03 / 05 / 2024

Dng Taşımacılık Dağıtım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Dng Taşımacılık Dağıtım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Dng Taşımacılık Dağıtım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Aşçı tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kayısan Yol İnşaat Makine Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayısan Yol İnşaat Makine Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Öcalan, Ömer Faruk Kayıhan ve Özgür Kapucu ortaklığında kuruldu.

Endes Gıda Temizlik Medikal İnşaat Mühendislik Taşımacılık Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Endes Gıda Temizlik Medikal İnşaat Mühendislik Taşımacılık Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Endes tarafından kuruldu.

Beyzava İnşaat Taahhüt Turizm Ve Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Beyzava İnşaat Taahhüt Turizm Ve Taşımacılık Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Barış Aygün tarafından kuruldu.

Mş Şimşekler İnşaat Gayrimenkul Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Mş Şimşekler İnşaat Gayrimenkul Taşımacılık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Şimşek tarafından kuruldu.

Art Royal Turizm Otelcilik İnşaat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Royal Turizm Otelcilik İnşaat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Mümin Kopuz, Müslim Kopuz ve Umutcan Ateş ortaklığında kuruldu. 

Şehzadem Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Taşımacılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şehzadem Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Taşımacılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Yavuz tarafından kuruldu.

1071 Lh İnşaat Otomotiv Taşımacılık Ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

1071 Lh İnşaat Otomotiv Taşımacılık Ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Leyla Çetin tarafından kuruldu.

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Mehmet Gül ve Haluk Gül ortaklığında kuruldu.

Ede Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ede Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ede Yatırım Gayrimenkul İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Uraklar İnşaat Gıda Taşımacılık Canlı Hay.Enerji'nin merkez nakli yapıldı!

Uraklar İnşaat Gıda Taşımacılık Canlı Hay.Enerji'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Uraklar İnşaat Gıda Taşımacılık Canlı Hay.Enerji'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Gürbüz Yılmaz tarafından açıldı.

Mavi Yol Turizm Gıda İnşaat Hayvancılık Ve Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yol Turizm Gıda İnşaat Hayvancılık Ve Taşımacılık Limited Şirketi Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Falema Turizm İnşaat Reklam Bilgi Teknolojileri Taşımacılık Gıda Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Falema Turizm İnşaat Reklam Bilgi Teknolojileri Taşımacılık Gıda Koz.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Falema Turizm İnşaat Reklam Bilgi Teknolojileri Taşımacılık Gıda Koz.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı. 

Dng Taşımacılık Dağıtım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Dng Taşımacılık Dağıtım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi


Dng Taşımacılık Dağıtım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün mehMet Aşçı tarafından kuruldu. 


Dng Taşımacılık Dağıtım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnsan mal ve eşyanın,kara,hava,deniz ve demiryolu ile yurtiçi ve yurt dışı lojistiğini ve dağıtımını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Dng Taşımacılık Dağıtım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Mahmutbey Mah.2429.Sk.No:142...