05 / 05 / 2024

Doğa Parkı Residence fiyatları

Doğa Parkı Residence fiyatları

Doğa Parkı Residence nerede sorusuna Valiliğe, çarşıya ve üniversiteye yakın konumda yer alıyor yanıtını verebiliriz, Doğa Parkı Residence daire fiyatları 275 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Doğa Parkı Residence 'ta 275 bin liraya 3 oda 1 salon!

Doğa Parkı Residence 'ta minimum fiyat 275 bin lira olarak belirlendi, banka kredisi ile konut sahibi olunabilen proje Valiliğe, üniversiteye ve çarşıya yakın konumda yükseliyor.

Doğa dostu konutlarda talep patladı!

Koronavirüs salgını nedeniyle izole yaşam tercih eden vatandaşlar doğa dostu konutları tercih etmeye yöneldi. Öyle ki İstanbul'da park ve koruya komşu dairelere olan talep yüzde 200 arttı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Doğa Park Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Doğa Park Şubesi bugün Çekmeköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Emirgan Korusu ve Abbasağa Parkı’nın koruma statüsü değişti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Beşiktaş’taki Abbasağa Parkı’nı ve Sarıyer’deki Emirgan Korusu’nu “Doğal Sit-Nitelikli Doğal Koruma Alanı” şeklinde tescilledi. Bu statüye sahip alanlarda; kamp ünitesi, bungalov, günübirlik tesis, büfe, iskele gibi yapılara izin veriliyor.

Victory Park Residence fiyat!

Ant Yapı tarafından Rusya'da inşa edilen Victory Park Residence projesinde satışlar başladı. Peki projede metrake fiyatları ne kadar? İşte Victory Park Residence fiyat listesi...

Doğa Rutkay ve Kerimcan Kamal Park Çadır Buluşmaları'na katıldı!

Park Residences Cadde’de düzenlenen ‘Park Çadır Buluşmaları’ Kadıköylüleri bu sefer tiyatro oyuncusu Doğa Rutkay ile eşi gazeteci-yazar Kerimcan Kamal'la buluşturdu. 

Park Residence Cadde fiyat bilgisi!

Park Residence Cadde fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. 1+1 ile 4+1 arasında daire tiplerine yer verilen proje Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş imzasını taşıyor. 

Deluxia Park Residence'ta 3 bin 963 TL'den başlayan taksitler!

Deluxia Park Residence projesi Teknik Yapı tarafından İstanbul Kartal'da inşa ediliyor. Projede ödeme kampanyaları devam ediyor...

Deluxia Park Residence ödeme seçenekleri!

Deluxia Park Residence projesi İstanbul Kartal'da inşa ediliyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor...

Deluxia Park Residence fiyatları 2017!

Deluxia Park Residence fiyatları 2017 kapsamında daireler 411 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede cazip ödeme seçenekleri sunuluyor...

Park Residence Cadde'de 60 ay 0 faiz imkanı!

Bağdat Caddesi’nde inşa edilen Park Residence Cadde projesinde teslime hazır daireler için yeni bir kampanya başladı. Park Residence Cadde'de 60 ay 0 faiz imkanı.

Deluxia Park Residence fiyatlar!

İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal'da yükselen Deluxia Park projesi Teknik Yapı tarafından inşa ediliyor. Deluxia Park Residence fiyatlar 402 bin 200 TL'den başlıyor.

Marina Park Residence 99 fiyat listesi!

İstanbul Ataköy'de hayata geçirilen Marina Park Residence 99 projesi Dati Yatırım Holding A.Ş. tarafından hayata geçirildi. Projede 99 adet lüks konut yer alacak...

Batman'a 120 bin metrekarelik Doğa Parkı geliyor!

Batman'a Doğa Parkı inşa edilecek. Parkın içerisinde cami, külliye, kütüphane, konferans salonu, eğitim merkezi, yürüyüş yolları, şelale, spor, piknik ve park alanları yer alacak.

Doğa Parkı Residence fiyatları Haberi

Doğa Parkı Residence fiyatları


Osmaniye'de Serhat Mühendislik imzası ile inşa edilen Doğa Parkı Residence kapsamında yer alan konutların satışları devam ediyor. Doğa Parkı Residence nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 


Doğa Parkı Residence nerede sorusunun yanıtına geçmeden önce projedeki konut tipleri hakkında bilgi verelim. 35 konuttan oluşan Doğa Parkı Residence 'ta yer alan dairelerin tamamı 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Doğa Parkı Residence projesi 4 blok halinde yükseliyor. Anahtar teslimleri hemen gerçekleşen projeden banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.


Doğa Parkı Residence daire fiyatları 275 bin liradan başlıyor, 300 bin liraya kadar yükseliyor. 


Doğa Parkı Residence nerede?

Doğa Parkı Residence; Valiliğe, çarşıya ve üniversiteye yakın konumda yer alıyor.


Doğa Parkı Residence projesinde; özel bahçe ve peyzaj düzenlemesi, 24 saat kameralı güvenlikli site koruması, açık ve kapalı...