29 / 04 / 2024

Doğatoria Seydioğlu teslim tarihi

Doğatoria Seydioğlu teslim tarihi

Velibaba Doğatoria Evleri fiyat listesi 170 bin TL ile 200 bin TL arasında değişiyor. Seydioğlu Grup projesi Doğatoria Evleri, 2017 sonunda tamamlanacak...

KİPTAŞ'tan bir teslim müjdesi daha! İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu açıkladı!

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ederken KİPTAŞ'n kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği Güngören Doğakent Sitesi için de teslim müjdesi geldi. Yüzleri güldüren müjdesi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu resmi sosyal medya hesabından duyurdu.

Dkcm Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dkcm Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cevahir Maraş ve Doğan Kuşlu ortaklığında kuruldu.

Şarkoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şarkoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Doğacan Şarkoğlu tarafından kuruldu.

Giresun Dereli-Doğankent Afet Konutları teslim edildi!

Giresun Dereli'de; Dereli-Doğankent Afet Konutları, İşyerleri ve Altyapı Yatırımları Açılış Töreni gerçekleştirildi. Törende CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan, hak konutlarını evlerini teslim etti.

Dgk Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dgk Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  50 bin TL sermaye bedeli ile KEMAL Doğukan Çapanoğlu tarafından kuruldu.

Doffa İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doffa İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğacan Şarkoğlu ve Fatih Bulut ortaklığında kuruldu.

Evci Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evci Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Evcioğlu ve Süleyman Özhan Koca ortaklığında kuruldu.

Ankara Altınbaşak Doğa ne zaman teslim?

Altınbaşak Doğa projesi Ankara’nın Pursaklar İlçesi Saray Cumhuriyet Mahallesi'nde inşa ediliyor. Peki Ankara Altınbaşak Doğa ne zaman teslim?

Huzurpark Pendik'te 399 bin TL'ye! 

Akbulut İnşaat ve Seydioğlu Grup işbirliği ile hayata geçirilen Huzurpark projesi Pendik'te yükseliyor. Projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor..

Esta İnşaat Benesta Beyoğlu teslim tarihi!

Toplam 245 adet konut, 15 ofis ve 20 mağazadan meydana gelen Esta İnşaat Benesta Beyoğlu projesi ay sonunda satışa çıkacak..

Çekmeköy Park Ağaoğlu teslim tarihi!

Lansmana özel yüzde 25 indirim imkanı sağlanan Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri 3 milyar dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor...

Esta Beyoğlu teslim tarihi!

Esta Beyoğlu teslim tarihi Ağustos 2019 yılı olarak belirtiliyor. Esta İnşaat Beyoğlu projesinde konut, ofis ve dükkanlar olacak...

Marmarada Satıroğlu teslim tarihi!

Marmarada Evleri projesinde 246 adet 3 oda 1 salon dairelere yer veriliyor. Marmarada Satıroğlu teslim tarihi ne zaman?

Doğatoria Seydioğlu teslim tarihi Haberi

Doğatoria Seydioğlu teslim tarihi


Seydioğlu Grup tarafından hayata geçirilen Doğatoria Evleri projesi İstanbul Pendik'e bağlı Velibaba Mahallesi'nde yükseliyor. Aydos Ormanı'na 50 metre yakınlıkta bulunan Doğatoria Evleri projesi 111 daireden meydana geliyor.


3 bin metrekare alanda hayata geçirilen Doğatoria Evleri projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuluyor. Doğatoria Evleri projesi Aralık 2017 yılında teslim ediliyor.


Velibaba Doğatoria Evleri fiyat listesi 170 bin TL'den başlayarak değişiyor. Doğatoria Evleri Pendik projesinde daire alanları 55 metrekare ile 116 metrekare arasında değişiyor.


Doğatoria Evleri Pendik projesinde yüzde 35 peşinat ödemesinden sonra, her ay yüzde 2 ara ödeme gerçekleştiriliyor. Teslim zamanı kalan ödeme banka kredisi kullanarak taksitlendiriliyor. Velibaba Doğatoria Evleri fiyat listesi 170 bin TL ile 200 bin TL arasında değişiyor.




Adres: VeliBaba Mah. Aydos Caddesi Berat Sk. No:4 Pendik-İSTANBUL


Web: