01 / 05 / 2024

Doğanpınar Göleti ve Sulama Projesi

Doğanpınar Göleti ve Sulama Projesi

Manisa'nın Gördes ilçesinde 2009 yılından bu yana ilçeye kazandırılan eserlerin toplu açılış töreni Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın katılımıyla yapıldı.

Bülent Arınç Manisa Gördes'te toplu açılış törenine katıldı!

Manisa’nın Gördes ilçesinde 2009 yılından bu yana ilçeye kazandırılan eserlerin toplu açılış töreni Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın katılımıyla yapıldı.

Partaşlar İnşaat Metal Otomotiv Gıda Ve Temizlik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Partaşlar İnşaat Metal Otomotiv Gıda Ve Temizlik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Atar tarafından kuruldu.

Regal Doğru Karar Günleri başladı! Kampanya ile fiyatlar ne kadar oldu? İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi

“Regal Doğru Karar Günleri” kapsamında Regal’de bir çok beyaz eşya ürünü indirime girdi. 21 Eylül saat 07.00’a kadar devam edecek kampanya regal-tr.com ve yetkili satıcılarda geçerli.

İbrahim ve Pınar Görücüoğlu'nun 7 senelik villa davasında yeni gelişme!

İş insanı Orhan Görücüoğlu'nun çocukları İbrahim ve Pınar Görücüoğlu 25 milyon liralık lüks tripleks villa yüzünden akrabaları Şeniz Bentürk ile girdiği hukuk savaşında yeni gerçekler gün yüzüne çıktı.

Atist Emlak Eğitim Danışmanlığı İnşaat Tekstil Turizm Gıda Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Atist Emlak Eğitim Danışmanlığı İnşaat Tekstil Turizm Gıda Ve İthalat İhracat Limited Şirketi Sarıyer’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Abolfazl Gholamı Mehraban, Atefeh Pouran  ve Rıza Arslan Doğan tarafından kuruldu.

Gökpınar Gölü için imza kampanyası: İnşaat faaliyetleri durdurulsun!

Sivas’ın Gürün ilçesinde bulunan ve Doğal Sit Alanı olarak tescil edilmesi beklenirken inşaat başlatılan Gökpınar Gölü’nde yapılacak düzenlemeler için değiştirilen imar planına yapılan itiraz sonuçlanmadan Sivas Valiliği yeni bir imar planını onayladı.

Lalapaşa 1.Göleti sulama inşaatının akıbeti TBMM gündeminde!

Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde bulunan Lalapaşa 1.Göleti sulama inşaatının akıbeti ve Lalapaşa 2.Göletinin tarla bağlantılarının yapılmaması meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çakırlar, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Akpınar göleti projesi meclis gündeminde!

Adıyaman'ın Besni ilçesinde yapılması planlanan Akpınar göleti projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

 Doğu Anadolu Gözlemevi inşaatında son durum ne?

 Doğu Anadolu Gözlemevi inşaatın hız kesmeden devam ediyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, inşaatın pandemi sürecinde yavaşladığını fakat bundan sonra daha hızlı hareket edileceğini belirtti.

Sivas Gökpınar Gölü’ne 'bungalov evler' projesi!

Sivas Valiliği, Gökpınar Gölü’nün alt kısımlarına doğal yapıya uygun olarak, yürüyüş alanları ve bungalov evler yapılacağını duyurdu. Proje hakkında konuşan Sivas Valisi Salih Ayhan, ''Göle zarar verecek bir uygulamaya asla müsaade etmeyiz" dedi.

Osmangazi Dağyenice Göleti’nin çevresindeki kaçak yapılar yıkıldı!

İlçedeki çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Osmangazi Belediyesi, Bursa’nın en önemli doğal güzellikleri arasında yer alan Dağyenice Göleti’nin Doğancı Mahallesi sınırları içerisindeki kaçak prefabrik yapıları yıktı.

Doğu Anadolu Gözlemevi inşaatı 2021'de tamamlanacak!

Erzurum’da Atatürk Üniversitesi Astrofizik Araştırma ve Uygulama Merkezi (ATASAM) bünyesindeki Doğu Anadolu Gözlemevi’nin inşaatının 2 yıl içerisinde bitirilmesi planlanıyor. Prof. Dr. Yeşilyaprak, ‘DAG’ın teleskobu Avrupa’da konumlanmış en büyük teleskoplardan biri olacak’ diye konuştu...

Doğdu Yapı Malzemeleri Mobilya ve Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Doğdu Yapı Malzemeleri Mobilya ve Temizlik Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İzzettin Gündoğdu tarafından kuruldu.

Doğu Anadolu Gözlemevi’nin inşaatının yüzde 80’i tamamlandı!

Erzurum’da yapımına 2012 yılında başlanan, Atatürk Üniversitesi Astrofizik Araştırma ve Uygulama Merkezi’ne (ATASAM) bağlı çalışacak Doğu Anadolu Gözlemevi’nin inşaatının yüzde 80’i tamamlandı

Doğanpınar Göleti ve Sulama Projesi Haberi

Doğanpınar Göleti ve Sulama Projesi

Şehit Makbule Hanım Meydanı'nda düzenlenen törende Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, AK Parti Manisa Milletvekilleri Recai Berber. Muzaffer Yurttaş, belediye başkanları partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


"ONLAR KONUŞUR, AK PARTİ YAPAR" 


Dört gündür rahatsız olmasına rağmen 3 senedir gelemediği Gördes'e geldiğini kaydeden Bülent Arınç konuşması sırasında rahatsızlığı gözlerden kaçmadı. Miting havasında gerçekleştirilen törende konuşan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Mutluyum çok sevinçliyim Allah bugünü nasip etti. 3 yıldır Gördes'e gelememiştim. Bu eserlerin bittiğini ve hizmete açıldığını görmek istedim. 


Çok şükür Allah bu günü görmeyi nasip etti. Türkiye'de ilk defa halkımız kendi oylarıyla cumhurbaşkanını seçti. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan yüzde 52 oyla ilk defa halka seçilen bir Cumhurbaşkanı oldu. Bize destek olan güç veren azmi ile cesaretiyle ayakta tutan Gördes'e şükran borçluyuz. Allah hepinizden...