30 / 04 / 2024

doğalgaz sektörü ne durumda

doğalgaz sektörü ne durumda

Arz güvenliğinin sağlanması için yeni iletim ve depolama-terminal yatırımlarının hızlandırılması da tasarıyla getirilen düzenlemeler arasında. Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği Derneği (GAZBİR) Başkanı Yaşar Arslan konuyu değerlendirdi.

Şubat ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı ne zaman yatacak 2023?

Doğal gaz yardımının ne zaman yatacağına dair pek çok araştırma yapılmaktadır. Vatandaşlar, “Şubat ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?” sorusunun yanıtını arıyor. İşte detaylar!

Isınma desteği nereden alınır? Doğalgaz destek ödemesi ne zaman yatacak?

Isınma diğer adı ile doğalgaz desteğine dair sorular hız kazanmaya başladı. Özellikle bu yardımı alanlar, “Doğalgaz destek ödemesi ne zaman yatacak?” sorusunu sormaktadır. İşte detaylar!

Ocak ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı ne zaman yatar 2023?

Doğalgaz yardımı ödemelerinin yatıp yatmadığı merakla sorgulanmaktadır. Peki “Ocak ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?” İşte detaylar!

Doğalgaz yardımı hangi ayda verilecek? Doğalgaz destek ödemeleri ne zaman yatacak?

Doğalgaz yardımı gündemde yer alan konulardan biridir. Doğalgaz desteği başvurusu yapan vatandaşlar, “Doğalgaz destek ödemeleri ne zaman yatacak?” sorusuna yanıt aramaktadır. İşte detaylar!

2500 TL doğalgaz yardımı ne zaman verilecek? Doğalgaz yardımı için açıklama geldi!

Sosyal Yardım Programı kapsamına alınan Doğalgaz yardımının ne zaman hesaplara yatırılacağı merak ediliyor. Peki 2500 TL doğalgaz yardımı ne zaman verilecek? İşte detaylar...

Doğalgaz yardımı ne zaman verilecek? Kimler doğalgaz desteği alacak?

Doğalgaz desteğinin ne zaman verileceği pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Yardımdan yararlanmak isteyenler de doğalgaz desteğinin şartlarını araştırıyor. İşte detaylar!

Doğalgaz destek ödemesi ne zaman yatacak?

Doğalgaz destek ödemesinden yararlanan vatandaşlar, Doğalgaz destek ödemesi ne zaman yatacağını araştırıyor. İşte “Doğalgaz destek ödemesi ne zaman yatacak?” sorusunun yanıtı!

Doğalgaz fatura desteği başvurusu nasıl yapılır? Mart ayı doğalgaz yardımı ne zaman ödenecek?

İhtiyaç sahibi ailelere, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından doğalgaz fatura yardımı yapılıyor. Peki, "Doğalgaz fatura desteği başvurusu nasıl yapılır? Mart ayı doğalgaz yardımı ne zaman ödenecek? işte o soruların cevapları...

Doğalgaz desteği ödemeleri hangi tarihte yapılacak? Bin 150 TL doğalgaz yardımı ne zaman ödenecek, kimlere verilecek?

Doğalgaz fatura yardımı için başvuruda bulunan vatandaşlar destek paralarının ne zaman hesaplarına yatırılacağını merak ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı vatandaşların meraklarını giderecek sorulara yanıt verdi. Peki Bin 150 TL Doğalgaz yardımı ne zaman ödenecek, kimlere verilecek? İşte ayr

Türk gayrimenkul sektörüne Uzak Doğu’dan ilgi artıyor!

Türkiye gayrimenkul sektörüne Uzak Doğu’dan da ilgi artıyor. Çinlilerin Türkiye’deki gayrimenkul yatırımları son 1 yılda yüzde 87 arttı ve son 6 ayda 300 binin üzerinde Çinli yatırım fırsatlarını yerinde inceledi.

Mustafa Tuna'dan inşaat sektörüne yüzde 50 indirim müjdesi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna inşaat sektörüne yüzde 50 indirim müjdesi verdi.

Doğanlar Yatırım Holding inşaat sektörüne odaklanacak!

Doğanlar Yatırım Holding, Doğtaş ve Kelebek markalarıyla öne çıkıyor. Firma 2018 yılında inşaat ve enerji sektörüne odaklanacak.

Türkiye’de yabancılar en çok gayrimenkul sektörüne yatırım yaptı!

2015 yılında 16.5 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırım çeken Türkiye, 2 basamak yükselerek 20’inci sırada yer aldı.Gelişmekte olan ülkeler arasında ise 8’inci sıraya yükselen Türkiye’de yabancılar en çok yatırımı gayrimenkul sektörüne yaptı.

doğalgaz sektörü ne durumda Haberi

doğalgaz sektörü ne durumda

Doğalgaz piyasasında önemli değişiklikler öngören kanun tasarısı Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne sevk edildi. Tasarı, doğalgaz piyasasının serbestleştirilmesini, bu çerçevede BOTAŞ’ın üçe bölünmesini, özel sektörün gaz ithalatının kolaylaştırılmasını hedefliyor. Ayrıca arz güvenliğinin sağlanması için yeni iletim ve depolama-terminal yatırımlarının hızlandırılması da tasarıyla getirilen düzenlemeler arasında. Peki bu tasarıyla doğalgaz piyasasında liberalizasyon süreci tamamlanabilir mi? Eksiklikleri ya da değiştirilmesi gereken noktaları var mı? Bu ve benzeri soruları, Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği Derneği (GAZBİR) Başkanı Yaşar Arslan’a sorduk. 


Sizin cephenizden bakıldığında yeni Doğalgaz Kanunu Tasarısı’nda sorun var mı? 

Tasarı, doğalgaz dağıtım sektörü açısından bazı sorunlar içeriyor. Özellikle tanımlarda yapılan değişiklikler ve tarifelerle ilgili maddelerde yapılan değişiklikler, dağıtım şirketleri açısından sorunlara yol açacak. Bunlar, mevcut düzenlemelerde yer almayan ve yeni getirilen değişiklikler. 


Neler bunlar, ne...