21 / 05 / 2024

DKY İnşaat dönüşüme başladı

DKY İnşaat dönüşüme başladı

İstanbul Kartal'da Praktiker'in bulunduğu arazinin dönüşümüne başlayan DKY İnşaat, içerisinde konut, ofis, alışveriş alanları bulunan bölgenin en prestijli projesini yapacak. Projede 2+1, 3+1, 4+1 tip daireden oluşan 348 konut bulunacak.

İstanbul'da 700 bin bina kentsel dönüşüme girmeli!

17 Ağustos İstanbul depremi yıldönümü gelirken uzman isimler büyük İstanbul depremine yönelik açıklamalarına devam ediyor. AFAM Müdürü ve inşaat mühendisi Prof. Dr. Mehmet Fatih Altan, İstanbul'da 700 bin binanın kentsel dönüşüme girmesi gerektiğini dile getirdi. 

Tuzla Birlik Sitesi'nde duran kentsel dönüşüme site sakinlerinden tepki!

İstanbul'un Tuzla ilçesinde bulunan Birlik Sitesi'ndeki hak sahipleri, 4 yıldır inşaatı yapılmayan kentsel dönüşüme tepki gösterdi.

Arap yatırımcı kentsel dönüşüme geliyor!

Pendik’te Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçiren Masar İnşaat’ın Başkanı Ghassan “Ortadoğulu yatırımcılar olarak Türkiye’yi çok seviyoruz. Arap yatırımcı kentsel dönüşüme girmek için fırsat bekliyor” şeklinde konuştu.

İnşaat sektörünün dönüşüme ihtiyacı var!

Yeni teknolojik devrimler ile birlikte inşaat sektörününde dönüşüme ihtiyacı var. WeWork aslında yaptığı işin niteliği itibariyle, inşaat sektörü açısından gayrimenkul yatırım şirketlerine (Real Estate Investment Trust-REIT)benziyor. 

Seven İnşaat Kadıköy'de kentsel dönüşüme farklı bakış açısı getirdi!

Kadıköy bölgesinde faaliyet gösteren Seven İnşaat, kentsel dönüşüme farklı bir bakış açısı getirdi..

Kentsel dönüşüme yeni düzenlemeler gelecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'de düzenlenen "İnşaat Sektör Zirvesi" programında kentsel dönüşüme yeni düzenlemeler getirileceğini açıkladı.

DKY İnşaat ve BJK imza töreni yarın!

DKY İnşaat ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü arasında bir imza töreni düzenliyor. İmza töreni 29 Mart Çarşamba (yarın) günü düzenlenecek.

Kadıköy'de 26 bin riskli binadan 6 bini dönüşüme girdi!

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER) Başkanı Melih Tavukçuoğlu, Kadıköy İlçesi’nde 26 bin riskli binadan 6 bininin dönüşüme girdiğini söyleyerek dönüşümün 15 yıl süreceğini söyledi.

Kentsel dönüşüme 33 maddelik çözüm!

Kentsel dönüşüme hız vermek ve mevcut tıkanıklıkları çözmek için geçtiğimiz hafta İstanbul İnşaatçılar Derneği, (İNDER) tarafından düzenlenen kentsel dönüşüm çözümleri konferansından 32 maddelik bildirge çıktı.

İzmir Basmane kentsel dönüşüme girecek mi?

İzmir Kültürpark'ın bitişiğinde, Basmane Meydanı'na cepheli 35 bin metrekarelik arsa İzmir'in en değerli parseli olarak biliniyor. Bu inşaat yapıldıktan sonra, tarihi Basmane semtinin de kentsel dönüşüme gireceği konuşuluyor.

Gaziantep'in yüzde 60'ında dönüşüme ihtiyaç var!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa ve dernek üyeleri ile bir araya geldi. Görüşmede Gaziantep’in yüzde 60’sının ciddi şekilde dönüşüme ihtiyacı olduğu belirtildi.

DKY İnşaat, kentsel dönüşüm projelerinde öncü olacak!

Kartal’a Yatırım, Geleceğe Yatırım Zirvesi’nde konuşan DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, Kartal bölgesinde gelecek 10 yılda kentsel dönüşüm kapsamında 200 milyar dolarlık iş olduğunu söyledi.

Dorukşah İnşaat kentsel dönüşüme devam ediyor!

Dorukşah İnşaat’tan kentsel dönüşüme devam ediyor. Bakanlık tarafından verilen Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti Lisans Belgesi’ne 2014 yılından bu yana sahip olan firmanın Türkiye’nin 81 ilinde riskli yapı tespiti yapabilme yetkisi bulunuyor.

DKY İnşaat dönüşüme başladı Haberi

DKY İnşaat dönüşüme başladı

İstanbul Kartal'da Praktiker'in bulunduğu arazinin dönüşümüne başlayan DKY İnşaat, içerisinde konut, ofis, alışveriş alanları bulunan bölgenin en prestijli projesini yapacak. 21 bin 696 metrekarelik arazi üzerinde, inşa edilecek projede ticari alanların yanı sıra 2+1, 3+1, 4+1 tip daireden oluşan 348 konut bulunacak. Kartal'da Praktiker binasının yıkımını yerinde inceleyen İbrahim Dumankaya Holding ve DKY İnşaat Onursal Başkanı İbrahim Dumankaya, proje ile yakından ilgileniyor. 53 yıllık tecrübeyle kaliteli yaşam alanları oluşturmaya devam ettiklerini belirten İbrahim Dumankaya, "Praktiker arazisinin yıkım çalışmalarını 1 ay içerisinde bitirmeyi planlanıyoruz. 


Kartal'ın en gözde projesini hızlı bir biçimde hayata geçireceğiz" dedi. DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, "Proje 16 ile 20 kat arasında değişen 5 bloktan oluşacak. Ticari alanların bulunduğu ofis bloku ise 15 kattan oluşuyor. Ofis...