10 / 05 / 2024

doğalgaz petrol san leon energy

doğalgaz petrol san leon energy

Merkezi İrlanda olan petrol ve doğalgaz şirketi San Leon Energy, başta kaya gazı olmak üzere, Türkiye’ye doğalgaz ve petrol aramaya geliyor. Şirket, Alpay Enerji'nin de yüzde 75'ini almak için anlaştı!

BOTAŞ Temmuz doğalgaz tarifesini resmen açıkladı! Doğalgaza zam mı geliyor? 

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) temmuz ayı itibariyle geçerli olacak yeni tarifeyi açıkladı. Peki temmuzda doğalgaza zam mı geliyor? Doğalgaza zam gelecek mi? İşte 2023 Temmuz doğalgaz tarifesi.

BOTAŞ tarife tablosunu yayımladı! Doğalgaz mayıs tarifesi değişti mi?

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), internet sitesinde mayıs ayına ilişkin tarife tablosu yayımlandı. Peki Doğalgaz mayıs tarifesi değişti mi?

Doğalgaz fiyatları yeni aya zamlı girdi! İşte detaylar!

Doğalgaz fiyatına yeni zam yapıldı. Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), eylül ayı tarifesini açıkladı. İşte detaylar!

Amps Enerji Ölçüm Ve Paylaşım Sist.Doğalgaz Proje Danışm.Mühend. Hiz.San.Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Amps Enerji Ölçüm Ve Paylaşım Sist.Doğalgaz Proje Danışm.Mühend. Hiz.San.Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hezer tarafından açıldı.

Revizyon Yapı Doğalgaz Mühendislik İnşaat Mobilya Gıda Madencilik Akaryakıt San. ve Tic. Ltd. Şti. İst. Şubesi açıldı!

Revizyon Yapı Doğalgaz Mühendislik İnşaat Mobilya Gıda Madencilik Akaryakıt San. ve Tic. Ltd. Şti. İst. Şubesi 2 milyon 500 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Türkiye, Türk Akımı ile Avrupa'nın doğalgaz merkezi olacak!

DNV GL Petrol ve Doğalgaz İş Geliştirme Müdürü Rosenbaum, "Teknik olarak Türk Akımı projesi çok olgun ve mantıklı. Şuna şüphe yok ki Türkiye Avrupa için önemli bir doğalgaz merkezi olacak." dedi.

MPolat İnşaat Doğalgaz Gıda Turizm Taşımacılık Kantin Otopark İşl.Yaz.San.ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

MPolat İnşaat Doğalgaz Gıda Turizm Taşımacılık Kantin Otopark İşl.Yaz.San.ve Tic.Ltd.Şti. Meliha Nur Polat tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Eylül'de Kartal'da kuruldu.

Şırnak Doğalgaz Boru Hattı ihalesine 5 teklif geldi!

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ'nin (BOTAŞ) tahmini bedeli 25 milyon dolar olan Şırnak Doğalgaz Boru Hattı inşaat ihalesi için verilen 5 teklif arasında, en düşük rakamı 29 milyon 886 bin dolarla üçlü bir konsorsiyum önerdi.

Konutlarda kullanılan doğalgaz ve elektrik tüketimi arttı!

Soğuklar, konutlarda kullanılan Doğalgaz tüketimini de artırdı. Kamu şirketi Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), konutların gaz ihtiyacını karşılamak için ‘çok ivedi' başlıklı yazıyla müşterilerine gaz kesintilerine başladığını bildirdi.

N. Kurtulmuş: Türkmenistan ve Azerbaycan'la doğalgaz anlaşması yapılabilir!

Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Türkiye'nin Türkmenistan ve Azerbaycan'la doğalgaz ve petrol anlaşmaları imzalayabileceğini söyledi.

En ucuz doğalgazı Türkiye mi satıyor?

Enerji Bakanı Yıldız, "Türkiye, bir petrol, doğalgaz ülkesi olmadığı halde 28 Avrupa Birliği ülkesinin en ucuz doğalgazını satıyor. Türkiye, elektrikte de en ucuz 3 ülke arasına girdi" dedi.

BOTAŞ, Elbistan ve Afşin'de doğalgaz hattı kamulaştırmalarına başladı!

Boru Hatları İle Petrol Taşıma Anonim Şirketi (BOTAŞ), Elbistan ve Afşin ilçesinde doğalgaz arzını sağlayacak boru hattının geçeceği güzergahlarda kamulaştırma çalışmalarına başladı.

Doğalgaz faturaları yüzde 10 düşecek!

GAZBİR Başkanı Yaşar Arslan, petroldeki gerilemenin doğalgaz faturalarını düşüreceğini söyledi. Arslan, kurlar artmaz ve petrol fiyatları mevcut seviyede kalırsa yaz sonunda en az yüzde 10’luk bir indirim beklediğini kaydetti.

doğalgaz petrol san leon energy Haberi

doğalgaz petrol san leon energy

İRLANDA merkezli petrol ve doğalgaz şirketi San Leon Energy, başta kaya gazı olmak üzere, Türkiye’ye doğalgaz ve petrol aramaya geliyor. Türkiye’de yedi farklı sahada petrol ve doğalgaz arama lisansı bulunan Alpay Enerji’nin yüzde 75’ini almak için anlaşma yapan San Leon Energy, Türkiye’ye 55 milyon dolar yatırım yapmayı hedefliyor. Petrol aramacılığında son dönemde yükselen San Leon Energy, Polonya, Fas, Arnavutluk, İrlanda, İspanya, Romanya, Almanya, Fransa ve İtalya olmak üzere dokuz ülkede petrol, doğalgaz ve kaya gazı operasyonları yürütüyor. Alpay Enerji’nin Genel Müdürü Fatih Alpay, “Polonya’da ciddi kaya gazı çalışmaları yürüten bu firma, buraya petrol, doğalgaz ve kaya gazı aramak için geliyor. Kaya gazında Avrupa’nın en büyüğü. Türkiye’de de şimdi kaya gazı aramacılığı önemsenmeye başlandı” diye konuştu.


ÜÇ YILDA 55 MİLYON DOLAR


Alpay...