04 / 05 / 2024

DKY Kartal kampanya detayları

DKY Kartal kampanya detayları

DKY Kartal'da esnek ödeme avantajı sunuluyor. Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim uygulanan projede 2+1.5, 3+1.5, 4+1.5, 5+1.5, 6+1.5 daire seçenekleri yer alıyor.

DKY Kartal'da yüzde 0,42 faiz kampanyası!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal'da hayata geçirilen DKY Kartal, DKY Sahil ve Kağıthane'de yer alan DKY On projelerinde sonbahara özel kampanya başlattı. Şirket, kampanya kapsamında tüm projelerinde peşinatı yüzde 1'e faizi yüzde 0.42'ye düşürdü.

DKY Kartal’ın bahçe katları ve ofis bloğu ilk defa satışta!

Kartal’ın önemli projesi DKY Kartal’ın, bahçe katları ve ofis bloğu ilk defa satışa çıktı. Ödeme kolaylıklarının tanındığı kampanya 31 Aralık’a kadar devam edecek.

DKY Kartal'da 2. perde avantajlarla açıldı!

DKY İnşaat DKY Kartal'da toplam 331 adet daire yer alıyor. DKY Kartal'da 2. perde avantajlarla açıldı. İşte, DKY Kartal kampanya detayları...

Lokum Evler ve DKY Kartal projelerine özel kampanya!

Kentsel dönüşüme odaklanan firmalardan biri olan DKY inşaat, Tuzla'daki Lokum Evler ve DKY Kartal projelerine özel ramazan kampanyası başlattı. Peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanıyor.

Lokum Evler ve DKY Kartal projelerine özel kampanya!

Kentsel dönüşüme odaklanan firmalardan biri olan DKY inşaat, Tuzla'daki Lokum Evler ve DKY Kartal projelerine özel ramazan kampanyası başlattı. Peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanıyor.

Lokum Evler ve DKY Kartal'da çifte kampanya!

Lokum Evler ve DKY Kartal projelerine özel Ramazan kampanyası düzenleyen DKY İnşaat, varolan indirimlere ek olarak yüzde 3 indirim daha yapacak.

Soğanlık DKY Kartal ev fiyatları ne kadar?

331 adet daireden meydana gelen DKY Kartal projesinde 2+1.5’dan 6+1.5’a kadar farklı daire tipleri yer alıyor. Peki Soğanlık DKY Kartal ev fiyatları ne kadar?

DKY Kartal satılık daire fiyatları!

DKY Kartal satılık daire fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Soğanlık DKY Kartal Evleri DKY İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

DKY Kartal projesi fiyat!

DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen DKY Kartal projesi 331 adet daireden meydana geliyor. DKY İnşaat DKY Kartal projesi fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

DKY Kartal Evleri iletişim bilgileri!

DKY Kartal Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası (0216) 517 9 517 olarak belirlendi. DKY Kartal Evleri ‘nde 2+1.5 ‘dan 6+1.5 ‘a kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

DKY Kartal ulaşım bilgileri!

DKY Kartal ulaşım bilgileri kapsamında Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre, sahil yoluna ise 9 kilometre mesafede yer alıyor. DKY Kartal projesi DKY İnşaat imzası taşıyor.

DKY Kartal projesi satış ofisi telefon!

DKY Kartal projesi satış ofisi telefon numarası (0216) 517 9 517 olarak belirlendi. DKY İnşaat projesi DKY Kartal İstanbul Anadolu Yakası Kartal - Soğanlık’ta inşa ediliyor.

DKY İnşaat projesi DKY Kartal Evleri!

DKY İnşaat projesi DKY Kartal Evleri İstanbul Anadolu Yakası Kartal - Soğanlık’ta inşa ediliyor. DKY Kartal Evleri ‘nin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor.

DKY Kartal kampanya detayları Haberi

DKY Kartal kampanya detayları

İstanbul Kartal Soğanlık hattında inşa edilen DKY Kartal Residence FSM Köprüsü’ne 25 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika, Kartal Deniz Otobüsü İskelesi ve sahil yoluna 9 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 


DKY Kartal'da esnek ödeme avantajı sağlanıyor. 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabilen projede 60 ay vade farksız taksit imkanı ile daire sahibi olabilmek mümkün. 


DKY İnşaat imzası ile yükselen DKY Kartal Evleri çocuk oyun alanları, yemyeşil çimenler, otopark, çiçek bahçeleri, fitness center, koşu parkurlar, su kanalları, açık ve kapalı kullanımlı havuzları, bisiklet yolları gibi sosyal imkanlara sahip. 


Peşin alımlarda yüzde 15 indirim yapılan DKY Kartal Residence'de teslimlerin 2017 yılı sonunda gerçekleşmesi planlanıyor. Proje 331 adet konuttan meydana geliyor. 


Konutların 2+1.5, 3+1.5, 4+1.5, 5+1.5, 6+1.5 şeklinde dizayn edildiği DKY Kartal Soğanlık'ta...