17 / 05 / 2024

Doğdu Proje Yapı

Doğdu Proje Yapı

Doğdu Proje Yapı İnşaat Emlak Turizm Otelcilik Restaurant Limited Şirketi, İlyas Doğukan Duran tarafından 300 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Maltepe, Büyükbakkalköy Mahallesi'nde kuruldu.

Dr. Feridun Alkan kimdir? Ne zaman doğdu? Hangi üniversitelerde eğitim aldı? Hangi görevi yürütüyor?

Dr. Feridun Kaya kaç yılında doğdu? Yüksek lisans ve doktorasını nerede yaptı? Hangi şirketlerde çalıştı? Çelik Halat ve Tel San. A.Ş.’de ne iş yapıyor? İşte Feridun Kaya ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Murat Kaya nerede doğdu? Evli mi? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor?

Murat Kaya kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Evli mi, çocuğu var mı? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an Avrupa Yatırım Holding’te hangi pozisyonda görev yapıyor? İşte Murat Kaya ile ilgili tüm merak edilenler...

Cengiz Dilli ne zaman doğdu? Hangi alanlarda çalıştı? Cengiz Dilli’nin hayatı...

Türk iş insanı Cengiz Dilli ne iş yapıyor? Hangi alanlarda görev aldı? Ne zaman doğdu? İşte Cengiz Dilli ile ilgili merak edilenler...

Ramadan Kumova nerede doğdu? Ne iş yapıyor? Ramadan Kumova, Harvard’tan mı mezun oldu?

Torunlar GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Ramadan Kumova kimdir? Nerede doğdu? Ramadan Kumova ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Silivri Proje Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silivri Proje Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Nuri Suat Kazancı tarafından kuruldu.

Akgün Proje Yapı İnşaat Otomotiv Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgün Proje Yapı İnşaat Otomotiv Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Abdul Samet Akgün tarafından kuruldu.

Ns Proje Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ns Proje Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da Nuran Şahinoğlu Çokay ve Sonay Aydın ortaklığında kuruldu.

Kayer Proje Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayer Proje Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Kamil Kulaklı tarafından kuruldu.

Cesur Concept Proje Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Cesur Concept Proje Yapı Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Orhan Kemal Soyyiğit tarafından kuruldu.

Doğada Proje Uygulama İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Doğada Proje Uygulama İnşaat Sanayi Limited Şirketi Kağıthane'de Akif Yağız Saraçlar tarafından kuruldu.

Hisarlı Proje Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hisarlı Proje Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Pendik’te  250  bin TL sermaye bedeli ile Serkan Yılancı tarafından kuruldu.

Çizgi Zemin Proje Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çizgi Zemin Proje Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Aykut Yakut tarafından kuruldu.

Parma Proje Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parma Proje Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Bayram ve Yusuf Akın ortaklığında kuruldu.

Doğdu Proje Yapı Haberi

Doğdu Proje Yapı

Doğdu Proje Yapı İnşaat Emlak Turizm Otelcilik Restaurant Limited Şirketi, İlyas Doğukan Duran tarafından 300 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Maltepe, Büyükbakkalköy Mahallesi'nde kuruldu. 


Doğdu Proje Yapı İnşaat Emlak Turizm Otelcilik Restaurant Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...