13 / 05 / 2024

doğalgaz abonelik parası ne kadar

doğalgaz abonelik parası ne kadar

Doğalgaz abone bağlantı sözleşmesi sırasında abonelerinden bir defaya mahsus olmak ve iade edilmemek üzere Abone Bağlantı Bedeli tahsil ediliyor. Peki, doğalgaz abonelik ücreti 2015 ne kadar?

Doğalgaz ücretini ödeyenler dikkat! Hatalı olarak tahakkuk edilen faturalar iptal edilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Mayıs ayında doğalgazın ücretsiz olacağını duyurmuştu. Bu kapsamda faturası "0 TL" yerine başka tutarda ödeme yapanların parası iade edilecek. İşte detaylar...

Mayıs ayında doğalgaz bedava mı? Hangi ay doğalgaz ücretsiz? Doğalgaz parası ne zaman geri verilecek?

Bedava doğalgaz milyonlarca doğalgaz abonesinin gündeminde yer alıyor. Özellikle doğalgazın hangi ayda ücretsiz olacağı ve doğalgaz parasının ne zaman geri verileceği sorgulanıyor. İşte detaylar!

Aralık ayı doğalgaz destek parası ne zaman ödenecek? 2500 TL'den kimler faydalanacak?

Kış ayının gelmesiyle birlikte doğalgaz fatora destek ödemesinden faydalananlar vatandaşlar Doğalgaz desteği ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? sorusunun yanıtı arıyor. Peki, Aralık ayı doğalgaz destek parası ne zaman ödenecek?

Doğalgaz destek parası yattı mı? 2500 TL fatura destek başvuruları nereden, nasıl yapılır?

Aralık ayı doğalgaz destek ödemelerinin hesaplara ne zaman yatırılacağı merak konusu oldu. Peki, Doğalgaz destek parası yattı mı? 2500 TL fatura destek başvuruları nereden, nasıl yapılır? 

1 Aralık doğalgaz parası yattı mı? Çalışanlara 1.000 TL kömür odun desteği ne zaman yatacak? Kimler faydalanacak?

Milyonlarca çalışan doğal gaz ve ısınma (kömür, odun) yardımının ne zaman yatırılacağını merak ediyor. Peki, 1 Aralık doğalgaz parası yattı mı? Çalışanlara 1.000 TL kömür odun desteği ne zaman yatacak? Kimler faydalanacak?

Doğal Gaz Tüketim Desteği nedir? Doğalgaz destek parası ne kadar? 2022 doğalgaz desteği kimlere verilecek?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, faturasını ödemekte zorlanan ihtiyaç sahibi haneleri kapsayan Doğal Gaz Tüketim Desteği kış dönemi ödemelerinin başladığını açıkladı. Peki Doğal Gaz Tüketim Desteği nedir? Doğalgaz destek parası ne kadar? 2022 doğalgaz desteği kimlere verilecek?

Doğalgaz abonelik ücretlerinde son dakika! Resmen açıklandı!

Her sene değişiklik gösteren doğalgaz abonelik ücreti vatandaşlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki 2022 doğalgaz abonelik ücretleri ne kadar oldu? İşte ayrıntılarıyla 2022 doğalgaz abonelik ücretleri...

Elektrik, su ve doğalgaz abonelik ücretleri meclis gündeminde!

İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Elektrik, su ve doğalgaz aboneliklerindeki ücretlerin yüksekliğine ilişkin soru önergesi hazırladı. Erdem sorularını Başbakan Yıldırım'a iletti.

Doğalgaz abonelik sözleşmesi için gerekli belgeler!

Doğalgaz kullanımı olan bir mahalde yeni kullanıcının gaz kullanmak istemesi durumunda Doğalhaz Abonelik Sözleşmesi yapılıyor. Peki, doğalgaz abonelik sözleşmesi için gerekli belgeler nelerdir? İşte yanıtı..

Doğalgaz güvence bedeli 2016!

Doğalgaz aboneliği için doğalgazı fiilen kullanacak olan gerçek veya tüzel kişiler ya da yetkili temsilcileri tarafından Doğalgaz Abonelik Sözleşmesi yapılıyor. Peki, doğalgaz güvence bedeli 2016 ne kadar?

Doğalgaz güvence bedeli ücreti 2015!

Doğalgaz abonelik sürecinde yapılan masraflar arasında doğalgaz güvence bedeli de yer alıyor. Peki, doğalgaz güvence bedeli ücreti nedir? Doğalgaz güvence bedeli ücreti 2015 ne kadar?

Doğalgaz güvence bedeli ne kadar?

Taşınmaz mal satın alan ya da kiralayan kimselerin doğalgaz aboneliğini kendi adına alması gerekiyor. Abonelik için doğalgaz güvence bedeli ödeniyor. Peki, 2015 yılında meskenlerin doğalgaz güvence bedeli ne kadar?

Doğalgaz abonelik feshi nasıl yapılır?

Doğalgaz kullanıcısı bulunduğu adresten taşınması sebebiyle doğal gaz abonelik sözleşmesini sona erdirmek için talepte bulunabiliyor. Peki, doğalgaz abonelik feshi nasıl yapılır? Doğalgaz abonelik feshi için neler gerekli?

doğalgaz abonelik parası ne kadar Haberi

doğalgaz abonelik parası ne kadar

Doğalgaz abonelik ücreti 2015!

İstanbul'da doğalgaz abonelik müracaatları İGDAŞ'a yapılıyor. İGDAŞ’a yapılacak abonelik talepleri; bağımsız bölüm maliki, binanın veya tesisin sahibi ya da bunların yetkili temsilcilerince yapılıyor. 


Abonelik talebinin uygun bulunması durumunda talep sahibi ile Abone Bağlantı Sözleşmesi imzalanıyor. 


Abone bağlantı sözleşmesi sırasında abonelerinden bir defaya mahsus olmak ve iade edilmemek üzere Abone Bağlantı Bedeli tahsil ediliyor. Peki, doğalgaz abonelik ücreti 2015 ne kadar?


Doğalgaz abonelik ücretleri..

Konut  amaçlı abonelik işlemlerinde;

Sayaç dahil abone bağlantı bedeli üst sınırı ilk bağımsız bölüm sayısı (BBS) için 393 TL + KDV dir, bundan sonraki ilave her BBS için 324 TL + KDV  olarak abone bağlantı bedeli artırılır,

Bağımsız Bölüm Sayısı (BBS);  Dairenin 200 m²'ye kadar brüt alanı için 1 (bir) BBS alınır, 200 m²'den sonra ilave her 100 m²'...