09 / 05 / 2024

DKY Sahil satışları

DKY Sahil satışları

Satılık dairelerin için ön talep toplandığı proje toplam 140 adet daireden meydana gelecek. Kartal DKY Sahil satış ofisi telefon numarası 0216 517 9 517 olarak belirlendi.

DKY Sahil DKY İnşaat nerede?

Toplam 140 adet daireden meydana gelecek olan proje toplam 5 bin metrekarelik arsa alanına yayılıyor. Projede daireler 128 metrekareden başlıyor. Peki DKY Sahil DKY İnşaat nerede?

DKY Sahil Kartal fiyat!

Kadıköy'den Tuzla'ya uzanan 12 km'lik sahil yolu üzerinde yükselen DKY Sahil 138 daireden meydana geliyor. Proje huzur dolu bir ev yaşamının kapılarını aralıyor...

DKY Sahil'de yılbaşı indirimi!

DKY İnşaat imzasıyla  Kadıköy'den Tuzla'ya uzanan 12 kilometrelik sahil yolunda inşa edilen DKY Sahil projesinde avantajlı satışlar devam ediyor. 

DKY Sahil satılık!

İstanbul Kartal'da yükselen DKY Sahil Evleri'nde 2+1,5 dairelerin tümü satıldı. DKY Sahil satılık daire fiyatları 1 milyon 927 bin TL'den başlıyor.

DKY Sahil: Hayat Sahilde Güzel!

DKY Sahi projesi "Hayat Sahilde Güzel" sloganıyla konut alıcılarını bekliyor. Deniz manzarasına hakim konumda yer alan DKY Sahil projesi 138 daireden meydana geliyor.

Kartal DKY Sahil satış ofisi!

Kartal DKY Sahil projesi DKY İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede fiyatlar 1 milyon 927 bin TL'den başlıyor...

DKY Sahil Konutları satış fiyat listesi!

Konut teslimleri 2019 yılında yapılacak olan DKY Sahil projesinde sıfır faizle 60 ay ödeme yapılarak ev sahibi olunabiliyor. Projede toplam 138 daire yer alıyor...

DKY Sahil Rezidans satış fiyatları!

DKY Sahil Rezidans satış fiyatları 997 bin TL'den başlıyor. DKY Sahil Rezidans'ta daireler Haziran 2019'da teslim ediliyor...

DKY Sahil güncel daire fiyatları!

DKY İnşaat imzalı DKY Sahil projesi toplamda 138 adet daireden meydana geliyor. Projede avantajlı daire fiyatları ile satışlar sürüyor. İşte, DKY Sahil güncel daire fiyatları...

DKY Sahil Kartal satış fiyatları!

DKY Sahil Kartal satış fiyatları 997 bin TL'den başlıyor. DKY Sahil Kartal'da daireler Haziran 2019 yılında teslim ediliyor...

Kartal DKY Sahil satılık daire fiyatları!

2019 yılı Haziran ayında konut teslimlerin gerçekleşeceği Kartal DKY Sahil projesi İstanbul Kartal'da kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Kartal DKY Sahil satılık daire fiyatları 997 bin TL'den başlayarak değişiyor.

DKY Sahil satışa çıktı! 997 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Satışa sunulan DKY Sahil'de 138 daire yer alacak. DKY Sahil, kesintisiz Prens Adaları ve Marmara Denizi manzarasıyla İstanbul'un en dikkat çekici projeleri arasında yer alacak. Projede fiyatlar 997 bin TL ile 2 milyon 884 bin TL arasında değişiyor.

Teknik Yapı Suadiye Sahil satışları!

İstanbul Kadıköy ilçesine bağlı Suadiye'de inşa edilen Suadiye Sahil projesinde daireler deniz ve adalar manzarasına sahip. İşte Teknik Yapı Suadiye Sahil satışları...

Nef Bodrum'da ön satışlar başladı!

Nef ve Timur Gayrimenkul'ün İstanbul dışındaki ilk projesi, Nef Bodrum'da ön satışlar başladı. Nef Bodrum yazlık konseptiyle 460 metre sahil şeridiyle hayata geçiriliyor.

DKY Sahil satışları Haberi

DKY Sahil satışları

Dairelerin denize sıfır olarak yükseldiği projede daire büyüklükleri 128 metrekare ile 328 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Kartal DKY Sahil satış ofisi telefon numarası 0216 517 9 517 olarak belirlendi.


Ortak alanları arasında her daire için en az iki araçlık kapalı otopark, yüzme havuzu, fitness ve kafeterya alanları gibi sosyal seçenekler yer alan proje kentsel dönüşüm projesi olarak yükseliyor.


Toplam 140 adet daireden meydana gelen proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da, Atalar Sahil sitesi arsasında hayata geçiriliyor. 


Dairelerin tamamının Adalar manzaralı olarak tasarlandığı proje toplam 5 bin metrekarelik arsa alanına yayılıyor. Projede satılık daireler için ön talep toplanıyor.


Kartal DKY Sahil satış ofisi!

Telefon: (0216) 517 9 517

www.dkyinsaat.com

Tülay...