05 / 07 / 2024

doğa ata rezidans

doğa ata rezidans

Doğa-Ata İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Doğa Ata Residence projesinde yer alan tüm daireler satıldı...

Doğa Koleji'nde öğretmenler iş bıraktı!

Doğa Koleji'nin Ataşehir’deki yönetim binasına gelen öğretmenler, iş bıraktıklarını açıkladı. Velilerin de destek verdiği öğretmenler, "Doğa Koleji Öğretmenleri Hakkını Alacak" yazılı afiş ve "İş Kanunun 34. maddesine dayanarak iş bırakıyoruz" yazılı dövizler taşıdı...

Çiftçi Towers projesi için top Tahir Doğaç'ta!

İmar planlarında ticaret yönetici merkez + turizm alanı olmasına rağmen her biri milyonlarca dolar değerinde 308 lüks rezidans ve 4 katlı alışveriş merkezinin inşa edildiği Çiftçi Towers projesi için top Beşiktaş Belediye Başkanı Tahir Doğaç'ta.

Pruva 34 Doğa Şehircilik satılık!

Pruva 34 Doğa Şehircilik satılık dairelerin fiyatları 2 milyon dolardan başlıyor. Bakırköy sahil hattında yer alan Pruva 34 projesinde rezidans, otel, apart otel alanları bulunuyor...

Doğa Okulları'nın Akıllı Okul'u açıldı!

Türkiye'nin makineler arası iletişim (M2M) donanımına sahip ilk "Akıllı Okul"u Doğa Okulları bünyesinde açıldı. Doğa Okulları Ataşehir Bilim Kampüsü, Turkcell teknolojisiyle "Akıllı Okul"a dönüştürüldü.

Battal İlgezdi'nin Doğa Koleji binasına izin çıkmadı!

CHP’li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye ait şirketin yaptığı Doğa Koleji binasına Büyükşehir Belediye Meclisi’nden vize çıkmadı. İlgezdi’nin imar planında değişiklikle kaçak okulu meşrulaştırma teklifi oy birliğiyle reddedildi.

Doğa Koleji Ataşehir 3 Bilim Okulu ne zaman açılacak?

Doğa Koleji bilim okullarının arasına yenisini ekliyor. 2015 - 2016 eğitim öğretim döneminde açılacak olan yeni bilim okulu Ataşehir'de yer alıyor. Bilim okulunda 40 derslik bulunuyor.

Doğa Turizmi Paneli 29 Aralık'ta düzenlenecek!

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı, Osmaniye Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Osmaniye Şube Müdürlüğü ve Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi işbirliği ile 29 Aralık'ta "Doğa Turizmi Paneli" düzenlenecek.

Alanya'da Spor ve Doğa Turizmi atağı!

Alanya Turistik işletmeciler Derneği'nin, Doğa Sporları Kulübü (ALDOSK), Turizm Tanıtma Vakfı ve belediye ortaklığında hazırladığı Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın desteklediği Alanya Doğa Sporlarını Geliştirme Projesi' hayata geçirildi.

Doğa Koleji 2015'te 150 kampüse ulaşmayı hedefliyor!

Doğa Koleji kampus atağına kalktı. 2015'te 150 kampusa ulaşmayı hedefleyen Doğa Koleji CEO'su Uğur Gazanker, "100 bin öğrenci ve 16 bin çalışana sahip bir kurum olacağız" dedi...

Ataşehir Yeşil Pota Temiz Doğa projesi tüm hızıyla devam ediyor!

Ataşehir Belediyesi, Ülker Sports Arena, ÇEVKO işbirliği ve Fenerbahçe Spor Kulübü’nün katkılarıyla, çevre bilincini basketbol sevgisi ile pekiştirmeyi amaçlayan “Yeşil Pota Temiz Doğa” projesi, ikinci yılında da tüm hızıyla devam ediyor.

Ataç İnşaat Antalya'daki kampüsünü Doğa Koleji'ne kiraya verdi!

Ataç İnşaat tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yer alan yazılı açıklamaya göre Ataç İnşaat Antalya'daki Antalya Koleji Eğitim Tesisleri kampüsünü Doğa Koleji' ne kiraya verdi.

Doğa Şehircilik Bakırköy projesine hazırlanıyor!

Doğa Şehircilik, Doğa Bakırköy projesininin ne zaman satışa sunulacağı henüz belli değil. Zeytinburnu Sümerbank arazisi üzerinde yükselecek olan Doğa Bakırköy Kompleksi projesinde rezidans ve otel alanları yer alıyor...

Doğa Ata Rezidans'ta satışlar tamamlandı!

Doğa-Ata İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Doğa Ata Residence projesinde yer alan tüm daireler satıldı...

doğa ata rezidans Haberi

doğa ata rezidans

1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin yer aldığı Doğa Ata Residence'ın inşasına 2006 yılında başlandı. Projede tüm dairelerin satışlar tamamlandı.


7-9 katlı 5 blok halinde yükselen Doğa Ata Rezidans, İstanbul Kurtköy'de inşa edildi. Projede dairelerin alanları, 70 metrekare ile 82 metrekare 1+1, 110 metrekare ile 125 metrekare arasında 2+1, 151 metrekare ile 170 metrekare arasında 3+1 olarak tasarlandı. 


135 daireden meydana gelen Kurtköy Doğa Ata Residence'ta teslimler hemen gerçekleşiyor. Projenin inşaatı 2009 yılında tamamlandı.


Doğa Ata Residence Kurtköy'de; açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, 24 saat güvenlik, peyzaj düzenlemesi, kapalı otopark, açık misafir otoparkı, çocuk oyun alanları, fitness center, sığınak, kafe ve restoran gibi imkanlar yer alıyor.


0216 482 83 20

www.doga-ata.com

Merve...