14 / 05 / 2024

doğalgaz yapım ihalesi 2015

doğalgaz yapım ihalesi 2015

Elbistan ve Afşin’e doğalgaz taşıyacak olan boruların döşenmesi için açılan ihaleye 10 firma katıldı. Doğalgaz akışını sağlayacak olan boruların döşenmesi işine ise, ihale sürecinin tamamlanmasının ardından başlanacak.

Nevşehir Belediyesi'nden yeni konut hamlesi! Kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacak!

Nevşehir Belediyesi, kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacağını duyurdu. İşte ihaleye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Şubat ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı ne zaman yatacak 2023?

Doğal gaz yardımının ne zaman yatacağına dair pek çok araştırma yapılmaktadır. Vatandaşlar, “Şubat ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?” sorusunun yanıtını arıyor. İşte detaylar!

Doğal gaz yardımı ne zaman yatacak? Şubat ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?

Doğalgaz yardımlarının ne zaman yatacağı merakla soruluyor. Şubat ayında yapılacak ödemeler pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. İşte detaylar!

Doğalgaz yardımı nereye yatacak? E-Devlet'ten doğalgaz yardımı nasıl yapılır?

Doğalgaz yardımı havaların soğumasıyla sık araştırılan konulardan bir tanesi oldu. Peki e-Devlet'ten doğalgaz yardımı nasıl yapılır? İşte detaylar!

Doğalgaz yardımı ödemeleri ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı çıktığını nasıl anlarız?

Doğalgaz desteğinden yararlanan vatandaşlar, “Doğalgaz yardımı ödemeleri ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı çıktığını nasıl anlarız?” sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!

Doğalgaz desteği 2023 detayları! 2023 doğalgaz yardımı ne zaman yatacak? Ocak ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?

Doğalgaz yardımı gündemde yer alan konuların başında geliyor. Doğalgaz desteğinden yararlanan vatandaşlar, Ocak ayı doğalgaz yardımının ne zaman yatacağını sorguluyor. İşte detaylar!

Ocak ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı ne zaman yatar 2023?

Doğalgaz yardımı ödemelerinin yatıp yatmadığı merakla sorgulanmaktadır. Peki “Ocak ayı doğalgaz yardımı ne zaman yatacak?” İşte detaylar!

Özel sektör çalışanına doğalgaz yardımı geliyor!

Özel sektör çalışanlarını sevindirecek habere göre, doğalgaz yardımı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe alındı. Kararda, artık işveren özel sektör çalışanları için doğalgaz ve ısınma yardımı yaptığı takdirde, vergi ve SGK primine tabi olmayacak.

Aralık ayı doğalgaz yardımı yattı mı? Doğalgaz yardımı başvuru şartları nelerdir?

Doğal gaz desteğine dair vatandaşların merak ettiği birtakım sorular vardır. Peki Aralık ayı doğalgaz yardımı yattı mı? İşte detaylar!

Doğalgaz yardımı çıktığını nasıl anlarız? E-devlet üzerinden doğalgaz yardımı nasıl yapılır?

Doğalgaz desteği hakkında şu sıralarda sıkça sorular gelmektedir. Özellikle başvuru yapan vatandaşların sorduğu, sorular geniş yer kaplamaktadır.

Hükümetten müjde üstüne müjde gelecek! Doğalgaz faturasında yüz güldürecek müjde yolda

Habertürk yazarı iktidarın doğalgaz konusunda müjde vermeye hazırlandığını, bürokratların bu konuyla ilgili çalışmalarını sürdürdüklerini açıkladı. İşte detaylar...

Doğalgaz yardımı nasıl alınır, başvuru şartları neler? Doğalgaz yardımı ödemeleri yatırıldı mı? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı faturalarını ödemekte zorluk çeken vatandaşlara maddi destek ödemesi yapıyor. Peki, Doğalgaz yardımı nasıl alınır, başvuru şartları neler? Doğalgaz yardımı ödemeleri yatırıldı mı? İşte detaylar...

Doğalgaz yardımı ne zaman yatar? Doğalgaz yardımı nakit mı verilecek?

Doğalgaz yardımı hakkında vatandaşlar havaların soğuması ile birlikte sormaya başladılar. İşte sorulan sorular ve yanıtları!

doğalgaz yapım ihalesi 2015 Haberi

doğalgaz yapım ihalesi 2015

Elbistan ve Afşin’e doğalgaz taşıyacak olan boruların döşenmesi için açılan ihaleye 10 firma katıldı. Doğalgaz akışını sağlayacak olan boruların döşenmesi işine ise, ihale sürecinin tamamlanmasının ardından başlanacak.


AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal’ın girişimleri ile başlatılan doğalgaz projesinde son aşamanın da tamamlandığını ifade ederek, bundan sonra hızlı bir şekilde boruların döşenerek, Elbistan ve Afşin’e gaz akışının başlatılacağını söyledi.


Doğalgaz ile ilgili olarak yaşanan bilgi kirliliğine de değinen Kısaca, bazı aksaklıklar nedeniyle projede

gecikme yaşansa da, Elbistan ve Afşin’e doğalgaz taşıyacak boruların yapımı amacıyla açılan ihalenin 8

Nisan 2015 günü itibarı ile tamamlandığını, ihaleye 10 firmanın teklif verdiğini söyledi.

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal’ın, geçtiğimiz haftalarda Elbistan’da yaptığı incelemeler sırasında,

doğalgaz yapım işini alan...