02 / 05 / 2024

doğan seçluk Proptech

doğan seçluk Proptech

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için "Proptech" konusunu yazı dizisi şeklinde kaleme aldı.İşte yazı dizisinin detayları...

Doğanın içinde bir proje: Çekmeköy Saklı Vadi Konakları!

Hem hayatın merkezinde hem de doğanın içinde hayat sunan Çekmeköy Saklı Vadi Konakları, aylık 2 bin 700 TL  ödeme seçenekleri, ister nakit ödeme yüzde 15 indirimiyle avantajlı ödeme seçenekleri ile alıcılarına bol seçenek sunuyor...

Doğan Altınbilek kimdir?

Fransa’da yapılan Genel Kurul’da WWC Başkan Yardımcılığına TMB temsilcisi Doğan Altınbilek seçildi. Peki, Doğan Altınbilek kimdir? Doğan Altınbilek, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Doğan Altınbilek..

Miras sözleşmesinden doğan davalar!

Miras sözleşmesinden doğan davalar dahilinde mirasbırakan, sağlığında bütün malvarlığını miras sözleşmesiyle atadığı mirasçıya devretmişse, bu mirasçı resmî defter düzenlenmesini isteyebiliyor. Peki, Mirastan feragat durumunda hangi davalar açılabilir?

Doğan Enerji ve Aytemiz ortak oluyor!

Doğan Holding bağlı ortaklığı Doğan Enerji Yatırımları ile Aytemiz Akaryakıt Dağıtım arasında, Aytemiz Akaryakıt paylarının alımına yönelik ortaklık görüşmelerine başlandığını duyurdu..

Doğan Dağ kimdir?

Bolu Kıbrıscık Belediye Başkanı Doğan Dağ kimdir? Doğan Dağ, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Doğan Dağ, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Doğan Dağ..

Doğançay'da imar adımı!

Bayraklı Belediyesi, Doğançay Mahallesi'nin 30 yıldır beklediği imar planı uygulaması için ilk adımı attı. 1/1000 ölçekli imar planı uygulaması, yaklaşık 3 bin nüfusa sahip 580 dönümlük mahallenin tamamını ilgilendiriyor.

Doğançay imarla yeni Şirince olacak!

İzmir'in merkezinde yeni bir Şirince daha doğacak Doğançay'ın 30 yıldır beklediği imar planı uygulaması için ilk adım atıldı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Burada cesur bir karar aldık. Bu bölgenin tapu sorunun çözüyoruz, ilk adımı attık." ded

Murat Doğan ve Süleyman Özcan İş GYO genel kurul üyesi oldu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Murat Doğan ve Süleyman Özcan İş GYO genel kurul üyesi oldu.

Vuslat Doğan Sabancı: Gayrimenkul sektörü reklamın lideri!

14. Gayrimenkul Zirvesi’nde, ‘İş Dünyası Gayrimenkul Platformu’ oturumuna Hürriyet Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı ve Türkmedya Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak konuşmacı olarak katıldı.

SD Doğan İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SD Doğan İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serdar Doğan, Kemal Doğan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Aralık'ta Sancaktepe, İnönü Mahallesi'nde kuruldu.

Kenan Doğan: Çevre yaşam kalitesini arttırır!

Çevre Mühendisleri Odası (ÇMO) Adana Şube Başkanı Kenan Doğan, kentsel dönüşümün çevresel etkilerinin gözardı edilmeden hayata geçirilmesini istedi, Doğan böylece yaşam kalitesinin yükseleceğini de vurguladı.

Kanlıca Şehit Furkan Doğan Parkı hizmete açıldı!

Kanlıca Şehit Furkan Doğan Parkı hizmete açıldı. Beykoz Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 6 bin metrekare büyüklüğündeki Kanlıca Şehit Furkan Doğan Parkı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Furkan Doğan Parkı, Beykoz Kanlıca'da açılıyor!

Beykoz Belediyesi, Kanlıca İskender Paşa Caddesi'nde yapılan Furkan Doğan Parkı'nın törenle hizmete gireceği günü resmi Twitter hesabından duyurdu. İşte Beykoz Furkan Doğan Parkı'nın açılış tarihi...

doğan seçluk Proptech Haberi

doğan seçluk Proptech

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için "Proptech" konusunu yazı dizisi şeklinde kaleme aldı.

Büyük veri, yapay zekâ, nesnelerin interneti, robotik, sanal gerçeklik, otonom araçlar, blockchain, 3D baskı… Günümüzün popüler iş dünyası kavramları bunlar. Hangi mecrayı takip edersek edelim, karşımıza devamlı surette bu kavramlar çıkıyor. 

Bugünün bir diğer popüler kavramı da startup’lar… Yeni teknolojiler gayrimenkulün alım-satımında, kiralanmasında, işletilmesinde, yönetilmesinde bir değişim süreci başlattı. Genel anlamda maliyetleri düşürmeyi, verimliliği ve gayrimenkulün türü ne olursa olsun doluluğu artırmayı amaçlayan bu sürecin aktörü de proptech şirketleri. 

Proptech, İngilizce gayrimenkul (property) ve teknoloji (technology) kelimelerinin birleşiminden oluşuyor. Kavram geniş anlamda, gayrimenkulde kullanılan bütün teknolojileri içine alsa da, dar anlamda ve son zamanlarda ağırlıklı olarak startup şeklinde kurgulanan “konusu gayrimenkul olan teknoloji şirketleri” veya “teknoloji odaklı gayrimenkul...