27 / 07 / 2024

DM Doruk İnşaat

DM Doruk İnşaat

DM Doruk İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdoğan Meriçoğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Küçükçekmece, Atakent Mahallesi, Prof. Aziz Ergin Caddesi'nde kuruldu.

Doruk Home İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Home İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ekinci ve Mehmet Ertürk ortaklığında kuruldu.

Doruk Platform Vinç Ve Nakliye Hizmetleri İnşaat Otomotiv Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Platform Vinç Ve Nakliye Hizmetleri İnşaat Otomotiv Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Dikmen tarafından kuruldu.

Doruk Atık Yönetimi İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doruk Atık Yönetimi İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Yağan tarafından kuruldu.

Doruk Vinç Taşımacılık İnşaat Hafriyat Tekstil Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Vinç Taşımacılık İnşaat Hafriyat Tekstil Ticaret Sanayi Limited Şirketi Fatih’te  750 bin  TL sermaye bedeli ile Celal Karabulut tarafından kuruldu.

Işık Dm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işık Dm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Faysal Işık tarafından kuruldu.

DM Interprıse İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DM Interprıse İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 40 bin TL sermaye bedeli ile Eldor Tursunov ve Zafarjon Kuchkunov tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Dm Stil Yapı Elemanları İnşaat Tekstil İthalat İhracat Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Dm Stil Yapı Elemanları İnşaat Tekstil İthalat İhracat Pazarlama Limited Şirketi bugün Bağcılar’da Talat Melih Önen tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Üstün Tasarım Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstün Tasarım Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Demirbaş ve İsa Doruk ortaklığında kuruldu.

İdm Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdm Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bektaş ve Deniz Bektaş ortaklığında kuruldu. 

Dm Bereket Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dm Bereket Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Doğukan Şengün ve Mohammmed Hussaın S Ahyaf tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Dm Grup İnşaat Çelik Kapı Mobilya Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dm Grup İnşaat Çelik Kapı Mobilya Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Yıldız ve Mehmet Ali Ketani imzasıyla kuruldu.

Doruk Emlak İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Emlak İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Hanifi Cila imzasıyla kuruldu.

DM Doruk İnşaat Haberi

DM Doruk İnşaat

DM Doruk İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdoğan Meriçoğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Küçükçekmece, Atakent Mahallesi'nde kuruldu.


DM Doruk İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1) İNŞAAT ALANINDA a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...