03 / 05 / 2024

Dmr Grup Gıda Hayvancılık Tarım Ürünleri Otomotiv İnşaat Ve Turizm Sanayi Paz.Ticaret Limited Şirketi

Dmr Grup Gıda Hayvancılık Tarım Ürünleri Otomotiv İnşaat Ve Turizm Sanayi Paz.Ticaret Limited Şirketi

Dmr Grup Gıda Hayvancılık Tarım Ürünleri Otomotiv İnşaat Ve Turizm Sanayi Paz.Ticaret Limited Şirketi Aykut Demir tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Dinlenmez Grup Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinlenmez Grup Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Yiğit Dinlenmez tarafından kuruldu.

Orange Grup Kimya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Metal Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orange Grup Kimya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Metal Gıda Ticaret Limited Şirketi Yakacık'ta 900 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özcan tarafından kuruldu.

Özgür Grup Emlak Gıda Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Grup Emlak Gıda Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Özgür tarafından kuruldu.

Özeller Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özeller Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aydın tarafından kuruldu.

Sima Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sima Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gürbüz tarafından kuruldu.

Özeller Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özeller Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aydın tarafından kuruldu.

Soytürk Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soytürk Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Sakat tarafından kuruldu.

Buyaka Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buyaka Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 850 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Tırıl tarafından kuruldu.

Işıltı Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işıltı Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kayabaş tarafından kuruldu.

Oba Grup İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oba Grup İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Muammer Kahrıman tarafından kuruldu.

Mirler Grup İnşaat Taahhüt Emlak Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirler Grup İnşaat Taahhüt Emlak Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Mir tarafından kuruldu.

Özdem Grup Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdem Grup Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 850 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Sığın tarafından kuruldu.

Emas Grup İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emas Grup İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Gül tarafından kuruldu.

Dmr Grup Gıda Hayvancılık Tarım Ürünleri Otomotiv İnşaat Ve Turizm Sanayi Paz.Ticaret Limited Şirketi Haberi

Dmr Grup Gıda Hayvancılık Tarım Ürünleri Otomotiv İnşaat Ve Turizm Sanayi Paz.Ticaret Limited Şirketi

Dmr Grup Gıda Hayvancılık Tarım Ürünleri Otomotiv İnşaat Ve Turizm Sanayi Paz.Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Aykut Demir tarafından kuruldu. 


Dmr Grup Gıda Hayvancılık Tarım Ürünleri Otomotiv İnşaat Ve Turizm Sanayi Paz.Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü canlı hayvan toptan ve perakende almak, satmak, ithalatını ve ihracatını yapmak. Besicilik ve hayvan üretimi,yetiştiriciliği yapmak. Kedi, köpek, her türlü kuş, kaplumbağa, timsah, yılan, kertenkele, bukalemun gibi tüm evcil ve evcil olmayan hayvanları yetiştirmek, çoğaltmak. Hertürlü evcil ve evcil olmayan hayvanlarla ilgili hayvan yemi, aksesuarları, kuş kafesi ve tüm ihtiyaçlarını, muhteva eden emtia ve mamulleri toptan ve perakende olarak alıp satmak, ithalatı ve ihracatını yapmak ve ana sözeşmesinde yazılı olan diğer işler,



Dmr Grup Gıda Hayvancılık Tarım Ürünleri Otomotiv...