02 / 05 / 2024

Doğrucan Mobilya balıkesir şubesi nerede

Doğrucan Mobilya balıkesir şubesi nerede

Doğrucan Mobilya, İzmir, Manisa, Aydın, Salihli, Denizli ve Uşak mağazalarının ardından 12'nci şubesini Balıkesir'de açtı.

Nef Arsa Balıkesir metrekare fiyatı 2 bin 200 TL!

Doğayla iç içe bir yaşam fırsatı sunan Nef Arsa Balıkesir projesi, metrekare başına minimum 2 bin 200 TL maksimum 48 bin TL fiyat aralıklarıyla alıcısını bekliyor. İşte projeye dair tüm ayrıntılar...

Balıkesir’e doğal sit alanı müjdesi!

Balıkesir Üniversitesi’nin akademisyenleri, bölgede bulunan potansiyel doğal sit alanlarını açıkladı. Bu kapsamda Balıkesir’de yer alan 5 mevki, doğal sit alanı ilan edilecek.

Balıkesir Büyük Maden ve Küçük Maden Adaları korunacak!

Balıkesir İli, Ayvalık İlçesi, Büyük Maden ve Küçük Maden Adaları 1. Derece Doğal Sit Alanı kapsamına giren alanlar kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edildi.

Balıkesir'de döviz bozdurup ev alana elektrik, su, doğalgaz bedava!

Balıkesir’de faaliyet gösteren bir inşaat şirketinin sahibi, daire satın almak üzere döviz bozduran vatandaşların evlerinin elektrik, su, doğal gaz, internet, tv, bina aidatı ücretlerini firma olarak karşılayacaklarını dile getirdi. 

Balıkesir'de acele kamulaştırma kararı!

Edremit ve Burhaniye İlçeleri Doğal Gaz Boru Hattı Projesinin gerçekleştirilmesi amacıyla Balıkesir'deki bazı taşınmazlarda acele kamulaştırma yapılacak..

Balıkesir Alibey Adası imara mı açılıyor?

Balıkesir Ayvalık'taki Alibey Adası’nın bir bölümü olmak üzere toplam 72 doğal SİT alanındaki mutlak koruma alanlarının yapılaşmaya açılması planlanıyor. Ayvalık Belediye Meclisi plana karşı çıktı.

Balıkesir Doğumevi Kavşağı’nın temeli atıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ile Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) tarafından yapılacak olan kentin 3. Kavşak projesi Doğumevi Kavşağı’nın temelleri Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in katıldığı tören ile atıldı.

Doğrucan Mobilya 12'nci şubesini Balıkesir'de açtı!

Doğrucan Mobilya, İzmir, Manisa, Aydın, Salihli, Denizli ve Uşak mağazalarının ardından 12'nci şubesini Balıkesir'de açtı.

Yeni Karesi Projesi Balıkesir'de konut sorununu çözecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Yeni Karesi Projesi" ile 25 yıldır bitmeyen ve vatandaşı doğrudan ilgilendiren konut sorununa dikkat çekti.

Doğrucan Mobilya Uşak'ta açıldı!

Ege’nin dev firması Doğrucan Mobilya yatırımlarına bir yenisini daha ekleyerek Uşak şubesini muhteşem bir açılış töreni ile hizmete başlattı.

Doğrucan Mobilya Uşak'ta mağaza açtı!

Doğrucan Mobilya yatırımlarına bir yenisini daha ekleyerek Uşak şubesini muhteşem bir açılış töreni ile hizmete başlattı. Birçok marka üründe açılışa özel neredeyse yüzde 50 indirim olmasına ilgi gösteren Uşaklılar ürünleri alabilmek için birbirleriyle ya

ODTÜ Şehir Planlama öğrencileri Balıkesir'de araştırma yapacak!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri bir yıl boyunca şehir planlaması açısından Balıkesir’de araştırma yapacak.

Balıkesir Seka kağıt fabrikası yeniden faaliyete geçiyor!

10 yıl önce özelleştirilen Balıkesir SEKA Kağıt Fabrikası, hurda kağıttan üretim yapmak için yeniden faaliyete geçiriliyor. Albayraklar Kağıt Fabrikası Genel Müdürü Taşçı, yeni fabrikanın doğaya eskisinden 10 kat daha az zarar vereceğini söyledi

Doğrucan Mobilya balıkesir şubesi nerede Haberi

Doğrucan Mobilya balıkesir şubesi nerede


Doğrucan Mobilya, İzmir, Manisa, Aydın, Salihli, Denizli ve Uşak mağazalarının ardından 12'nci şubesini Balıkesir'de açtı. 6 katlı olan ve toplam 2 bin metrekare alan üzerine kurulu bulunan Doğrucan Mobilya'da klasik ve modern tasarımlı, yatak odası, yemek odası, koltuk takımı, genç odası ve ayrıca ev dekorasyon ürünlerini tüketicinin beğenisine sunacaklarını söyleyen Doğrucan Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Doğru, "Hizmet kalitesi ve ürün seçenekleri ile tanışmaları için tüm Balıkesirli vatandaşları mağazamıza ziyarete bekliyoruz" dedi.




Yeni...