17 / 05 / 2024

DM Ünver Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi nerede

DM Ünver Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi nerede

DM Ünver Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi Dilek Ünver ve Murat Ünver ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Domturk Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Domturk Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Dmıtrıy Orlyanskıy tarafından kuruldu.

Dımmar Property Gayrimenkul Yatırım Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dımmar Property Gayrimenkul Yatırım Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Dmırtıı Mansurov ile Marat Usmanov ortaklığında kuruldu.

Man Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Man Gayrimenkul Limited Şirketi Şile’de 500 bin TL sermaye bedeli  ile Musa Ünver  ve Ömer Müjdeci tarafından kuruldu.

Btu Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Pazarlama Hizmetleri Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Btu Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Pazarlama Hizmetleri Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Ünver tarafından kuruldu.

Vakıflara ait gayrimenkul ve hamamlardan kiraya verilenlerin sayısı TBMM'de!

Ülke genelindeki vakıflara ait gayrimenkul ve hamamlardan kiraya verilenlerin sayısına ve pandemi döneminde gelir kaybı yaşayan bu işletmelere destek olunması meclis gündemine taşındı. CHP'li Ünver, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yalı Danışmanlık ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Yalı Danışmanlık ve Gayrimenkul Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Nazım Ekşioğlu, Emrah Yığın ve Safa Ünver ortaklığında kuruldu. 

DM Ünver Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DM Ünver Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi Dilek Ünver ve Murat Ünver ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Dm Bereket Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dm Bereket Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Doğukan Şengün ve Mohammmed Hussaın S Ahyaf tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Dm Grup İnşaat Çelik Kapı Mobilya Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dm Grup İnşaat Çelik Kapı Mobilya Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Yıldız ve Mehmet Ali Ketani imzasıyla kuruldu.

5a Group Yönetim Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5a Group Yönetim Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Emine Kansız, Hasan Keskin ve Orhan Günver tarafından 100 bin TL sermaye ile 29 Haziran 2015 tarihinde kuruldu.

YM Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

YM Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Evren Rıfkı Ünver Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Eylül'de Beyoğlu, Ömeravni Mahallesi, Devres Han'da kuruldu.

DM Varlık Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

DM Varlık Gayrimenkul Anonim Şirketi, Cesim Saltıkalp Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Eylül 2014 tarihinde Başakşehir, İkitelli Keresteciler Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

Hotel Turizm İşletmeciliği ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. kuruldu!

Hotel Turizm İşletmeciliği ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Alp Er Tunga Gümüş, Başkan Yardımcısı olarak Cemile Emre Yavaş, Yönetim Kurulu Üyeleri olarak ise Çağrı Ünver, Bilge Yavaş ve Buğra Gümüş görev yapacak

DM Ünver Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi nerede Haberi

DM Ünver Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi nerede

DM Ünver Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Dilek Ünver ve Murat Ünver ortaklığında kuruldu. 

DM Ünver Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi  iş konusu; Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken,ev,apartman,işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


DM Ünver Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi adres; HACIMİMİ MH.GALATA MANDIRASI SK.İL HANI N.18/3...