27 / 04 / 2024

DKY İnşaat 4 yeni proje

DKY İnşaat 4 yeni proje

Dumankaya İnşaat, Fransa'nın Cannes şehrinde gerçeklesen emlak fuarı MIPIM'de DKY Kartal projesini ilk kez tanıttı. DKY inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, projelerle ilgili açıklama yaptı.

Kırşehir Şeker Fabrikası'nı Tutgu Gıda İnşaat 4.1 milyon TL'ye aldı!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. adına kayıtlı Kırşehir ili Merkez ilçesi, Akçağıl köyünde bulunan 321 bin 126,65 metrekare yüzölçümlü 500 ada 4 parsel numaralı taşınmaz ve taşınmaz üzerinde bulunan yapılar Tutgu Gıda İnşaat 4.1 milyon TL'ye satıldı..

DKY İnşaat'tan Kartal'a 1.5 milyar TL’lik yatırım!

DKY İnşaat 4 projeyle Kartal'a 1.5 milyar TL’lik yatırım yaptı. DKY İnşaat bu yıl DKY Ada ve DKY Sahil projelerini satışa çıkardı.

DKY İnşaat’tan Anneler Günü 2017 kampanyası!

DKY İnşaat “Anneler Günü”ne özel bir kampanyaya imza attı.DKY İnşaat’ın Ada, Sahil, Lokum Evler, Kartal ve Business Kartal projelerinden ev sahibi olmak isteyen herkes 80 aya kadar sıfır faiz oranından ve yüzde 2 indirim imkanından yararlanabilecek.

DKY İnşaat ve BJK imza töreni yarın!

DKY İnşaat ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü arasında bir imza töreni düzenliyor. İmza töreni 29 Mart Çarşamba (yarın) günü düzenlenecek.

DKY İnşaat'ın hedefi 1 milyon metrekare inşaat!

DKY İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, DKY inşaat olarak önümüzdeki 5 yıl içinde 1 milyon metrekarelik yeni yaşam alanı inşa etmeyi " hedeflediklerini söyledi.

DKY İnşaat, kentsel dönüşüm projelerinde öncü olacak!

Kartal’a Yatırım, Geleceğe Yatırım Zirvesi’nde konuşan DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, Kartal bölgesinde gelecek 10 yılda kentsel dönüşüm kapsamında 200 milyar dolarlık iş olduğunu söyledi.

DKY İnşaat DKY Ada Rezidans nerede?

DKY Ada Kartal'da 740 adet konut bulunuyor. 2018 yılı Aralık ayında teslim edilecek proje 4 blok halinde inşa ediliyor. Peki DKY İnşaat DKY Ada Rezidans nerede?

DKY İnşaat DKY Ada satış ofisi!

DKY İnşaat DKY Ada satış ofisi telefon numarası 444 9 359 olarak belirtiliyor. 4 blok halinde inşa edilecek projede 740 adet daire yer alıyor.

DKY İnşaat DKY Ada nerede?

DKY Ada Rezidans'ta daireler 2+1, 2,5+1, 3+1 ve 3,5+1 olarak tasarlandı. Proje 4 blok halinde hayata geçirilecek. Peki DKY İnşaat DKY Ada nerede?

DKY İnşaat 2016'da yeni dönüşüm projelerine başlayacak!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, 2016'da Bağdat Caddesi, Sahil Yolu, Kartal, Çeliktepe ve Sultanbeyli'deki projelerin yanısıra geliştirme evrelerini tamamladıkları kentsel dönüşüm projelerine de başlayacaklarını söyledi.

DKY İnşaat, Kartal'da 200 milyon liralık dönüşüm yapıyor!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal’da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

DKY İnşaat Kartal'da kentsel dönüşüme başladı!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal’da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

DKY Sahil: DKY İnşaat'ın yeni projesi Kartal sahilinde yükseliyor!

DKY İnşaat'ın yeni projesi DKY Sahil, Kartal sahilinde yükseliyor. Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek olan DKY Sahil Evleri projesi için ön talep süreci başladı...

DKY İnşaat 4 yeni proje Haberi

DKY İnşaat 4 yeni proje

Bu proje için 220 milyon dolar harcayacakları bilgisini veren DKY inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, 2016 için Yeni Sahra'da 240 dönüm üzerinde proje çalıştıklarını söyledi. 




Fransa'nın Cannes şehrinde gerçekleştirilen emlak fuarı MIPIM'de milyar dolarlık dev projeler görücüye çıkmaya devam ediyor. 500 yatırımcının katıldığı fuara hu sene Türkiye damgasını vurdu. 



DKY Kartal projesini ilk kez tanıtan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya ise bu proje için 220 milyon dolar harcayacakları bilgisini verdi. "Projede 1+1 konut yer almayacak, aile sitesi olacak. Ofisin girişi ayrı ayrı olacak." pen Dumankaya, bu sene toplam 4 yeni projeyi satışa çıkaracaklarını açıkladı. Mayıs başında da Kağıthane projesini tanıtacaklarını söyleyen Ali Dumankaya, Beşler Sucuk fabrikasına ait arazide geliştirecekleri bu planın da 200 civarında konut olacağını söyledi. Projenin...