28 / 04 / 2024

Doğa Global İnşaat Turizm Temizlik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Doğa Global İnşaat Turizm Temizlik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de HAtice Doğan tarafından kuruldu.




Doğa Global İnşaat Turizm Temizlik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de HAtice Doğan tarafından kuruldu.

Doğa Global İnşaat Turizm Temizlik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT İŞLERİ:. 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.. 2- Her türlü mimarlık, Mühendislik hizmetleri vermek, proje, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. 3-Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. TURİZM İŞLERİ; 1- Otel, motel, pansiyon, tatil köyü, kamping, dinlenme evleri, gazino, restaurant, otopark, su sporları tesisleri, aguapark, plaj, bar, lokanta, kafeterya, büfe, spor tesisleri, yat, liman, havaalanı, dağ evleri ve üniteleri, termal istasyonları, konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme yerleri yapmak, yaptırmak, kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek ve satın almak. 2- Turizm sanayi ile ilgili turizm seyahat acenteleri yapmak, turizm büroları açmak, gerek yurt içinde ve gerekse yurt dışında turistik acente ve irtibat büroları kurmak, mümessillikler almak, deniz ve uçak şirketleri ile işbirliği yapmak, kara, hava, deniz, taşıt ve araçlarını satın almak veya kiralamak. 3- Yurt dışından veya yurt dışına kara, deniz ve hava ulaştırma araçları ile münferit veya grup gezi, eğlence, spor ve benzeri organizasyonları yapmak veya başka acentalar tarafından yapılan bu organizasyonların biletlerini satmak, sattırmak ve bunlara ilişkin isim ve yer rezervasyonu yapmak. 4- Yat işletmeciliği yapmak, turizm amaçlı su sporları işi ile iştigal etmek. TEMİZLİK HİZMETLERİ; 1- Her türlü Özel,Kamu Kurum ve kuruluşların Konutların,Hastanelerin,Okulların,Bankaların, Çarşı ,İş merkezi,Sanayi siteleri ve Fabrikaların temizlik hizmetlerini yapmak.Çöp toplama hizmetlerini yapmak,çöp imha ve arıtma-ayıklama tesisleri kurmak. 2- Her türlü temizlik malzemesi, sarf malzeme, ekipman,makine teçhizat, alet ve edavat alım satımını yapmak, kiraya vermek, ithalat ve ihracatını yapmak OTOMOTİV ; 1- Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak 2- Her türlü binek ve ticari araç satın almak ve satmak, binek otomobilleri kiraya vermek suretiyle işletmeciliğini yapmak
 


Geri Dön