18 / 05 / 2024

Doğantepe Mahallesi hizmet binası

Doğantepe Mahallesi hizmet binası

Doğantepe Mahallesi’nde belediye, yeni bir hizmet binası inşası için harekete geçildi. Doğantepe Mahallesi’nde Azizağa Cami karşısında bulunan hizmet binasını bu kapsamda yıkan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yerine yeni hizmet binası yapacak...

İstanbul'da 208.5 milyon TL'ye imarlı arsa! Yüzde 40 peşinatla 5 taksit imkanı!

İstanbul İli Pendik Belediyesi Başkanlığı, Pendik Doğu Mahallesi'nde yer alan akaryakıt ve servis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa için 5 taksit imkanı sağlanıyor.

Yeni yılda kara haber! Doğal gazda yüzde 84'lük zam!

Asgari ücret zammı maaşlara yansımadan erimeye başladı. EPDK doğal gaz hizmet bedellerine yüzde 84 zam yaptı.

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı'ndan Doğanbey Köyünde gayrimenkul eğitimi!

Türk tipi gayrimenkul danışmanlığı modeliyle hizmet veren Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO), Aydın Söke'nin Doğanbey Köyü Müzesinde yaptığı gayrimenkul eğitim toplantısında sektördeki yenilikleri anlattı.

Karayolları Genel Müdürlüğü Pendik'te gayrimenkul satıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Pendik Doğu Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Çekmeköy Nişantepe Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Çekmeköy ilçesi, Nişantepe Mahallesi, 102 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 22.03.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bursa Mustafakemalpaşa'ya mahalle konağı inşa ediliyor! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Doğancı Mahallesi'nde mahalle konağı inşaatı için çalışmalara başladı. 

Gaziantep Nizip'te 8 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

T.C. Nizip İcra Dairesi, Gaziantep ili, Nizip ilçesi, Doğrular Mahallesi, 171 ada 1 parselde yer alan fabrikayı 7 milyon 977 bin 70 TL'ye satıyor...

İzmir Bornova'da 9.8 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri ve arsası!

T.C. İzmir 14. İcra Dairesi, İzmir ili, Bornova ilçesi, Doğanlar Mahallesi, 512 ada 1 parselde yer alan iş yeri ve arsasını 9 milyon 777 bin 700 TL'ye satıyor...

Karşıyaka Belediyesi'nden apartman ve site yöneticilerine eğitim!

Karşıyaka Belediyesi’nce, deprem sonrasında ortaya çıkan bilgi kirliliği ile birlikte vatandaşların doğru adımı atması, doğru kurumlardan hizmet alabilmesi için apartman ve site yöneticilerine eğitim verilecek.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Doğa Park Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Doğa Park Şubesi bugün Çekmeköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Bornova'da 9.7 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri!

İzmir 14. İcra Dairesi, Bornova ilçesi Doğanlar mahallesi'nde bulunan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 9 milyon 777 bin TL olarak belirlendi. 

Elazığ'da konteyner kentte yaşam başladı! 

Elazığ Doğukent Mahallesi'nde 900, Kırklar Mahallesi'nde de bazıları iki katlı 456 konteynerin kurulumu tamamlandı. Depremzedelerin geçici olarak barınmaları için kurulumu tamamlanan konteynerlere yerleşme süreci başladı...

TSKB GYO Pendorya AVM 2019 yıl sonu değerleme raporu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Pendik İlçesi, Doğu Mahallesi, 105 pafta, 11425 ada ve 8 no'lu Parselde yer alan Pendorya Alışveriş Merkezi değerleme raporunu KAP'ta yayınladı...

Doğantepe Mahallesi hizmet binası Haberi

Doğantepe Mahallesi hizmet binası


Başiskele Belediyesi, bir yandan planlı yapılaşma ve modern şehircilik hizmetlerinin önünü açarken diğer yandan da eski yapıları tespit ederek yıkımını gerçekleştiriyor. Doğantepe Mahallesi’nde Azizağa Cami karşısında bulunan hizmet binasını bu kapsamda yıkan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yerine yeni hizmet binası yapacak. Başiskele’de vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda hizmetlerini şekillendiren belediye, Doğantepe Mahallesi Hürriyet Caddesi’nde bulunan eski hizmet binasını yıktı.

HALK VE CEMAAT KULLANIYOR

Doğantepe Mahalle halkı ve cami cemaati tarafından kullanılan eski hizmet binası yeniden yapılarak aynı şekilde mahalle halkının hizmetine sunulacak. Tuvalet, abdest alma yerleri, çay ocağı olacak bina içerisine ayrıca öğrencilerinde kullanılabileceği eğitim odaları yapılacak. Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ayrıca Atakent Mahallesi 3 etaplı parkın içerisinde kalan eski muhtarlık binasının yıkımını da gerçekleştirdi.



Manşet...