09 / 05 / 2024

Doğdaş İnşaat iletişim

Doğdaş İnşaat iletişim

Doğdaş İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Büyükçekmece’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Doğdaş tarafından kuruldu.

Doğan Akiz Hafriyat Gıda İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Doğan Akiz Hafriyat Gıda İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 200.00,00 TL sermeye bedeli ile Ramazan Doğan tarafından kuruldu.

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nabil Jamıl Usman tarafından kuruldu.

Yhym Doğan İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yhym Doğan İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Erol Doğan tarafından kuruldu.

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Nilgün Yılmaz tarafından kuruldu.

Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Wordport Gıda İnşaat Endüstriyel Ürünler Bilişim Ve Madencilik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wordport Gıda İnşaat Endüstriyel Ürünler Bilişim Ve Madencilik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Gızkhanım Garayeva tarafından kuruldu.

Gdh Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Tekstil Gıda İnşaat Ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gdh Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Tekstil Gıda İnşaat Ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülçin Elçin ve Hakan Çetin ortaklığında kuruldu.

Anlam Mühendislik Organizasyon Turizm İnşaat Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anlam Mühendislik Organizasyon Turizm İnşaat Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Üsküdar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Şen tarafından kuruldu.

Altınsarıtat Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kurtköy Şubesi açıldı!

Altınsarıtat Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kurtköy Şubesi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Ümit Öztürk tarafından açıldı. 

Doğdaş İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğdaş İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Büyükçekmece’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Doğdaş tarafından kuruldu.

Özşimşek Hayvancılık Tarım Turizm Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özşimşek Hayvancılık Tarım Turizm Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da   1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Gökhan Özdağlı tarafından kuruldu.

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

Doğdaş İnşaat iletişim Haberi

Doğdaş İnşaat iletişim

Doğdaş İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Büyükçekmece’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Doğdaş tarafından kuruldu.

Doğdaş İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif...