01 / 05 / 2024

doğa şehircilik baş yapı karat 34 projesi

doğa şehircilik baş yapı karat 34 projesi

Atatürk Havalimanı’nın hemen yanında konumlandırılan Karat 34 Projesi, "Doğa Şehircilik" ve "Başyapı" tarafından inşa ediliyor..

Doğa temelli şehircilik yaklaşımının şehirlere hangi faydaları var?

Doğa temelli şehircilik yaklaşımı nedir? Doğa temelli şehirciliğin faydaları neler? Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Peyzaj Mimarı Prof. Dr. Adnan Kaplan anlattı...

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Antalya Muratpaşa'da evler zeminin göçmesiyle yana ve öne doğru yatmaya başladı! 

Antalya Muratpaşa'da 60'lı yıllarda kapatılan arıkların üzerine yapılan evler, yana ve öne doğru yatmaya başladı. Vatandaşlar, yıkılmak üzere olan evlerdeki vatandaşlar korkuyla yaşıyor...

Beşiktaş Belediye Başkanı Tahir Doğaç oldu!

Beşiktaş Belediye Başkanlığı'na CHP'nin adayı Tahir Doğaç seçildi. Doğaç vekaleten görevden alınan Murat Hazinedar'ın yerine geçecek.

Doğa Şehircilik'ten Ümraniye NETAŞ arazisine karma proje!

Doğa Şehircilik, bünyesinde olan Ümraniye'deki NETAŞ arazisinde konut, dükkan, ofis olarak karma bir proje hayata geçirmeyi planlıyor. proje 2018 yılının sonuna doğru başlayacak...

Çekmeköy Doğa Aile Sağlığı Merkezi’nin inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çekmeköy Belediyesi Merkez Mahallesi’nde hayata geçireceği Doğa Aile Sağlığı Merkezi’nin inşaatına başladı.

Nurol GYO çalışanları doğa eksikliği sendromuna karşı ‘’permakültür’’dedi!

Nurol GYO çalışanları N-Green çözümü kapsamında doğa ile bağlarını kuvvetlendirmek ve sürdürülebilir yaşam hakkında bilgi paylaşmak amacıyla Yeryüzü Derneği’nden temel permakültür yaklaşımı ve kent bahçeciliği eğitimleri aldı.

Doğa Şehircilik Karat 34 fiyat listesi!

Doğa Şehircilik ve Başyapı Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Karat 34 projesi Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor. İşte Doğa Şehircilik Karat 34 fiyat listesi...

Doğa Şehircilik Pruva 34 fiyatlar!

Doğa Şehircilik Pruva 34 fiyatları 4+1'lerde 5 milyon 500 bin liradan başlıyor. 239 dairenin yer aldığı Pruva 34 Bakırköy projesinde apart otel ve otel alanları da bulunuyor...

Doğa Şehircilik Pruva34'teki otel bloklarından birini Hilton'a sattı!

Doğa Şehircilik Yönetim Kurulu Üyesi İlyas Ayvacı, Pruva34'teki otel bloklarından birini Hilton'a sattıklarını, diğer blok için de zincir markalarla görüştüklerini açıkladı.

Pruva 34 Doğa Şehircilik satılık!

Pruva 34 Doğa Şehircilik satılık dairelerin fiyatları 2 milyon dolardan başlıyor. Bakırköy sahil hattında yer alan Pruva 34 projesinde rezidans, otel, apart otel alanları bulunuyor...

Baş Yapı-Doğa Şehircilik Karat 34 satılık!

Baş Yapı-Doğa Şehircilik Karat 34 satılık daireler için ön talep toplanıyor. 36 bin metrekare arsa alanına sahip proje Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilecek.

doğa şehircilik baş yapı karat 34 projesi Haberi

doğa şehircilik baş yapı karat 34 projesi
Karat 34 projesi hakkında detaylı bilgi için tıklayın.


Atatürk Havalimanı’nın hemen yanında yükselen prestijli bir karma yaşam projesi olan Karat 34’te  0,42’den başlayan oranlar ve 120 aya varan vadelerle ev sahibi olabilirsiniz. 


Emlak Konut çatısı altında sunulan “Ülkemizin Yarınlarına Güveniyoruz” kampanyası dahilinde çok cazip ödeme koşulları sunan Karat 34, yatırım değeri çok kısa sürede artan, özellikle lokasyonuyla öne çıkan prestijli bir proje.  


KARAT 34, “İSTANBUL’UN GETİRİ POTANSİYELİ EN YÜKSEK PROJELERİ” ARASINDA!


Lansmanından önce yoğun bir taleple karşılaşan ve yüksek satış rakamlarıyla dikkat çeken Karat 34, Forbes Türkiye’nin 2016 listesinde “İstanbul’un Getiri Potansiyeli En Yüksek Projeleri” arasında yer aldı. 


İstanbul'a yeni ve kalıcı bir değer katmaya hazırlanan Karat 34'te iş, ev, keyif ve tüm beklentiler bir arada... Her şey bi'adım ötede. 


Emlak Konut GYO...