18 / 05 / 2024

Doğapak Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres 

Doğapak Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres 

Doğapak Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sertaç Erdoğan tarafından kuruldu.

Gümüşlü Proje Yatırım Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşlü Proje Yatırım Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Ümit Doğan tarafından kuruldu.

Ahlatlı Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahlatlı Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Seyat ve Ömer Seyat ortaklığında kuruldu.

Azba Turizm Otelcilik Kuyumculuk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Azba Turizm Otelcilik Kuyumculuk İnşaat Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 0bin TL sermaye bedeli ile Ali Elmas ve Zeynel Doğan ortaklığında kuruldu.

Armada Palace Turizm Otelcilik Otomotiv Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armada Palace Turizm Otelcilik Otomotiv Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Devran Doğan ve Mehriban Doğan ortaklığında kuruldu.

Doğapak Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğapak Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sertaç Erdoğan tarafından kuruldu.

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 2 No'lu Şubesi açıldı!

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 2 Nolu Şubesi 29 milyon 980 bin TL sermaye bedeliyle açıldı.

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 No'lu Şubesi açıldı!

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 No'lu Şubesi 29 milyon 980 bin TL sermaye bedeliyle açıldı.

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 1 No'lu Şubesi açıldı!

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih Şubesi 29 milyon 980 bin TL sermaye bedeliyle açıldı.

Ehd Turizm Otelcilik Taşımacılık Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ehd Turizm Otelcilik Taşımacılık Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Duvan tarafından kuruldu.

Zara Suit Turizm Otelcilik Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zara Suit Turizm Otelcilik Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Kılıç tarafından kuruldu. 

Gülseda Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülseda Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Reza Mohammadıan tarafından kuruldu. 

RTE Palace Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RTE Palace Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Atar tarafından kuruldu.

Diamond Finance Group Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Diamond Finance Group Turizm Otelcilik Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Vıacheslav Polıushın, Alekseı Ponomarev ve Mevlüt Seyfet ortaklığında kuruldu. 

Doğapak Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres  Haberi

Doğapak Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres 

Doğapak Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sertaç Erdoğan tarafından kuruldu.

Doğapak Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
-Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir, inşaa edebilir...