29 / 04 / 2024

DM Dekorasyon Yapı İnşaat adres

DM Dekorasyon Yapı İnşaat adres

DM Dekorasyon Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, İsmet Ünal tarafından 200 bin TL sermaye ile 25 Mayıs'ta Sultangazi, Gazi Mahallesi, 1411 Sokak'ta kuruldu.

Mkc Dekorasyon Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mkc Dekorasyon Yapı Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cömert Çiçek tarafından kuruldu.

Günel Dekorasyon Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Günel Dekorasyon Yapı Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Temur tarafından kuruldu.

Tuzla Dekorasyon Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuzla Dekorasyon Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Habibe Yaltırak tarafından kuruldu.

Gün Dekorasyon Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Gün Dekorasyon Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Gün tarafından kuruldu.

Akya Dekorasyon Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akya Dekorasyon Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Tolgahan Şanlı tarafından kuruldu.

Norm Dekorasyon Yapı Malzemeleri Metal Ve Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Norm Dekorasyon Yapı Malzemeleri Metal Ve Lojistik Limited Şirketi Kartal'da Zeynep Horuz tarafından kuruldu.

Mahalart Mimarlık Tasarım Restorasyon Dekorasyon Yapı Malzemeleri San. Limited Şirketi kuruldu!

Mahalart Mimarlık Tasarım Restorasyon Dekorasyon Yapı Malzemeleri San Limited Şirketi Küçükçekmece’de  400 bin TL sermaye bedeli ile  Vural Can tarafından kuruldu.

Selimoğlu Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selimoğlu Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Saim Selimoğlu tarafından kuruldu.

Ocean Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ocean Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ayar tarafından kuruldu.

Ekc Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekc Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Semih Ekici tarafından kuruldu.

Bektaşlar Dekorasyon Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bektaşlar Dekorasyon Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Güler Bektaş tarafından kuruldu.

Karamanlar Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karamanlar Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karaman tarafından kuruldu.

Hy Dekorasyon Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hy Dekorasyon Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Erol tarafından kuruldu.

DM Dekorasyon Yapı İnşaat adres Haberi

DM Dekorasyon Yapı İnşaat adres

DM Dekorasyon Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, İsmet Ünal tarafından 200 bin TL sermaye ile 25 Mayıs'ta Sultangazi, Gazi Mahallesi, 1411 Sokak'ta kuruldu. 


DM Dekorasyon Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1 -Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak.2- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 3 - Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.4 - Her türlü motorlu...