01 / 05 / 2024

Emas Grup İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Emas Grup İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Gül tarafından kuruldu.



Emas Grup İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Gül tarafından kuruldu.

Emas Grup İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
-Gıda, mobilya vb. satın alınan seylere iliskin evlere dagıtım faaliyetleri (sehir içi yük tasımacılıgı ve evden eve nakliyat vb. hariç) -Her türlü gıda maddelerini almak, satmak,evlere dagıtım faaliyetlerini yapmak -Yurt içinde ve dısında her nevi kara, hava ve deniz nakil vasıtaları ile yük ve esya tasımacılıgı, nakliye komisyonculugu yapmak. -Sirket faaliyeti ile ilgili her türlü nakil vasıtaları alır, satar, kiralar ve kiraya verir. -Yurt içinde ve yurt dısında paket, zarf ve kargo tasımacılıgı yapmak. Araçlı araçsız kurye hizmetleri vermek. -Kurye faaliyetleri (kara, deniz ve hava yolu ile yapılanlar dahil, evrensel hizmet yükümlülügü altında postacılık faaliyetleri hariç) -Belirli bir mala tahsis edilmis magazalarda içme suyu perakende ticareti (siselendirilmis veya damacanaya konulmus olanlar dahil, sebeke suyu hariç) -Ikamet amaçlı binaların insaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturdugu binalar, gökdelenler vb.nin insaatı) -Ikamet amaçlı ahsap binaların insaatı -Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. -Otomobillerin ve hafif motorlu kara tasıtlarının ticareti -Otomobillerin ve hafif motorlu kara tasıtlarının belirli bir mala tahsis edilmis magazalarda perakende ticareti (ambulans ve minibüs benzeri motorlu yolcu tasıtları dahil (3,5 tondan daha az)) (galericiler dahil) -Motosikletler ve motorlu bisikletlerin belirli bir mala tahsis edilmis magazalarda perakende ticareti,bakım ve onarımının yapılması. -Yiyecek agırlıklı hizmet veren kafe ve kafeteryaların faaliyetleri kategorisi altındaki firmalar. -Radyo, Televizyon, Posta Yoluyla veya Internet Üzerinden Yapılan Perakende Ticaret. -Tekstil ürünlerinin toptan ticareti -Belirli bir mala tahsis edilmis magazalarda giyim esyalarının perakende ve toptan ticareti -Yün, pamuk, ipek, suni ve sentetik elyaf ve benzeri maddelerden mamul tekstil ürünlerinin alımı, satımı, imalatı,yapmak. - Tekstil ürünlerine nakıs islemlerini yapmak, yaptırmak. -Tatil ve diger kısa süreli konaklama faaliyetleri (hosteller, devre mülkler, tatil evleri, apart oteller, bungalov, dag evleri, vb.nde) -Otel vb. konaklama yerlerinin faaliyetleri (günlük temizlik ve yatak yapma hizmeti sağlanan yerlerin faaliyetleri)
 


Geri Dön