16 / 05 / 2024

Do Mühendislik adres

Do Mühendislik adres

Do Mühendislik İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi  Küçükçekmece’de 50 bin TL sermaye ile Düzgün Çelikkol ve Hüseyin Halaçlar tarafından kuruldu. 

Doen Teknoloji Mühendislik Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doen Teknoloji Mühendislik Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Doğan tarafından kuruldu.

Adgn İnşaat Mühendislik İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adgn İnşaat Mühendislik İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Doğan tarafından kuruldu.

Dkcm Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dkcm Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cevahir Maraş ve Doğan Kuşlu ortaklığında kuruldu.

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğanay Gürbüz tarafından kuruldu.

Doer Mühendislik İnşaat Hayvancılık Gıda Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Doer Mühendislik İnşaat Hayvancılık Gıda Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih’te 34 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Ergani tarafından kuruldu.

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Doğan tarafından kuruldu.

Özalt Geoteknik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özalt Geoteknik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Özkaya ve Turgay Altay ortaklığında kuruldu.

Todo Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Todo Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Emrah Arkın Doğan ve Alper Tokmak ortaklığında kuruldu.

Natureza Yapı Proje Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Natureza Yapı Proje Mühendislik Limited Şirketi Ataşehir'de Doğa Yıldız ve Engin Tarakçı ortaklığında kuruldu.

Nobel Taahhüt Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Nobel Taahhüt Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi bugün Avcılar'da Yeter Doğan tarafından kuruldu.

Kemere Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kemere Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Doğu Özgür ve Mustafa Barış Özgür ortaklığında kuruldu.

Kemere Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kemere Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Doğu Özgür ve Mustafa Barış Özgür ortaklığında kuruldu.

Nefer İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nefer İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Celal Doğan ve İbrahim Mert Karabulut ortaklığında kuruldu.

Do Mühendislik adres Haberi

Do Mühendislik adres

Do Mühendislik İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi  Küçükçekmece’de 50 bin TL sermaye ile Düzgün Çelikkol ve Hüseyin Halaçlar tarafından kuruldu. 
Do Mühendislik İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi konusu
1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, Satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve Kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...