30 / 04 / 2024

Doğrucan Mobilya mağaza

Doğrucan Mobilya mağaza

Doğrucan Mobilya yatırımlarına bir yenisini daha ekleyerek Uşak şubesini muhteşem bir açılış töreni ile hizmete başlattı. Birçok marka üründe açılışa özel neredeyse yüzde 50 indirim olmasına ilgi gösteren Uşaklılar ürünleri alabilmek için birbirleriyle ya

2 gün sonra bitecek yüzde 10 indirimi kaçırmayın! Doğtaş Mobilya 17 Eylül 2022 fiyat listesi..

Doğtaş Mobilya, muhteşem bir kampanya ile yeni sezona merhaba diyor. Yeni sezon lansmanında koltuk takımlarında, yatak odası takımlarında ve yemek odası takımlarında fiyatlarda anında yüzde 10 indirim mağazalarda yerini aldı. İşte indirimli fiyatıyla Doğtaş 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

Kelebek Mobilya’dan Ankara’da 2 yeni mağaza açtı!

Yeni mağaza yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kelebek Mobilya, başkent Ankara'da 2 yeni mağaza açtı.

Kelebek Mobilya, 2021’in ilk çeyreğinde 19 yeni mağaza açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kelebek Mobilya, 2021 yılının ilk çeyreğinde 19 yeni mağaza açtı.

 CaddeYıldız Mobilya 2021’de yeni mağaza yatırımlarına odaklandı!

Mobilya sektöründe yaklaşık 30 yıllık tecrübesiyle öne çıkan CaddeYıldız Mobilya, 2021’de yeni mağaza yatırımlarına odaklandı...

Mondihome 2020'de 100 mağaza açtı!

Mobilya sektörünün önemli temsilcilerinden Mondihome, 2020'de 100 yeni mağaza açılışı gerçekleştirdi.

Kelebek Mobilya, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda 29 yeni mağaza açacak! 

Mobilya sektörünün köklü markalarından Kelebek Mobilya, bu sene 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı 29 yeni mağaza açılışıyla kutlayacak.

Doğtaş son çeyrekte 14 yeni mağaza açacak!

Yatırımlarına hızla devam eden Doğtaş, yılın son çeyreğinde yurt içinde 14 yeni mağaza açacak ve mağaza sayısını 180’e çıkaracak.

Perakendeci mağaza kapatıyor, ‘dijital’de doğan mağaza açıyor!

Koronavirüs sürecinin dünyayı kasıp kavurması, ilk dönemlerde hayatı durduran noktaya gelinmesi perakende sektörünü derinden etkiledi. Perakendeci mağaza kapatırken, dijital üzerinde satışlar arttı.

Orka Holding, Avrupa ve Orta Doğu’da 8 yeni mağaza açacak!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu yaptığı açıklamada yurt dışında anlaşmaları tamamlanan Avrupa ve Orta Doğu’daki 6 farklı ülkede 8 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

Doğtaş 18 yeni mağaza açtı!

Çanakkale’den doğan mobilya sektörünün öncü markalarından Doğtaş, doğduğu toprakların zaferini, “Bu topraklardan DOĞduk, yine bu topraklara TAŞıyoruz” mottosuyla Türkiye’nin dört bir yanında açtığı 18 mağaza ile kutladı.

Doğtaş ve Kelebek'ten 113 yeni mağaza! 

Doğanlar Yatırım Holding, Doğtaş ve Kelebek gibi önemli mobilya markalarını bulunduruyor. Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, "2020 de 38’i yurtdışında olmak üzere toplam 113 mağaza açma hedefimiz var. Böylelikle toplamda 430 mağazaya ulaşacağız" dedi...

FLO Kenya’da mağaza açacak!

FLO Mağazacılık, büyüme hedefleri doğrultusunda yatırımlarına devam ediyor. Yurt dışında da mağaza ağını genişletmeyi amaçlayan FLO, daha önce olmayan Kenya pazarına girdi.

Loda Mobilya 3 yeni mağaza açtı!

2019 yılının ilk çeyreği olmadan 3 mağaza açacaklarını söyleyen Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, yatırımlarına hız verdiklerini söyledi.

Doğrucan Mobilya mağaza Haberi

Doğrucan Mobilya mağaza

Ege’nin dev firması Doğrucan Mobilya yatırımlarına bir yenisini daha ekleyerek Uşak şubesini muhteşem bir açılış töreni ile hizmete başlattı.

İzmir merkezde başlayan şubeleşme çalışmalarını geçtiğimiz yıllarda Aydın, Denizli, Salihli ve Manisa’ya taşıyan Doğrucan Mobilya Uşak’taki ilk mağazasını yoğun katılım ile Uşaklıların hizmetine açtı. Uşak Valiliği, protokol üyeleri vatandaşların katıldığı açılış töreninde kurdele kesiminin ardında mağaza adeta izdiham yaşandı. Birçok marka üründe açılışa özel neredeyse yüzde 50 indirim olmasına ilgi gösteren Uşaklılar ürünleri alabilmek için birbirleriyle yarıştılar.

Açılışta kısa bir konuşma yapan Doğrucan Mobilya CEO’su Deniz Doğru, bir evin tüm ihtiyacını karşılayan geniş bir ürün yelpazesi sunduklarını söyleyerek, yıllardır kaliteyi uygun fiyata sunmak için çalıştıklarını, ulaştıkları noktada bu felsefenin önemli rol oynadığını söyledi.

Ege bölgesindeki hizmet ağını genişleterek Uşak’a da ulaştıklarını kaydeden Doğru,...