkul Turizm İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Dounıa Amatrz tarafından kuruldu.

Tr Gates Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Tr Gates Gayrimenkul Anonim Şirketi Büyükçekmece’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Abe Abboud Malla, Muhammed Saat  Musulli, Varef  Rateboğlu tarafından kuruldu.

Kovid-19 salgınından sonra gayrimenkul sektörü nasıl şekillenecek?

Kovid-19 salgını birçok sektörü etkilediği gibi gayrimenkul sektörünü de etkiledi. Peki Kovid-19 salgınının gayrimenkul piyasasına etkisi nasıl oldu? Property TR Genel Müdürü Yusuf Boz, 'Pandemi Sonrası Türkiye Gayrimenkul Piyasası' konulu yazısını kaleme aldı.

Brick Realestate Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Brick Realestate Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Maltepe'de 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Trıodor Holding B.V. tarafından kuruldu.

İstanbul Tr Gayrimenkul Emlak Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Tr Gayrimenkul Emlak Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Halime Ayaz tarafından kuruldu.

Gred Tr Global Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gred Tr Global Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Meltem Türker tarafından kuruldu. 

Dk Tr Gayrimenkul adres Haberi

Dk Tr Gayrimenkul adres

Dk Tr Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane’de   50 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Kuş tarafından kuruldu.

Dk Tr Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1-Kendine ait veya kiralanan gayrimenkullerin kiraya verilmesi (kendine ait binalar, devre mülkler, araziler, müstakil evler, vb.) faaliyetlerinde bulunmak. 2-Bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak yapılan gayrimenkul yönetimi faaliyetlerini (site yöneticiliği, mobil ev alanlarının, müşterek mülkiyetli konutların, devre mülklerin, ikamet amaçlı olmayan mülklerin, vb. yönetimi) yürütmek. 3-Gayrimenkul acentelerinin faaliyetleri (gayrimenkulün ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık, vb.) yerine getirmek. 4- Şirket memleket ve şirket için yararlı yeni yatırım konularının bizzat araştırarak bunlara ait etüt ve incelemeleri yapabilir veya yaptırabilir. Uygun gördüğü yatırım konularını gerektiğinde diğer sermaye...