08 / 05 / 2024

Doğru mobilya

Doğru mobilya

Yaşam alanlarımızda tercih ettiğimiz mobilyanın önemi büyük. sadece tarzına hatta belki rengine ve desenine göre yapılan mobilya seçimleri artık çok geride kaldı. Doğru mobilya seçmek için nelere dikkat edilmeli?

Doğru lokasyondaki marketler kazanıyor!

Tüketicinin market tercihini ihtiyaçları doğrultusunda yaptığını belirten Şehirli, günümüzde marketlerin ihtiyaçlara doğru cevap verebilmek için format ve ölçek değişimine gittiğini, lokasyonun ise en öncelikli tercih olarak önem kazandığını vurguluyor

Ev almak için doğru zaman bahar ve yaz ayları!

Nalan Başarı, "Evlenecek çiftler ve evlerini yenilemek isteyenler için ev almanın tam zamanı. Emlak konusunda toplanan veriler, ev almak için doğru zamanın bahar ve yaz ayları olduğunu gösteriyor" dedi.

Doğrucan Mobilya 12'nci şubesini Balıkesir'de açtı!

Doğrucan Mobilya, İzmir, Manisa, Aydın, Salihli, Denizli ve Uşak mağazalarının ardından 12'nci şubesini Balıkesir'de açtı.

Doğru site yönetiminde 10 madde!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " doğru site yönetiminde 10 madde " konusunu kaleme aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı....

Kadıköy'de doğru kentsel dönüşüm için fırsat devam ediyor!

AE Mimarlık'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Ahmet Erkutoğlu, Kadıköy'de yaklaşık 30 bin konut olduğunun ve bu konutların henüz yüzde 10'unun dahi yenilenmediği belirtti. Erkutoğlu, doğru bir kentsel dönüşüm için fırsatın devam ettiğini söyledi.

İstanbul doğru dönüştürülmeden metrakere fiyatları batıya yaklaşmamalı!

İstanbul’u doğru dönüştürmeden metrakere fiyatlarını batıya yaklaştırmanın mümkün olmadığını söyleyen Şehir Plancısı Hüseyin Oflaz, “Bugün Londra’da metrakare fiyatı 25 bin, New York’ta 15 bin dolar İstanbul ise 3 bin dolar” dedi.

Doğru site yönetimi için 6 önemli faktör!

Emlakkulisi.com okurları için site yönetimi konusunu ele alan Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez bugünki yazısında doğru site yönetimini değerlendirdi. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı....

Premier Kampüs Ofis, doğru yatırımın adresi!

Geleceğin binalarını inşa eden FerYapı, şimdi de kampüs ofis kavramının Türkiye’deki ilk örneğini, doğru yatırımın adresi Kağıthane’de hayata geçiriyor. Proje karlı bir yatırım fırsatı sunuyor.

Doğalgazı doğru ve verimli kullanma yöntemleri!

Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Doğalgazı doğru ve verimli kullanma yöntemlerini açıkladı. İşte Ataşehir Belediyesi'nin internet sitesinde yer alan o yöntemler...

İstanbul'da arsa ve gayrimenkul fiyatlarının yönü yukarı doğru!

Gayrimenkul sektörü farklı trendler yaşarken İstanbul gayrimenkul pazarında arazi/arsa ve gayrimenkul fiyatlarının yönü yukarı doğru devam etmektedir...

Enerji kayıplarının doğru tespit edilip çözülmesi gerekiyor!

Baumit Genel Müdürü Atalay Özdayı, ısınma için Avrupa ülkelerine göre 2 kat daha fazla enerji tüketildiğini; bunu en aza indirebilmek için enerji kayıplarının doğru tespit edilip çözülmesi gerektiğini vurguladı.

Ev almak için en doğru zaman mı?

Yatırımcı konut almak için doğru zamanı merak ediyor. Emlakçılar "Ev almak için yazı bekleyin" derken Müteahhitler Birliği, kampanyaları işaret ediyor.

Doğru Hafriyat İnşaat Nakliye ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğru Hafriyat İnşaat Nakliye ve Ticaret Limited Şirketi, R.Bahattin Doğru tarafından 200 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi, Çobançeşme Caddesi, Gürler İş Hanı'nda kuruldu.

Doğru mobilya Haberi

Doğru mobilya

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği MOSDER, ömürlük mobilya devrinin kapandığını belirterek; mobilya seçiminde tüketicinin kararında, kullanılan ahşaptan, seçilen kumaşın cinsine kadar her şeyin belirleyici olduğunu söylüyor ve doğru mobilya seçmenin önemine vurgu yapıyor.


Yaşamımızın üçte birini uyuyarak neredeyse yarısını da bir koltukta oturarak geçirdiğimiz gerçeği doğru mobilya seçiminin önemini vurguluyor. Doğru mobilya psikolojik açıdan huzur ve mutluluk sağlarken yanlış seçimler ise fiziksel rahatsızlıklara sebep olabiliyor. MOSDER tüketiciyi mobilya aldıktan sonra sıkıntı yaşamamaları için dikkatli olmaya davet ediyor.


Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği MOSDER Başkanı Ahmet Güleç; ’’Zaman içinde gelişen teknoloji ve trendler insanların ömürlük mobilya kullanma alışkanlığını değiştirdi. Artık günün modası ve ev içinde oluşturulmak istenen konsepte uygun mobilyalar tercih ediliyor. Ancak şık görünüşlerine aldanıp satın aldığımız mobilyalar zamanla bazı sorunlara sebep oluyor.’’...