14 / 05 / 2024

Doğa Ata İnşaat

Doğa Ata İnşaat

2006 yılında Alemdar'da Doğa İnşaat'ın Doğa Ata Konakları projesi geleneksel Osmanlı mimarisini yansıtıyormuş. Alemdar'da 40 dönümlük bir arazide gerçekleştirilen projedeki villalar 350 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Ağabeyli İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ağabeyli İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Turizm Limited Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Samed Taş tarafından kuruldu.

Doğa City İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa City İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Uludoğan, Çetin Açıkgöz ve Yasin Kantar ortaklığında kuruldu.

Depremzedelere açılsın denmişti! Şato villaların sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, Bolu Mudurnu'daki şato villaların depremzedelerin barınmasına açılması talep edilmişti. Şirketin sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Doğa 1 İnşaat Elektrik Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa 1 İnşaat Elektrik Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de İbrahim Can tarafından kuruldu.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'de Erhan Gökçek tarafından kuruldu.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'deErhan Gökçek ortaklığında kuruldu.

Doğa Global İnşaat Turizm Temizlik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Global İnşaat Turizm Temizlik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de HAtice Doğan tarafından kuruldu.

Doğu Batı İnşaat Emlak Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğu Batı İnşaat Emlak Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Enis Gündoğdu ve Gökhan Şimşek ortaklığında kuruldu.

Doğa Evim İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Evim İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eray Öztoprak tarafından kuruldu.

A Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Can Kaplan tarafından kuruldu.

Doğa Rutkay'ın Çeşme'deki taş villası!

Ünlü oyuncu Doğa Rutkay, 2015'te Çeşme'de aldığı 300 metrekare büyüklüğündeki, 3 yatak odası, 2 banyosu olan villasını satın alırken sadece kapı deliğinden bakarak karar vermiş...

Demir A Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demir A Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Demir tarafından kuruldu.

Ada Çağdaş İnşaat İç Dış Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ada Çağdaş İnşaat İç Dış Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile bugün Alican Tüfekçi tarafından kuruldu.

Doğa Ata İnşaat Haberi

Doğa Ata İnşaat



Osmanlı mimarisi Alemdar'a geliyor


Alemdar'da Doğa Ata İnşaat'ın Doğa Ata Konakları projesi Osmanlı mimarisini yansıtıyor. 47 villalık butik proje eylülde tamamlanıyor


    Doğa Ata İnşaat'ın yapımına Mart 2005'te başladığı projesi Doğa Ata Konakları 40 dönümlük bir arazide gerçekleştiriliyor. Alemdar'da inşa edilen Doğa Ata Konakları yeni Şile yolu üzerinde. Ömerli Kavşağı'na 400 metre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 22 kilometre ve Levent'e 20 dakika mesafede yer alıyor. 47 villadan oluşan projede iki farklı tipte villa bulunuyor. Radye temelle inşa edilen 47 villanın 27'si tekli ve geri kalan 20'si de iki olarak yapılandırılıyor. Bodrum katı ile birlikte inşa edilen dubleks villalar 4...